Kezdőlap Horoszkóp Horoszkópod elárulja, mit kell tenned 2020-ban

Horoszkópod elárulja, mit kell tenned 2020-ban

Kos

Ne mások kedvében járj, az összes erőforrásod kimerült az elmúlt évben; önmagadért gondoskodva kell szívedet és elmédet feltöltened. Nem kell mindent megtenned, amiért mások könyörögnek neked. Idén tanulj meg nemet mondani mások végtelen igényeivel szemben  és szíved helyett beszéljen az agyad. 

Bika

Engedd be az embereket. Törd le a falakat, amiket évek óta felállítva tartasz és ténylegesen engedj be valakit a gondolataidba, a szívedbe és magadhoz közel. Tudd, hogy ha úgy érzed, hogy megbántanak, még akkor megéri az egész, mert így megfejted, ki is vagy. 

Ikrek

Fogadd el jobban, hogy a dolgok változnak. Megálltál a terveid szerinti úton és a dolgok ellenkező irányba mutatnak. Öleld át az ismeretlent, mert ha nem, akkor folyamatosan le fog húzni. Hagyd, hogy a változás átmenjen rajtad.

Rák

Idén ne korlátozd le magad. Ragadd meg a kínálkozó alkalmakat, lépj az utadba kerülő ösvényekre, éld át a szenvedélyeket és tedd fel a kérdéseket, és hagyd, hogy ez a kaland elvigyen helyekre. Elég bátor vagy ahhoz, hogy elengedd azt, amit az emberek gondolnak rólad; és meg kell találnod az utadat. Merülj el a vándorlás világában és lelj otthonra azokban a dolgokban, amelyek megijesztenek. 

Oroszlán

Egyszerre csak egy kapcsolatra koncentrálj. Büszke vagy arra, hogy társadalmilag elismert és extrovertált vagy, de tavaly túl sok kapcsolatba mentél bele egyszerre. Le kell lassítanod és igazán kiválasztani az embereket, akik a te oldaladon állnak. 

Szűz

Egyszerűsítsd az életed. Könnyű számodra káoszban élni és most itt az idő, hogy megnyugodj egy kicsit. Rakd rendbe a javaid, és használj egyszerű megközelítést, amikor a holmijaidra, a kapcsolataidra és az érzelmeidre gondolsz. Ne ragadj ki mindent csak úgy a forgószélből, hanem lélegezz mélyen és keresd meg a szépséget a lassú nyugalomban. 

Mérleg

Önmagad elismerése legyen az első a számodra. Túl sok időt töltöttél azzal, hogy arra fókuszálj, mit gondol rólad mindenki, itt az ideje visszatérni önmagadhoz. Tanuld meg elengedni mások véleményét, mert ők mindig üresen fognak téged hagyni. 

Skorpió

Fogadd el a segítséget másoktól. Sokmindenen keresztül mentél a közelmúltban, hagynod kell, hogy mások is vezessenek. Ne félj megnyitni a szíved valakinek, aki az érdekeidet szem előtt tartja és ott akar lenni neked. 

Nyilas

Keress érzelmi növekedést és stabilitást. Könnyű megnevettetned másokat és jó időket okozni nekik, de meg kell találnod a módját az érzelmi biztonság elérésének. Tölts időt a múltaddal és ismerkedj meg azokkal az érzelmekkel, amelyek elől menekülsz. 

Bak

Fordíts időt arra, hogy kreatív legyél. Gyakran nehéz elmerülnöd egy olyan világba, amely nem termelékeny és tele van feladatokkal. Úgy érezheted, hogy nincs képzeleted, vagy ötleted. Teremts időt a kreatív oldaladhoz való kapcsolódáshoz, bármiben részt vehetsz, amely a termelékeny világ hátrahagyását teszi lehetővé. 

Vízöntő

Állíts fel fontos határokat. A kedves szívedet és az ítélkezési képességgel nem rendelkező személyiségedet gyakran tévedésnek tekintik mások, ezért az emberek nem félnek átgázolni rajtad. Szilárdan ragaszkodj azokhoz, amikre szükséged van és követeld meg őket. Ne hagyd, hogy az emberek ebben az évben átugorják az érzéseidet, vagy álmaidat. 

Halak

Légy teljesen hiteles. Hajlamos vagy arra, hogy mindig kedveskedj és könnyen beszélj és ez arra késztet, hogy ne mond el, mit gondolsz vagy hogyan érzed magad valójában. Ahhoz, hogy hiteles légy, őszintének kell lenned önmagaddal és másokkal szemben. Ez hosszú távon ki fogja alakítani az életed. 

Ez a 4 csillagjegy fog virágozni 2020-ban. A tiéd köztük van?

FotóDayne Topkin

#követem

Legolvasottabbak

A Markasbolt.hu csapata felveszi a kesztyűt a vírussal szemben

A Covid-19 a világon mindenhol kihívás elé állítja az embereket, a feje tetejére állt hétköznapok és a vírus miatt esetleg kieső jövedelmek pedig egészségtelen,...

Aknéja van, amelytől nem tud szabadulni? Ellenőrizze a baktériumokat a gyomrában.

Emésztés és pattanások Az egészséges emésztés és bélfunkció visszatükröződik a test állapotán. Ha az emésztés lassú és az emésztőrendszer szennyeződésektől van eltömődve, különféle problémák merülnek fel. Először...

Legjobb női frizurák 2020 -ban

Össze szedtük a legjobb női frizurákat 2020-ból! Még mindig hódítanak a félhosszú hajak, megmutatjuk a három legnépszerűbbet ezekből. Természetesen ez az a fajta hajhossz ami...

Az exeknek, akik nélkül ma nem lennénk azok, akikké váltunk

Az exeknek, akiknek köszönhetően váltunk olyanná, akik ma vagyunk. Csak azért, mert már nem vagyunk együtt, nem jelenti azt, hogy rosszul kell éreznünk magunkat egymással...

Mit csináljak ha nem tudok aludni, íme 18 dolog

„Ha most elalszom, akkor még hat órát tudok aludni.” „Ha most elalszom, akkor még öt órát tudok aludni.” „Ha most elalszom, akkor még négy órát tudok...