Kezdőlap Párkapcsolat Elhagytak, de erősnek kell maradnod

Elhagytak, de erősnek kell maradnod

Késő éjszaka van, de te még mindig fent vagy. Fekszel az ágyban és nem bírsz harcolni a könnyeiddel. Tudom, milyen nehéz. Tudom, hogy túlságosan fáj és nem igazán tudsz ezzel mit kezdeni. Van egy csomó kérdésed és nehéz válaszokat találnod ezekre. Mit csináltál rosszul? Miért változott meg minden egy pillanat alatt?

Bárcsak tudtál volna sok mindent. Bizonyos dolgokat máshogy csináltál volna, vagy jobban csináltad volna, csak hogy melletted maradjon. De már túl késő. Te meg akartad oldani, de ő még csak meg sem próbálta ezt veled. Egyszerűen elhagyott. Ez a történet vége. És már vége.

És igen, rendben van, hogy sírsz addig, amíg ki nem sírod magadból a fájdalmat. És tudod, mit mondanak erről? A fájdalom megérdemli, hogy átérezzék. Normális fájdalmat érezni, amikor minden összeomlik, mert elvesztettél valakit az életedből. Elvesztetted azt a személyt, aki eddig mindennapi életed része volt. Elvesztetted azt a személyt, aki mindig erőt adott, amikor elkeseredtél, aki mindig ott volt neked és megígérte, hogy mindig veled marad, akármi is történjen. De tudod, mi fáj jobban? A tény, hogy elveszítesz valakit, akiről azt hitted, hogy vele éled le az egész életedet.

Elhagytak. Nem könnyű ezt most megérteni, de remélem, nem okolod magad emiatt.

Csak mert valaki elhagyott, az nem jelenti azt, hogy ez a te hibád. Emberek jönnek, mennek – akár tetszik, akár nem. Ez az igazság. Ahogyan az élet működik.

Remélem, nem tartasz haragot. Az elfogadás időt igényel, és amíg ezen az úton haladsz, ne hagyd, hogy a fájdalom felemésszen és gyűlölet legyen a szívedben. Dolgozz az elfogadáson és megértésen saját magad miatt és azért, hogy neked jó legyen. Segíts magadnak csak a jó dolgokra emlékezni ahelyett, hogy a dühöt eteted.

Engedd meg magadnak, hogy meggyógyulj. Nyugodj meg és engedd őt el. Van, aki azért jött az életünkbe, hogy maradjon is, de van aki csak ideig-óráig lép be valamilyen céllal és hogy ki miért lép az életünkbe, csak az a valaki tudja ott fent. Akinek remek tervei vannak veled.

Isten ismeri a fájdalmad és meghallgatja imáidat. Megérteti majd veled egy napon, mi miért történik. De most erősnek kell maradnod és bíznod az isteni tervben.

Tudom, hogy mindent megtettél, hogy mindkettőtöknek jó legyen ebben a kapcsolatban. Tudom, hogy nagyon szeretted őt. De valamelyik ajtó bezárul egyszer. És értem azt a fajta fájdalmat, amit most érzel, de remélem, ettől még képes leszel a jövőben újra szeretni és másnak megengedni, hogy szeressen.

Te magad vagy a hit.

Fotó Soroush Karimi

Női szerelmi témák.

#követem

Legolvasottabbak

Az exeknek, akik nélkül ma nem lennénk azok, akikké váltunk

Az exeknek, akiknek köszönhetően váltunk olyanná, akik ma vagyunk. Csak azért, mert már nem vagyunk együtt, nem jelenti azt, hogy rosszul kell éreznünk magunkat egymással...

Mit csináljak ha nem tudok aludni, íme 18 dolog

„Ha most elalszom, akkor még hat órát tudok aludni.” „Ha most elalszom, akkor még öt órát tudok aludni.” „Ha most elalszom, akkor még négy órát tudok...

Mit csinálj ha unatkozol- Íme 15 szuper ötlet

Mit csinálj ha unatkozol ? Íme 15 szuper ötlet  Szervezz egy mini házibulit: Hívj fel néhány embert – nem kell sok, tényleg, csak a legközelebbi...

Miért a Natur Prémium szappanok?

A boltban kapható tusfürdőkkel vagy olcsó "szappanokkal" szemben termékeik nem tartalmaznak mesterséges alapanyagokat, tartósítószereket, SLS-t, parabént, kőolajszármazékokat, pálmaolajat, mesterséges színezékeket, allergén anyagokat. Mindemellett a...

Minőségi vitamin közvetlenül a gyártótól

Mostani helyzetben, hogy a bioboltok készletei fogyóban vannak, és nagyon nehéz nekik az utánrendelés, így legtöbbünknek marad az online rendelés. Sokan vagyunk úgy viszont, hogy...