Kezdőlap sport A Markasbolt.hu csapata felveszi a kesztyűt a vírussal szemben

A Markasbolt.hu csapata felveszi a kesztyűt a vírussal szemben

A Covid-19 a világon mindenhol kihívás elé állítja az embereket, a feje tetejére állt hétköznapok és a vírus miatt esetleg kieső jövedelmek pedig egészségtelen, feldolgozott élelmiszerek vásárlására készteti az embereket, ugyanis a főzés egy újabb megoldásra váró feladattá vált, az amúgy is tetemes teendők sorában.

A Márkásbolt.hu az Egészséges Október keretén belül azonban szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy léteznek más, egészséges alternatívák, amelyek segítenek az egészségünk megőrzésében, hiszen a jelenlegi helyzetben ez a legfontosabb.

Úgy harcolhatunk leginkább a vírussal szemben, ha odafigyelünk magunkra és a környezetünket is az egészséges táplálkozásra és életmódra ösztönözzük. Ebben kínál segítséget nyújtani a Márkásbolt csapata, akik egy 21 napos kihívásba kezdenek, amelynek során megosztják saját tapasztalataikat, azzal kapcsolatban, hogyan is sikerült életmódot váltaniuk. 21 nap alatt fogják megtanulni a helyes táplálkozást, az egészséges életmódot, a vitaminok fontosságát. De miért pont 21 nap?

A válasz, hogy amit 21 napig csinál az ember az szokássá válik, beépül a napirendünkbe és így segít az életmódváltásban. Az immunrendszer erősítése kiemelt fontosságú lesz ebben a 21 napban, hiszen a helyes kézmosás és a maszk használata mellett ezzel tehetünk a legtöbbet a megbetegedés ellen. 

A Márkásbolt.hu vezetősége így vélekedik a jelenlegi helyzetről és az egészséges életmód bevezetéséről:

Markasbolt csapata

 Azért vágtunk bele a kihívásba, mert úgy gondoljuk, hogy sokkal egyszerűbb lenne a betegségeket megelőzni, mint felgyógyulni belőle.

A tavaszi vírushelyzetre megfelelően felkészültünk: felkészítettük egymást, a csapatunkat, a környezetünket a helyes maszkhasználatra, gyártottuk is a maszkokat, megtanultuk, hogyan kell a kezünket helyesen mosni, fertőtleníteni az eszközeinket, a gépeinket és hogy hogyan tudunk biztonságosan kapcsolatba lépni a szállítóinkkal.

Most úgy éreztük ez ebben a helyzetben kevés lesz, hiszen nem tudjuk mi vár ránk. A legnagyobb félelmünk az, hogy betegek leszünk és úgy gondoltuk, hogy azzal tehetünk ez ellen a legtöbbet, ha életmódot váltunk és elkezdünk egészségesen táplálkozni.

Felkértünk egy táplálkozási szakértőt, aki segíteni fog nekünk abban, hogy hogyan tudjuk az immunrendszerűnket felkészíteni a betegség megelőzésére. Ezt szeretnénk majd veletek megosztani!

A Márkásbolt.hu csapata egy tapasztalt szakember segítségével vág bele a 21 napos kihívásba, ami segít a megbetegedések megelőzésében és az egészség megőrzésében.

Csatlakozz Te is a Márkásbolt.hu csapatához az Egészséges Október keretein belül, hogyha szeretnél tenni valamit magadért, a családodért és a környezetedért! 

Hasznos tippekért kövesd Őket Facebookon: https://www.facebook.com/markasboltom és Instagramon: https://www.instagram.com/markasbolt.hu/

#követem

Legolvasottabbak

A Markasbolt.hu csapata felveszi a kesztyűt a vírussal szemben

A Covid-19 a világon mindenhol kihívás elé állítja az embereket, a feje tetejére állt hétköznapok és a vírus miatt esetleg kieső jövedelmek pedig egészségtelen,...

Aknéja van, amelytől nem tud szabadulni? Ellenőrizze a baktériumokat a gyomrában.

Emésztés és pattanások Az egészséges emésztés és bélfunkció visszatükröződik a test állapotán. Ha az emésztés lassú és az emésztőrendszer szennyeződésektől van eltömődve, különféle problémák merülnek fel. Először...

Legjobb női frizurák 2020 -ban

Össze szedtük a legjobb női frizurákat 2020-ból! Még mindig hódítanak a félhosszú hajak, megmutatjuk a három legnépszerűbbet ezekből. Természetesen ez az a fajta hajhossz ami...

Az exeknek, akik nélkül ma nem lennénk azok, akikké váltunk

Az exeknek, akiknek köszönhetően váltunk olyanná, akik ma vagyunk. Csak azért, mert már nem vagyunk együtt, nem jelenti azt, hogy rosszul kell éreznünk magunkat egymással...

Mit csináljak ha nem tudok aludni, íme 18 dolog

„Ha most elalszom, akkor még hat órát tudok aludni.” „Ha most elalszom, akkor még öt órát tudok aludni.” „Ha most elalszom, akkor még négy órát tudok...