Kezdőlap Párkapcsolat 19 dolog, amit érdemes tudnod, mielőtt valaki olyannal randizol, aki egyedül is...

19 dolog, amit érdemes tudnod, mielőtt valaki olyannal randizol, aki egyedül is imád élni

 

1.Időbe telik, amíg elköteleződünk valaki iránt; nem azért, mert a másik nem érdekel vagy nem akarunk elköteleződni feléd, hanem azért, mert annyira meg akarjuk védeni a sok idő alatt felépített saját, biztonságos kis életünket, mint egy oroszlán anya a kölykét: vagyis ádázul.

2. Ha elköteleződünk feléd, akkor ugyanannyira élveznünk kell a veled eltöltött időt, mint a saját magunkkal eltöltött időt. Viszont a jó hír az, ha végre elköteleződünk, akkor teljes mértékben a tiéd leszünk. Azért leszünk veled, mert így döntöttünk, végérvényesen, és nem azért, mert amúgy magányosak vagyunk és csak úgy lenni akarunk valakivel.

3. Alkalmanként szükségünk lesz ugyanúgy az egyedüllétre, hogy egy kicsit relaxáljunk, hogy önmagunkkal legyünk. Ez nem miattad van, nekünk erre szükségünk van. Tényleg.

4. Szükségünk lesz arra, hogy néha egyedül tegyünk egy sétát, hogy egyedül fedezzük fel a város rég nem látott csücskeit. Ez egy alapvető eszköze annak, hogy mindig visszataláljunk magunkhoz és azok maradjunk, akik vagyunk. Akibe beleszerettél.

5. Természetesen együtt akarunk elmenni veled vakációra, de még akkor is kell hogy legyen egy kis idő, amit magunkra szentelünk. Persze ezt könnyű személyeskedésnek venni, de ez egyáltalán nem az. Teljesen máshogy dolgozzuk fel a kintről jövő impulzusokat a világból, ha veled vagyunk és teljesen máshogy, amikor egyedül kapjuk őket. Egyik sem jobb a másiknál, egyszerűen mindkettőre szükségünk van.

6. Pontosan ugyanúgy szükségünk van némi szabadságra és térre, mint ahogyan levegőre is. És ha te egy tapadós, folyton a másik nyakán lógó személyiség vagy, nyomorultul fogod érezni magunk mellettünk. Nyomorultul, bizony. Mi nem akarunk ezzel téged bántani, amikor “én-időt” kérünk tőled, de ez viszont az egyik fő irányelvünk, legyen szó bármilyen kapcsolatról.

7. …Az abszolút bónusz, ha valaki olyannal randizunk, akinek hatodik érzéke van ahhoz, hogy tudja, szükségünk van egyedüllétre is, és ezt nem kell külön kérvényeznünk.

8. Ha megzavarsz minket akkor, amikor olvasunk, légy kérlek felkészülve, hogy furcsa arckifejezést fogsz látni rajtunk … legalábbis amíg el vagyunk a könyvben merülve.

9. Ahogyan magasak a fenntartásaink a saját magunkkal töltött időt illetően,
hasonlóképpen magasak a fenntartásaink a veled töltött időt illetően. Mikor veled vagyunk, akkor tényleg veled vagyunk. Nem valaki olyannal vagy, aki kényelmetlenül érzi magát ilyenkor, vagy aki azért tölti veled az idejét , hogy ne unatkozzon, vagy mert magányos, mi soha sem akarjuk kitölteni az ilyen “üresjáratokat”. Amikor mi veled vagyunk, totálisan veled akarunk lenni és semmi mást nem akarnánk ehelyett csinálni az egész világon.

10. Nem, nem akarunk állandóan tenni-venni. Néha elég ha egy picit egyedül elgondolkozhatunk a szobánkban.

11. Elég érzékenyek vagyunk a külső ingerekre. Megérezzük és levágjuk a legkisebb érzelmi változást is és emiatt amennyire jófejnek, empatikusnak és megértőnek is látszunk, ugyanúgy meg fogjuk mondani neked azt is, ha valamit nem találunk rendben veled kapcsolatban.

12. Ha valaki olyanra vágysz, aki független, képes egyedül is élni és vannak saját érdeklődési körei, itt vagyunk. Ne keress tovább!

13. Ha neked is szükséged van néha egyedül eltöltött időre, mi bármikor boldogan egyezünk ebbe bele, mert pontosan tudjuk, miről van szó.

14. Ha felkelünk egy reggel és azt mondjuk, hogy ma az egész délelőttöt egyedül szeretnénk tölteni mondjuk shoppingolással; vagy egy este csak úgy random bemondjuk, hogy most elmegyünk futni egy másfél órára legalább, hogy kiszellőztessük a fejünket, akkor ezen ne lepődj meg.Mi ilyenek vagyunk.

15. Az egyik tökéletes esti kikapcsolódás számunkra, amikor mind a ketten az egyik kedvenc könyvünket olvassuk egy tök jó kávézóban, de nem is beszélgetünk egymással. Viszont ugyanabban a légtérben vagyunk.

16. Mi szeretők vagyunk, nem harcosok. Túlságosan imádjuk a békét ahhoz, hogy elrontsuk azzal, hogy olyan miatt harcolunk egymással, ami nem annyira fontos. Természetesen elkerülhetetlen a veszekedés, de ahhoz, hogy ez megtörténjen, meg fogja előzni, hogy többször megpróbáltuk már értelmes ember módjára megbeszélni a dolgokat, szócsatázás nélkül.

17. Az igaz, hogy nem nagyon vágyunk koncertekre, fesztiválokra, diszkóba, vagy hangos bárokba, és az is, hogy sokszor nincs előre megtervezve az, hogy mit akarunk csinálni szabadidőnkben, szóval ha ezzel kapcsolatban meg akarsz minket változtatni, rövid időn belül meg fogjuk ölni benned ezen jellegű késztetéseidet. Mi inkább gondolkodók vagyunk, mintsem mindig valamit csinálni akaró személyiségek. És habár ez a rész hiányzik a szociális életünkből, mindezt képesek vagyunk egyedülállóan mély és tartalmas, akármiről szóló beszélgetésekkel helyettesíteni.

18. A szuper erőnk abban a képességünkben rejlik, hogy nyugodtan tudunk maradni, tök mindegy mi a fene történik. Ez egy olyan ajándék, amit imádni fogsz bennünk.

19. A legfontosabb dolog, amit tudnod kell velünk kapcsolatban az, hogy amikor szükségünk van az egyedül eltöltött időre, az nem az irántad érzett érzelmeink miatt van. Ez egy totál más dolog. Mi ugyanúgy meg akarjuk adni neked is a saját teredet, mint ahogyan nekünk is szükségünk van a miénkre. Ha ezt megérted és nem veszed magadra, azt fogod találni, hogy ugyanolyan mértékben köteleződünk el feléd, mint amennyire fontosnak tartjuk az alkalmankénti egyedüllétünket. És hidd el, ez tényleg elköteleződés.

Még több párkapcsolati téma itt.

Olvasd el a cikkünk: Amikor szakítotok, aztán ő visszatér!

#követem

Legolvasottabbak

Stílusos megoldások, avagy minden alkalom tökéletes a trendi megjelenésre!

A divat változó, sokszínű, azonban egyes alapdaraboknak és kiegészítőknek hála nincs az az esemény, vagy helyzet, ami kihívást jelenthetne, már ami a maximálisan stílusos...

Mi az a 6 ok, ami miatt nem találsz rá a szerelemre?

Annak, hogy egy bizonyos ideig egyedülállóak vagyunk, megvan a maga előnye. Ilyenkor lehet a legjobban fejlődni, kiteljesedni és megtalálni saját magunkat még annak ellenére...

50 legjobb “Jó reggelt” üzenet, hogy megmosolyogtasd

Szóval végre sikerült lekerülnöd a társkereső alkalmazásokról, és most egy kicsit mélyebben megismerkedsz azzal a különleges valakivel. Egy remek "Jó reggelt" szöveg segíthet fenntartani...

Kit szeretnél – kire van igazán szükséged egy párkapcsolatban? Horoszkópod elárulja

Kire van szükséged egy kapcsolatban? Horoszkópod elárulja KOS Ki az, akit te szeretnél: valakit, aki hajlamos időnként igazán erős lenni és alkalmazkodik a vágyaidhoz különösebb noszogatás...

Emlékeztetőül, az erős nőknek is joguk van néha elfáradni

Talán ez megdöbbentő, de vedd tudomásul, hogy az erős nőknek is joga van néha elesni. Whoaa tudom, mire gondolsz. Te vagy a stabil pont; az,...