Kezdőlap nem megjeleniteni Heti horoszkóp augusztus 26-tól: Ezekre jobb ha figyelsz a héten!

Heti horoszkóp augusztus 26-tól: Ezekre jobb ha figyelsz a héten!

Oroszlán

A hét első felében nagy örömmel veszel részt olyan eseményeken, találkozókon, ahol sokan vannak jelen és a szokásosnál könnyebben alakítasz ki új kapcsolatokat is. Az, hogy most könnyebben ismerkedsz, megnöveli annak is a lehetőségét, hogy olyan valakivel hoz össze a véletlen, aki esetében nem működnek benned a szokásos gátlások és akár még olyasmire is kapható leszel, amire még soha senki sem tudott rábeszélni.

A hét második fele ösztönző megbeszéléseket és egy érdekes meglepetést hozhat számodra. Most elegendő önbizalommal rendelkezel ahhoz is, hogy valami újat, izgalmasat próbálj ki, amely végül elvezethet ahhoz is, hogy tartósan átalakul az életed egy része és új szokásokat alakítasz majd ki. A hét végén kedvező visszajelzéseket kaphatsz a környezetedtől, amely megerősíthet abban, hogy jó úton jársz.

Szűz

A hét első felében az izgalom és a romantika határozza meg a napjaidat, és arra is van esély, hogy a megszokotthoz képest más módon, vagy helyen keresel magadnak szórakozást. Ezek a napok a kísérletezésről szólhatnak, amely nem csak a magánéletedet, de a munkádat is jellemezheti. A hét közepén egy váratlan pénzügyi bónusz, vagy nyereség édesíti meg a hangulatodat.

A hét második felében a csillagok segítenek abban, hogy intenzív kapcsolatba kerülj valakivel, aki az életedre komoly befolyással bír, vagy bírt régebben. Ezek a napok kiváló alkalmat adnak arra, hogy tisztázd vele a kapcsolatod és azt elmozdítsd valamilyen irányba. Ez eredményezheti azt, hogy a jövőben szorosabbá válik a viszony, de esély van arra is, hogy végleg eltávolodsz az illetőtől. A te döntésed lesz végül mindez.

Mérleg

A hét első felében erősödhet a gyengéd és érzéki oldalad, amely egy megfelelő partnerrel kiteljesedhet és akár végül nyers szenvedéllyé alakulhat át. Ezek a napok igazán élvezetesek lehetnek számodra, de nem csak a magánéletben, hanem a karrieredben is, ahol tele leszel kreatív ötletekkel, új elképzelésekkel, melyek jó táptalajra kerülve beindíthatnak egy változást az életedben.

A hét második felében szükséged lehet a megérzésedre is, hogy helyesen ítélj meg valakit és jól értelmezd a szándékait. Mielőtt azonban vele kapcsolatban bármilyen konkrét döntést hoznál, igyekezz minden információt begyűjteni róla. Ha már teljes a kép és úgy érzed, kész a profil, akár a komfortzónádon kívül is érdemes lehet vele kapcsolatba lépned.

Skorpió

A hét első felében megnövekedik benned az igény arra, hogy a személyes szabadságod egy kissé nagyobb legyen az eddiginél. Lehet, hogy ennek érdekében most egy időre nagyobb távolságot kell tartanod valakitől, aki része a mindennapjaidnak, de ha mindezt ügyesen csomagolod, nem okozhat gondot kettőtök kapcsolatában.

A hét második felében előtérbe kerül a gondolataidban a hosszabb távú gondolkodás és a tervezés, ami talán pénzügyi, de az is lehet, hogy magánéleti kérdésekkel kapcsolatos. Ezekben a napokban el kell döntened, hogy mely irányba lépsz, növeled a kötöttségeket és a stabilitást részesíted előnyben, vagy lazítasz és kockáztatsz. A szívednek és az eszednek most együtt kell dolgoznia, hogy helyes döntést hozz.

Nyilas

A hét első fele izgalmat hoz az életedbe, mégpedig egy új ismeretség formájában. Olyan valakivel kerülhetsz most kapcsolatba, aki imponál és egyfajta mintaként szolgál számodra és annak érdekében, hogy te is hasonlíts hozzá, vagy kövesd őt, amiért talán arra is képes lennél, hogy kimozdulj a megszokott kereteid közül.

A hét második felére lenyugodnak körülötted a kedélyek és te egy megérzésedre hagyatkozva, egy rejtély nyomába eredhetsz. Könnyen lehet azonban, hogy amit ott találsz annak semmi köze titokhoz és a valóság sokkal unalmasabb, mint ahogy az neked előzőleg a képzeletedben megjelent. A hét végén alkalmad lesz egy rossz szokásod leküzdésére, ha igazán akarod, most meglesz benned az erő, hogy megtedd, amit kell.

Bak

A hét első felében egy régóta húzódó változtatást tehetsz meg végre az életedben, amely annyira simán sikerülhet, hogy nem fogod utólag te magad sem érteni, miért tartott ez ennyi ideig nálad. Így van ez, ha egyszer fejben készen vagy, már sokkal egyszerűbb lesz minden. Ezekben a napokban megtalálhat a szerencse is, de ehhez egy kisebb kockázat vállalásától nem szabad majd megriadnod.

A hét második fele egy izgalmas találkozást és ösztönző beszélgetést hozhat valaki olyannal, akire felnézel, vagy számít neked a véleménye, tanácsa. Ezekben a napokban bepillantást nyerhetsz egy titokba is, mely segítségével alkalmad lesz arra, hogy egy jövőbeli esetleges problémára már előre felkészülj.

ajándék férfiaknak

Fotó KAL VISUALS on Unsplash

forrás

#követem

Legolvasottabbak

Mi az a 6 ok, ami miatt nem találsz rá a szerelemre?

Annak, hogy egy bizonyos ideig egyedülállóak vagyunk, megvan a maga előnye. Ilyenkor lehet a legjobban fejlődni, kiteljesedni és megtalálni saját magunkat még annak ellenére...

50 legjobb “Jó reggelt” üzenet, hogy megmosolyogtasd

Szóval végre sikerült lekerülnöd a társkereső alkalmazásokról, és most egy kicsit mélyebben megismerkedsz azzal a különleges valakivel. Egy remek "Jó reggelt" szöveg segíthet fenntartani...

Kit szeretnél – kire van igazán szükséged egy párkapcsolatban? Horoszkópod elárulja

Kire van szükséged egy kapcsolatban? Horoszkópod elárulja KOS Ki az, akit te szeretnél: valakit, aki hajlamos időnként igazán erős lenni és alkalmazkodik a vágyaidhoz különösebb noszogatás...

Emlékeztetőül, az erős nőknek is joguk van néha elfáradni

Talán ez megdöbbentő, de vedd tudomásul, hogy az erős nőknek is joga van néha elesni. Whoaa tudom, mire gondolsz. Te vagy a stabil pont; az,...

Horoszkópod elárulja, mit kell tenned 2023-ban

Kos Ne mások kedvében járj, az összes erőforrásod kimerült az elmúlt évben; önmagadért gondoskodva kell szívedet és elmédet feltöltened. Nem kell mindent megtenned, amiért mások...