Kezdőlap Horoszkóp A horoszkópod szerint ilyen vagy, amikor szerelmes vagy

A horoszkópod szerint ilyen vagy, amikor szerelmes vagy

Kos

Mindig a partnered fejében jársz, gondolataik körülötted forognak szerelmes szívükben, mellkasukat repesztő érzelmek közepette. Érintésed lassan olvasztja meg szerelmed szívét. Te ezt soha nem fogod igazán megérteni, de amikor szeretnek téged, érzed a csontjaidban és a lelked legmélyében. 

Bika

Megnyílsz nekik, azt érezteted velük, hogy szükség van rájuk; nyughatatlanok, amikor veled vannak, olyan közel akarnak kerülni hozzád, amennyire csak lehetséges. Érezni és látni akarják mindened, mert semmi sem jobb teljes erővel szeretni. Gyorsan megismeritek egymást. Keserédes romantika. 

Ikrek

Azon aggódsz, hogy elhagynak? Csak figyeld meg őket. Vedd észre, hogy folyamatosan rád néznek megbizonyosodva arról, hogy még mindig ott vagy és ők ugyanúgy aggódnak, mint te. Minél többet tudnak rólad, annál jobban szeretnek beléd és soha nem akarnak elhagyni. De még egy pillantás a szemeidben és legyőzhetetlennek érzik magukat. Meglepően rosszul fejezed ki érzelmeidet, de ők mindent megtesznek annak érdekében, hogy megértsenek. 

Rák

Megpróbálod nem kimutatni, megpróbálod elkerülni a megszállottságodat velük kapcsolatban. Hatalmuk van feletted, édes, beteges hatalom. És tudod, hogy nem fogják kihasználni, megbizonyosodnak felőle, hogy biztonságban vagy és soha nem maradsz szerelem nélkül. Becsomagolnak és a világ legtökéletesebb teáját készítek el neked. Mindenedet megismerik majd és boldogabb leszel, mint valaha voltál. 

Oroszlán

Tipikus szeretői-baráti kapcsolataidban gyorsan eljuttok odáig, hogy egy pár hét múlva azon tűnődtök, milyen lehet a másik ajkainak íze. Olyan édes, amikor az első csodálatosan kínos csókod megtanítja nektek, hogy viselkedjetek egymással. Támogatni fognak téged és minden porcikádat szeretni fogják. Elkötelezettebbek, mint bárki, akivel találkoztál és te büszke vagy rájuk. Szűz

Partnered egy édesen frusztráló személlyel lehet. A különbségek ellenére tudod, hogy egyszerűen csak meg akarod tartani. Buta viták szórják szét figyelmetek, amik mindig gyors csókokkal és sok bókkal kezdődnek és érnek is véget. Romantika, soha el nem feledett évfordulókkal és születésnapokkal, egy romantika, amelyben teljesen megismeritek egymást. 

Mérleg

Partnered illeszkedik hozzád, mint egy kirakós darab. Minden szélén dicséretekkel és testetek tökéletesen összeolvad. Szerelemes dal jellegű szerelem, tele lágy dallamokkal és tökéletes hangokkal. Ami lehet rövid, vagy évekig tartó. Ne szemtelenkedj partnereddel, mert kidob, de amíg helyesen bánsz vele, mesebeli romantikában lesz részed. Azonnal passzolni fogtok egymáshoz, olyannyira, hogy az emberek azt gondoljátok rólatok, hogy már évek óta együtt vagytok, pedig épp csak egy hónapja ismeritek egymást. 

Skorpió

Azt a fajta szerelmet érzi melletted partnered, amiben hátradől és csak annyit mond: mindig is erre vártam. Egy türelmes és kedves szerelem, tele gyengéd érintésekkel és intuitív tudással. Valódi meleg otthont találhattok ebben a szerelemben. Féltékenység könnyen felléphet még ha van is létező probléma, vagy nincs. Egy skorpióval való szerelem egy csodálatos élmény és valószínűleg olyan, amit soha nem akar senki, hogy véget érjen. 

Nyilas

A veled való szerelem tele van emlékekkel és kalandokkal. Partnered úgy érzi, inkább egy barát, mint szerető, de ezt nem különösebben látod így. Egy kapcsolat tele késő esti utazásokkal akár a közeli mezőbe, hogy megnézzétek a csillagokat; akár egy órákig tartó kirándulás, hogy egy fagylaltot kapjatok. Partnereddel sokat beszélgettek, és bár nem mindig lesz az eszedben ő, de minden rá emlékeztet. Nehéz teljesen megszeretni téged, mert nem szereted kimutatni magad, de ha partnered bebizonyítja, hogy méltó rá, magad mellé állítod őt. 

Bak

Meg lehet azt bármikor is állapítani, amikor egy Bak szerelmes? Ügyetlenségeitek és rendetlen szavaitok elárulják partnerednek, hogy érzelmeket tápláltok. És partnered úgy viselkedik, mint aki nem, de minden gondolata körülötted forog. Valószínűleg neked kell elsőként kimutatni érzelmeidet, viszont ha ezt megteszed, akkor minden a helyére kerül. Ritka, hogy te adod fel a kapcsolatot. 

Vízöntő

Veled kapcsolatban kérdéses az emberekben, hogy te egyáltalán képes vagy-e szerelmes lenni, partnered viszont mindenképpen igen. Általában partnered észre sem veszi, mennyire beléd esett, amíg vissza nem kell fogniuk magukat és emiatt gyakran érzelmi válságba kerülnek. Valószínűleg felismered hamarabb, mint ők. Készen állnak a veled való elköteleződésre és arra, hogy minden idejüket veled töltsék. Ha te egyszer hajlandó vagy elkötelezni magad, hajlandó vagy erőfeszítéseket tenni a kapcsolatba és megismerni a másikat teljesen, valószínűleg soha nem engeded el partneredet. 

Halak

Majdnem egy gyermek szerelem, tele kínos szituációkkal és nem igazán tudod, mit csinálsz. Szívetek, elmétek összefonódik, de testileg lehetnek problémák. Partnered szavai jelenti neked a világot és az együtt töltött idő nagyon értékes és azt sugallja, mennyire szereted őt. Szerelmesnek lenni egy Halakba sohasem unalmas, többnyire kényelmes és ez egy olyan párkapcsolat, amiben a partner azt érzi, a legjobb barátod.


Még több horoszkópos cikk


Fotó mari lezhava

#követem

Legolvasottabbak

Ne ragadj le amellett, aki nem tesz igazán boldoggá

Egyáltalán miért csinálunk ilyet? Találkozunk valakivel, félig-meddig érdeklődünk iránta, információkat cserélünk; néha találkozgatunk még. Még mindig egy kicsit úgy érezzük magunkat az egésszel kapcsolatban: “ehh,...

Soha nem késő újrakezdeni

Megnyomni a szünet gombot és fellélegezni. Aztán újrakezdeni. Nem kell elveszned a véletlenszerű forgatagban, bele ragadnod a hibákba, vagy a félelmekbe és a szorongásokba. Nem...

Ezen a 10 módon keresztül szeretheted meg testi adottságaidat – még akkor is, ha ez hihetetlenül hangzik

“Minden jobb lesz akkor, ha lefogyok 10 kilót.” “Többen szeretnének, ha alacsonyabb lennék.” “Nem tetszem neki, mert kövér vagyok.” Voltak ilyen gondolataid? Mindig könnyebb azt gondolni, hogy a...

9 olyan szokás, ami komplett megállít abban, hogy megvalósítsd az álmaidat

Megakadályoz néhány szokásod attól, hogy egy ragyogó jövő elé nézz? Sikeresnek lenni és elbukni is ugyanúgy egy fokozatos folyamat eredménye. A szokások pedig, amiket idővel...

10 egyszerű módja, hogyan találd meg az igazi szerelmet, miközben fenntartod a magas mércét is

Miért fut zátonyra minden párkapcsolatod? Mi taszítja el a férfiakat? Talán a szerelemmel kapcsolatos elvárásaid túl magasak lennének… vagy túl alacsonyak? Hogyan ismerheted fel...