Kezdőlap Horoszkóp Heti horoszkóp augusztus 26-tól: Ezekre jobb ha figyelsz a héten!

Heti horoszkóp augusztus 26-tól: Ezekre jobb ha figyelsz a héten!

Az előttünk álló héten a pénznek sokkal nagyobb szerep jut, mint az elmúlt időszakban bármikor. Óvatosan költekezzünk!

Kos

A hét első fele izgalmas változásokkal teli lehet, melyek a pénzügyekkel és a magánéleteddel is kapcsolatosak lesznek. Ezekben a napokban esélyes lehet egy új kapcsolat kialakulása is, amely eredményezhet valamilyen extra pénzügyi lehetőséget, de akár egy kis plusz romantikát is hozhat az életedbe.

A hét második felében ragyogsz kívül és belül, amit mások is észre fognak venni, de nem csak dicséretet, hanem valakitől néhány gonoszkodó megjegyzést is begyűjthetsz. Ne aggódj, innen tudod majd, hogy jó úton jársz. Dolgozz azon, hogy tovább erősítsd az önbizalmadat azzal, hogy kívül és belül törekedsz a dinamikára, a mozgásra és az egészséges étkezésre. A hét vége romantikája pedig valószínűleg felteszi a koronát erre a remek hétre.

Bika

A hét első felében új lehetőségek jelennek meg előtted, melyek segítségével tapasztalatot gyűjthetsz és lehetőséget kaphatsz arra, hogy új, egyéni módon fejezd ki magadat. Ha valamilyen új dologba fogsz, légy merész és akár formabontó, ne félj alkalmazni az új ötleteidet. Itt az ideje, hogy valami olyan történjen veled, ami kimozdítja az életedet a megszokott mederből.

A hét második fele a komoly érzelmek terepe lehet számodra. Erősödhet az elkötelezettséged partnered irányába, de arra is van esély, hogy egy új kapcsolat hoz számodra olyan érzelmeket, melyek ereje nagyobb lesz, mint amelyre fel vagy készülve. Ezekben a napokban kiemelt fontosságú lehet számodra a döntéseid során az életkorod.

Ikrek

A hét első felében szórakoztató és egyben izgalmas szituáció alakulhat ki körülötted, melynek főszereplője egy érdekes, talán újonnan megismert személy, aki lelkesedést hoz és inspirál a nagyobb kockázatvállalásra is. Ezekben a napokban felszabadulhatnak benned bizonyos gátlások és nagy lesz benned a kísértés, hogy valamilyen őrültséget kövess el, de azért érdemes lenne a józan eszedet is magadnál tartani, ha nem akarod később nagyon megbánni a forrófejűségedet.

A hét második felét egy kötelezettségvállalás határozza meg, amely a legvalószínűbben a pénzügyeiddel kapcsolatos. Érdemes lehet ezt a kérdést nem az érzelmek, hanem inkább a racionalitás oldaláról megközelíteni és végiggondolni, melyik megoldás eredményez számodra hosszabb távon is stabilitást.

Rák

A hét első fele ideális lehet ahhoz, hogy bizonyos területeken változtatásokat hajts végre az életedben. Most a szokásosnál több motivációt érzel, hogy olyasmibe is belekezdj, amelyre eddig nem bírtad rászánni magadat. Bízz önmagadban és ne félj egy kis ésszerű kockázatot sem vállalni! Bátraké a szerencse.

A hét második fele nyugalmat hoz számodra és elégedettséget. Ezekben a napokban lehetőség nyílik arra is, hogy egy régebbi, viszállyal terhelt kapcsolatot megpróbálj sínre tenni. Mindehhez azonban szükséged lesz a másik fél akaratára is. A hét végén viszont akaraterőddel leszámolhatsz egyszer és mindenkorra egy régi rossz szokásoddal, ehhez csak egy komoly döntésre lesz most szükséged.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Kattints a tovább olvasom gombra.

Tovább olvasom

ajándék férfiaknak

Fotó KAL VISUALS on Unsplash

forrás

Legolvasottabbak

Napi jóslat 2019.09.19

Frissen ébredünk reggel, tele vagyunk kíváncsisággal. Örömmel szervezünk munkamegbeszéléseket, vagy ismerünk meg új üzleti partnereket. Boldogan hangoztatjuk a véleményünket, de azért szabjunk gátat közlékenységünknek!...

Napi jóslat 2019.09.18

Ma frissen ébredünk, örülünk, hogy munkába mehetünk. Szívesen beszélgetünk a kollégákkal, de korántsem előnyös, hogy csak pletykálkodással akarjuk elütni az időt. Jó dolog a...

Elhagytak, de erősnek kell maradnod

Késő éjszaka van, de te még mindig fent vagy. Fekszel az ágyban és nem bírsz harcolni a könnyeiddel. Tudom, milyen nehéz. Tudom, hogy túlságosan...

4 csillagjegy, akiknek a legnehezebb szeretni saját magukat

  1.Szűz A szüzek talán úgy is ismertek, hogy kritikusak másokkal szemben, de saját magukkal szemben még kritikusabbak. Mindig arra törekszenek, hogy megjavítsanak dolgokat, amik elromlottak...

Lassan megtanulom, hogy ne legyek olyan leértékelő magammal

Lassan megtanulom, hogy ne legyek olyan szigorú magammal. Teljesen rendben van, hogy időre van szükség ahhoz, hogy megszabaduljak a nehéz bőröndjeimtől. Rendben van, ha...