Kezdőlap Párkapcsolat Hogyan adjuk a férfi tudtára, hogy belészerettünk?

Hogyan adjuk a férfi tudtára, hogy belészerettünk?

Csak őszintén. Inzultáld minden nap vasárnapig. És akkor kérdezd meg, ő miért nem szeretett még beléd?

Mond azt neki, hogy reméled, jó napja volt. Aztán javítsd ki magad azzal, hogy azt mondod, jobb ha azt mondja, igen, mert te egész hétvégén a szomszéd gyerekeit áldoztad fel az ő boldogságáért. Ennek működnie kell. 

Dicsérd meg a kinézetét. Mond el neki, hogy imádod a szakállát és eladnád a lelked azért, hogy megsimogathasd azt – ha még nem tudtad eladni neki magad azzal, hogy beáldoztad a szomszéd gyerekeit a hétvégén az ő kedvéért.

Kérdezd meg, hogy van a családja. Bizonyosodj meg arról, hogy mindenkinek helyesen használod a nevét. Meg lesz lepődve, mennyit törődsz vele, ígérem.

Üzenj neki te először. Ne félj te elkezdeni a beszélgetést. És ne félj egymás után 3 üzenetet sem küldeni a telefonjára. Így végül majd válaszolni fog, de valószínűleg először szótlan lesz, mert begerjed attól a félelem nélküli könyörtelen szándékodtól, amit tanusítasz irányába, főleg, hogy megszerezted a telefonszámát anélkül, hogy ő megadta volna neked.

Na ez szerelem!

Mutasd meg neki, hogy figyelsz a kis dolgokra is. Komolyan! Csak kötözd meg a pincében lévő székre és játszd le neki a válogatást, amit neki készítettél és az összes kedvenc dalát tartalmazza, amit akkor hallottál, mikor amikor egyfolytában az ablakán leselkedtél be hozzá. 

Énekeld is el neki az összeset!

Akaszkodj a nyakára. Mond meg neki, hogy hajlandó vagy félretenni az egódat, az önbecsülésedet, a józanságodat az ő szeretetének a kedvéért. És amikor megpróbál elfutni, te fuss gyorsabban.

Légy spontán! Jelenj meg a lakásában esküvői ruhába felöltözve egy felszentelt lelkész jelenlétében. Bilincseld magadhoz a kezét és játszd el az esküvői ceremóniát az ajtajában ott rögtön. És mond meg neki, hogy alá sem kell írnia a házassági szerződést, mert te már ezt is megtetted helyette. És mond meg neki, hogy úgy imádod, ahogyan a betűket kerekíti a nevében. 

És a legvégén: ne add fel! Ha a fentiek közül egyik tipp sem működött, ne veszítsd el a reményt akkor sem. A férfiak néha bolondok tudnak lenni. Ami frusztláló lehet, de végül úgyis elköteleződnek. Még akkor is, ha nem akarnak.

Fotó Rachael Crowe

#követem

Legolvasottabbak

Katonából lett kozmetikus

Kovács Vivien közel 7 év szolgálati viszony után a gépkarabélyt krémekre és sminkecsetekre cserélte. A két pálya közel sincs köszönő viszonyban egymással, mégis több a...

Horoszkópod elárulja, mit kell tenned 2020-ban

Kos Ne mások kedvében járj, az összes erőforrásod kimerült az elmúlt évben; önmagadért gondoskodva kell szívedet és elmédet feltöltened. Nem kell mindent megtenned, amiért mások...

Ez a 4 csillagjegy fog virágozni 2020-ban. A tiéd köztük van?

Kos A beledet is kidolgoztad 2019-ben és nem is akarsz lelassítani 2020-ban sem. Persze az elmúlt hónapokban voltak olyan pillanatok, amikor azon tűnődtél, vajon kifizetődik-e...

Mit kell tenned 2020-ban, Horoszkópod elárulja

Kos Ne mások kedvében járj, az összes erőforrásod kimerült az elmúlt évben; önmagadért gondoskodva kell szívedet és elmédet feltöltened. Nem kell mindent megtenned, amiért mások...

Emlékeztetőül, az erős nőknek is joguk van néha elfáradni

Talán ez megdöbbentő, de vedd tudomásul, hogy az erős nőknek is joga van néha elesni. Whoaa tudom, mire gondolsz. Te vagy a stabil pont; az,...