Kezdőlap Horoszkóp Mi a titkos fegyvered horoszkópod szerint?

Mi a titkos fegyvered horoszkópod szerint?

Az asztrológusok szerint minden jegynek megvan az a titkos fegyvere, amellyel a nehézségeken túlteszi magát és minden más csillagjegyet lehengerel.

Halak:a legerősebb

Az asztrológusok úgy vélik, hogy a legerősebb állatövi jegy a Halak. Nemcsak szentimentálisak, és befolyásolhatóak. Rendelkeznek olyan belső erőforrásokkal, amelyekkel más jegyek nem rendelkeznek. A legnagyobb erősségük: a Halak hajlik, de nem törik.

Skorpió:a legalattomosabb

A legalattomosabb állatövi jegy a Skorpió. Ha a képviselők megtorlásra készülnek, akkor ettől semmi nem tántoríthatja el őket. A legkifinomultabb módszereket használják, nehéz leleplezni őket. A skorpió a leggonoszabb és legveszélyesebb ellenség.

Nyilas: a legszebb

A leginkább feltűnő megjelenést a Nyilasok érik el. A jegy képviselői nagyon harmonikusan néznek ki, ők, a legvonzóbbak. Ráadásul a Nyilas mindig figyel a megjelenésére, amely még inkább kiemeli a szépségét és vonzerejét.

Kos: a legvonzóbb

A leginkább vonzó állatövi jegynek a Kost tartják. Képviselői energikusak, vonzóak, szenvedélyesek és aktívak. Nem a szerelemre pályázik. A Kos a karizmájával és belső varázsával vonzza a többi jegyet.

Szűz: a legbiztosabb

Az asztrológusok szerint a Szűz a legbiztosabb állatövi jegy. Ez leginkább abban mutatkozik meg, hogy élete párját nagyon sok szűrő után választja meg. Teljes bizonyosságra törekszik.

Bika: a legkedvesebb

A legkedvesebb állatövi jegy a Bika. Nem szereti a konfliktust, mindig gyengéd és figyelmes, jól kommunikál. Megbízható, hatalmas szíve van.

Ikrek: a legszerencsésebb

A legszerencsésebb csillagjegy az ikrek. Gyakran előfordul, hogy ott találják magukat a megfelelő időben a megfelelő helyen. A szerencse számukra sokkal elérhetőbb, mint a többi jegy számára. Az ikrek természetüknél fogva optimisták, amivel a szerencsét is magukhoz vonzzák.

Rák: a legcsaládcentrikusabb

A leginkább családias állatöv jegy a Rák. A Rákok számára a családi értékek a legfontosabbak. Céljuk, hogy megtalálják a méltó partnert, hogy kényelmes házat vegyenek, és szüljenek egy csomó gyereket. A Rák számára a tökéletes komoly kapcsolat házassággal végződik.

Oroszlán: a legegoistább

A legönzőbb jegy az Oroszlán. Bár nagylelkű barát, az oroszlánok szinte minden más jegyet alárendel magának. Imádnak a figyelem középpontjában lenni, szeretik a dicséretet és hízelgést, amitől a mennyekben érzik magukat.

Mérleg: a legtársaságkedvelőbb

A leginkább társaságkedvelő állatöv jegy a Mérleg. A Mérleg órákig képes beszélni, örömét leli az új emberekkel való találkozásban. Jobban szeretik a társaságot, mint az egyedüllétet. Mindig kaphatók a szórakozásra.

Bak: a legzárkózottabb

A leginkább zárkózott állatöv jegy a Bak. Hogy mi jár a fejében szinte képtelenségek kitalálni. Ritkán bízik meg bárkiben, és gyakran közömbösen viselkedik másokkal. De érzéseikre és tapasztalataikra hagyatkoznak.

Vízöntő: a legragyogóbb

A legzseniálisabb állatövi jegy a Vízöntő. A fejükben mindig új, kreatív gondolatok járnak. Nagyon fejlett fantáziája van és kreatív a gondolkodása. De néha nincs elég ereje, hogy szóba hozza saját elképzeléseit, és így minden zseniális találmánya és projektje eltűnhet a süllyesztőben.

Olvasd el ezt is:

Fotó Hean Prinsloo

Forrás

#követem

Legolvasottabbak

Minden, amit azzal kapcsolatban kell tudnod, melyik férfit engedd be az életedbe – 2. rész

Az egészségtelen párkapcsolatok egy csapdával kezdődnek Azok a kapcsolatok, amik a tiszta, hamisítatlan szenvedély parázsáról indulnak, ritkán maradnak fenn, kivéve, ha tényleg van valamilyen tartalmuk...

Minden, amit azzal kapcsolatban kell tudnod, melyik férfit engedd be az életedbe – 1. rész

Egy cikksorozat, amely 4 részből áll és igyekszik minél részletesebb információt adni azzal kapcsolatban, hogyan válasszunk megfelelő partnert magunknak, vagy hogy hogyan tartsuk meg...

Ha úgy érzed, nem tartozol sehova, teremtsd meg magadnak a helyet, ahova tartozhatsz

Mindig azt kérdezed magadtól, hogy mi a célod ebben a világban? Egyik dologból a másikba kezdesz bele, folyamatosan magadat keresve, vagy próbálod keretekbe bele...

6 tévhit a szerelemről, amit nem kellene bevenned

1.  “Nem kell dolgoznod rajta” Akárki is találta ezt ki, valószínűleg pár napja volt benne egy rózsaszín felhős mesében. Az igaz szerelmen márpedig dolgozni kell -...

20 jel, hogy sokkal jobban csinálod a dolgokat, mint ahogy azt gondolnád magadról

Fel a fejjel! Nagyon jól csinálod a dolgokat, és ha esetleg kételkednél magadban emiatt, akkor olvasd el az alábbi pontokat. 1. Kifizetted a számlákat és...