Kezdőlap Párkapcsolat Elhagytak, de erősnek kell maradnod

Elhagytak, de erősnek kell maradnod

Késő éjszaka van, de te még mindig fent vagy. Fekszel az ágyban és nem bírsz harcolni a könnyeiddel. Tudom, milyen nehéz. Tudom, hogy túlságosan fáj és nem igazán tudsz ezzel mit kezdeni. Van egy csomó kérdésed és nehéz válaszokat találnod ezekre. Mit csináltál rosszul? Miért változott meg minden egy pillanat alatt?

Bárcsak tudtál volna sok mindent. Bizonyos dolgokat máshogy csináltál volna, vagy jobban csináltad volna, csak hogy melletted maradjon. De már túl késő. Te meg akartad oldani, de ő még csak meg sem próbálta ezt veled. Egyszerűen elhagyott. Ez a történet vége. És már vége.

És igen, rendben van, hogy sírsz addig, amíg ki nem sírod magadból a fájdalmat. És tudod, mit mondanak erről? A fájdalom megérdemli, hogy átérezzék. Normális fájdalmat érezni, amikor minden összeomlik, mert elvesztettél valakit az életedből. Elvesztetted azt a személyt, aki eddig mindennapi életed része volt. Elvesztetted azt a személyt, aki mindig erőt adott, amikor elkeseredtél, aki mindig ott volt neked és megígérte, hogy mindig veled marad, akármi is történjen. De tudod, mi fáj jobban? A tény, hogy elveszítesz valakit, akiről azt hitted, hogy vele éled le az egész életedet.

Elhagytak. Nem könnyű ezt most megérteni, de remélem, nem okolod magad emiatt.

Csak mert valaki elhagyott, az nem jelenti azt, hogy ez a te hibád. Emberek jönnek, mennek – akár tetszik, akár nem. Ez az igazság. Ahogyan az élet működik.

Remélem, nem tartasz haragot. Az elfogadás időt igényel, és amíg ezen az úton haladsz, ne hagyd, hogy a fájdalom felemésszen és gyűlölet legyen a szívedben. Dolgozz az elfogadáson és megértésen saját magad miatt és azért, hogy neked jó legyen. Segíts magadnak csak a jó dolgokra emlékezni ahelyett, hogy a dühöt eteted.

Engedd meg magadnak, hogy meggyógyulj. Nyugodj meg és engedd őt el. Van, aki azért jött az életünkbe, hogy maradjon is, de van aki csak ideig-óráig lép be valamilyen céllal és hogy ki miért lép az életünkbe, csak az a valaki tudja ott fent. Akinek remek tervei vannak veled.

Isten ismeri a fájdalmad és meghallgatja imáidat. Megérteti majd veled egy napon, mi miért történik. De most erősnek kell maradnod és bíznod az isteni tervben.

Tudom, hogy mindent megtettél, hogy mindkettőtöknek jó legyen ebben a kapcsolatban. Tudom, hogy nagyon szeretted őt. De valamelyik ajtó bezárul egyszer. És értem azt a fajta fájdalmat, amit most érzel, de remélem, ettől még képes leszel a jövőben újra szeretni és másnak megengedni, hogy szeressen.

Te magad vagy a hit.

Fotó Soroush Karimi

Női szerelmi témák.

#követem

Legolvasottabbak

Stílusos megoldások, avagy minden alkalom tökéletes a trendi megjelenésre!

A divat változó, sokszínű, azonban egyes alapdaraboknak és kiegészítőknek hála nincs az az esemény, vagy helyzet, ami kihívást jelenthetne, már ami a maximálisan stílusos...

Mi az a 6 ok, ami miatt nem találsz rá a szerelemre?

Annak, hogy egy bizonyos ideig egyedülállóak vagyunk, megvan a maga előnye. Ilyenkor lehet a legjobban fejlődni, kiteljesedni és megtalálni saját magunkat még annak ellenére...

50 legjobb “Jó reggelt” üzenet, hogy megmosolyogtasd

Szóval végre sikerült lekerülnöd a társkereső alkalmazásokról, és most egy kicsit mélyebben megismerkedsz azzal a különleges valakivel. Egy remek "Jó reggelt" szöveg segíthet fenntartani...

Kit szeretnél – kire van igazán szükséged egy párkapcsolatban? Horoszkópod elárulja

Kire van szükséged egy kapcsolatban? Horoszkópod elárulja KOS Ki az, akit te szeretnél: valakit, aki hajlamos időnként igazán erős lenni és alkalmazkodik a vágyaidhoz különösebb noszogatás...

Emlékeztetőül, az erős nőknek is joguk van néha elfáradni

Talán ez megdöbbentő, de vedd tudomásul, hogy az erős nőknek is joga van néha elesni. Whoaa tudom, mire gondolsz. Te vagy a stabil pont; az,...