Kezdőlap Párkapcsolat Hogyan adjuk a férfi tudtára, hogy belészerettünk?

Hogyan adjuk a férfi tudtára, hogy belészerettünk?

Csak őszintén. Inzultáld minden nap vasárnapig. És akkor kérdezd meg, ő miért nem szeretett még beléd?

Mond azt neki, hogy reméled, jó napja volt. Aztán javítsd ki magad azzal, hogy azt mondod, jobb ha azt mondja, igen, mert te egész hétvégén a szomszéd gyerekeit áldoztad fel az ő boldogságáért. Ennek működnie kell. 

Dicsérd meg a kinézetét. Mond el neki, hogy imádod a szakállát és eladnád a lelked azért, hogy megsimogathasd azt – ha még nem tudtad eladni neki magad azzal, hogy beáldoztad a szomszéd gyerekeit a hétvégén az ő kedvéért.

Kérdezd meg, hogy van a családja. Bizonyosodj meg arról, hogy mindenkinek helyesen használod a nevét. Meg lesz lepődve, mennyit törődsz vele, ígérem.

Üzenj neki te először. Ne félj te elkezdeni a beszélgetést. És ne félj egymás után 3 üzenetet sem küldeni a telefonjára. Így végül majd válaszolni fog, de valószínűleg először szótlan lesz, mert begerjed attól a félelem nélküli könyörtelen szándékodtól, amit tanusítasz irányába, főleg, hogy megszerezted a telefonszámát anélkül, hogy ő megadta volna neked.

Na ez szerelem!

Mutasd meg neki, hogy figyelsz a kis dolgokra is. Komolyan! Csak kötözd meg a pincében lévő székre és játszd le neki a válogatást, amit neki készítettél és az összes kedvenc dalát tartalmazza, amit akkor hallottál, mikor amikor egyfolytában az ablakán leselkedtél be hozzá. 

Énekeld is el neki az összeset!

Akaszkodj a nyakára. Mond meg neki, hogy hajlandó vagy félretenni az egódat, az önbecsülésedet, a józanságodat az ő szeretetének a kedvéért. És amikor megpróbál elfutni, te fuss gyorsabban.

Légy spontán! Jelenj meg a lakásában esküvői ruhába felöltözve egy felszentelt lelkész jelenlétében. Bilincseld magadhoz a kezét és játszd el az esküvői ceremóniát az ajtajában ott rögtön. És mond meg neki, hogy alá sem kell írnia a házassági szerződést, mert te már ezt is megtetted helyette. És mond meg neki, hogy úgy imádod, ahogyan a betűket kerekíti a nevében. 

És a legvégén: ne add fel! Ha a fentiek közül egyik tipp sem működött, ne veszítsd el a reményt akkor sem. A férfiak néha bolondok tudnak lenni. Ami frusztláló lehet, de végül úgyis elköteleződnek. Még akkor is, ha nem akarnak.

Fotó Rachael Crowe

#követem

Legolvasottabbak

Ne ragadj le amellett, aki nem tesz igazán boldoggá

Egyáltalán miért csinálunk ilyet? Találkozunk valakivel, félig-meddig érdeklődünk iránta, információkat cserélünk; néha találkozgatunk még. Még mindig egy kicsit úgy érezzük magunkat az egésszel kapcsolatban: “ehh,...

Soha nem késő újrakezdeni

Megnyomni a szünet gombot és fellélegezni. Aztán újrakezdeni. Nem kell elveszned a véletlenszerű forgatagban, bele ragadnod a hibákba, vagy a félelmekbe és a szorongásokba. Nem...

Ezen a 10 módon keresztül szeretheted meg testi adottságaidat – még akkor is, ha ez hihetetlenül hangzik

“Minden jobb lesz akkor, ha lefogyok 10 kilót.” “Többen szeretnének, ha alacsonyabb lennék.” “Nem tetszem neki, mert kövér vagyok.” Voltak ilyen gondolataid? Mindig könnyebb azt gondolni, hogy a...

9 olyan szokás, ami komplett megállít abban, hogy megvalósítsd az álmaidat

Megakadályoz néhány szokásod attól, hogy egy ragyogó jövő elé nézz? Sikeresnek lenni és elbukni is ugyanúgy egy fokozatos folyamat eredménye. A szokások pedig, amiket idővel...

10 egyszerű módja, hogyan találd meg az igazi szerelmet, miközben fenntartod a magas mércét is

Miért fut zátonyra minden párkapcsolatod? Mi taszítja el a férfiakat? Talán a szerelemmel kapcsolatos elvárásaid túl magasak lennének… vagy túl alacsonyak? Hogyan ismerheted fel...