Kezdőlap Párkapcsolat Elhagytak, de erősnek kell maradnod

Elhagytak, de erősnek kell maradnod

Késő éjszaka van, de te még mindig fent vagy. Fekszel az ágyban és nem bírsz harcolni a könnyeiddel. Tudom, milyen nehéz. Tudom, hogy túlságosan fáj és nem igazán tudsz ezzel mit kezdeni. Van egy csomó kérdésed és nehéz válaszokat találnod ezekre. Mit csináltál rosszul? Miért változott meg minden egy pillanat alatt?

Bárcsak tudtál volna sok mindent. Bizonyos dolgokat máshogy csináltál volna, vagy jobban csináltad volna, csak hogy melletted maradjon. De már túl késő. Te meg akartad oldani, de ő még csak meg sem próbálta ezt veled. Egyszerűen elhagyott. Ez a történet vége. És már vége.

És igen, rendben van, hogy sírsz addig, amíg ki nem sírod magadból a fájdalmat. És tudod, mit mondanak erről? A fájdalom megérdemli, hogy átérezzék. Normális fájdalmat érezni, amikor minden összeomlik, mert elvesztettél valakit az életedből. Elvesztetted azt a személyt, aki eddig mindennapi életed része volt. Elvesztetted azt a személyt, aki mindig erőt adott, amikor elkeseredtél, aki mindig ott volt neked és megígérte, hogy mindig veled marad, akármi is történjen. De tudod, mi fáj jobban? A tény, hogy elveszítesz valakit, akiről azt hitted, hogy vele éled le az egész életedet.

Elhagytak. Nem könnyű ezt most megérteni, de remélem, nem okolod magad emiatt.

Csak mert valaki elhagyott, az nem jelenti azt, hogy ez a te hibád. Emberek jönnek, mennek – akár tetszik, akár nem. Ez az igazság. Ahogyan az élet működik.

Remélem, nem tartasz haragot. Az elfogadás időt igényel, és amíg ezen az úton haladsz, ne hagyd, hogy a fájdalom felemésszen és gyűlölet legyen a szívedben. Dolgozz az elfogadáson és megértésen saját magad miatt és azért, hogy neked jó legyen. Segíts magadnak csak a jó dolgokra emlékezni ahelyett, hogy a dühöt eteted.

Engedd meg magadnak, hogy meggyógyulj. Nyugodj meg és engedd őt el. Van, aki azért jött az életünkbe, hogy maradjon is, de van aki csak ideig-óráig lép be valamilyen céllal és hogy ki miért lép az életünkbe, csak az a valaki tudja ott fent. Akinek remek tervei vannak veled.

Isten ismeri a fájdalmad és meghallgatja imáidat. Megérteti majd veled egy napon, mi miért történik. De most erősnek kell maradnod és bíznod az isteni tervben.

Tudom, hogy mindent megtettél, hogy mindkettőtöknek jó legyen ebben a kapcsolatban. Tudom, hogy nagyon szeretted őt. De valamelyik ajtó bezárul egyszer. És értem azt a fajta fájdalmat, amit most érzel, de remélem, ettől még képes leszel a jövőben újra szeretni és másnak megengedni, hogy szeressen.

Te magad vagy a hit.

Fotó Soroush Karimi

Női szerelmi témák.

#követem

Legolvasottabbak

Pozitív hírek a koronavírusról. Osszátok meg!

“A sok negatív hír mellett beszéljünk pár POZITÍV hírről is, ami a koronavírus kezelésével kapcsolatban jelent meg hazánkban és a világban: 💗Világszinten már 84 557...

Elfogyott a kézfertőtlenítő a boltokból? Készítsd el otthon, fillérekből.

A koronavírus-járvány megjelenése miatt egyre fontosabb szerepet kap a betegséggel szembeni védekezés, a legtöbben sokkal nagyobb figyelmet fordítanak a megfelelő kézmosásra, kézfertőtlenítésre. Sok boltban...

Balázs őszintén a korona vírusról és a média által keltett pánikról

Balázs élő bejelentkezésben őszintén beszélt a korona vírusról, és arról, hogyan is viselkedjünk. Ha ezt a videót megnézed biztosan nagy megértést kapsz arról miért van...

Itt a járvány vége!

Egy kínai szakértő megjósolta a járvány végét Vuhan reptere arra készül, hogy március 12-én a légi forgalom újraindul. Legalább júniusig tarthat az új típusú koronavírus-járvány terjedése...

Katonából lett kozmetikus

Kovács Vivien közel 7 év szolgálati viszony után a gépkarabélyt krémekre és sminkecsetekre cserélte. A két pálya közel sincs köszönő viszonyban egymással, mégis több a...