Kezdőlap Horoszkóp Mi a titkos fegyvered horoszkópod szerint?

Mi a titkos fegyvered horoszkópod szerint?

Az asztrológusok szerint minden jegynek megvan az a titkos fegyvere, amellyel a nehézségeken túlteszi magát és minden más csillagjegyet lehengerel.

Halak:a legerősebb

Az asztrológusok úgy vélik, hogy a legerősebb állatövi jegy a Halak. Nemcsak szentimentálisak, és befolyásolhatóak. Rendelkeznek olyan belső erőforrásokkal, amelyekkel más jegyek nem rendelkeznek. A legnagyobb erősségük: a Halak hajlik, de nem törik.

Skorpió:a legalattomosabb

A legalattomosabb állatövi jegy a Skorpió. Ha a képviselők megtorlásra készülnek, akkor ettől semmi nem tántoríthatja el őket. A legkifinomultabb módszereket használják, nehéz leleplezni őket. A skorpió a leggonoszabb és legveszélyesebb ellenség.

Nyilas: a legszebb

A leginkább feltűnő megjelenést a Nyilasok érik el. A jegy képviselői nagyon harmonikusan néznek ki, ők, a legvonzóbbak. Ráadásul a Nyilas mindig figyel a megjelenésére, amely még inkább kiemeli a szépségét és vonzerejét.

Kos: a legvonzóbb

A leginkább vonzó állatövi jegynek a Kost tartják. Képviselői energikusak, vonzóak, szenvedélyesek és aktívak. Nem a szerelemre pályázik. A Kos a karizmájával és belső varázsával vonzza a többi jegyet.

Szűz: a legbiztosabb

Az asztrológusok szerint a Szűz a legbiztosabb állatövi jegy. Ez leginkább abban mutatkozik meg, hogy élete párját nagyon sok szűrő után választja meg. Teljes bizonyosságra törekszik.

Bika: a legkedvesebb

A legkedvesebb állatövi jegy a Bika. Nem szereti a konfliktust, mindig gyengéd és figyelmes, jól kommunikál. Megbízható, hatalmas szíve van.

Ikrek: a legszerencsésebb

A legszerencsésebb csillagjegy az ikrek. Gyakran előfordul, hogy ott találják magukat a megfelelő időben a megfelelő helyen. A szerencse számukra sokkal elérhetőbb, mint a többi jegy számára. Az ikrek természetüknél fogva optimisták, amivel a szerencsét is magukhoz vonzzák.

Rák: a legcsaládcentrikusabb

A leginkább családias állatöv jegy a Rák. A Rákok számára a családi értékek a legfontosabbak. Céljuk, hogy megtalálják a méltó partnert, hogy kényelmes házat vegyenek, és szüljenek egy csomó gyereket. A Rák számára a tökéletes komoly kapcsolat házassággal végződik.

Oroszlán: a legegoistább

A legönzőbb jegy az Oroszlán. Bár nagylelkű barát, az oroszlánok szinte minden más jegyet alárendel magának. Imádnak a figyelem középpontjában lenni, szeretik a dicséretet és hízelgést, amitől a mennyekben érzik magukat.

Mérleg: a legtársaságkedvelőbb

A leginkább társaságkedvelő állatöv jegy a Mérleg. A Mérleg órákig képes beszélni, örömét leli az új emberekkel való találkozásban. Jobban szeretik a társaságot, mint az egyedüllétet. Mindig kaphatók a szórakozásra.

Bak: a legzárkózottabb

A leginkább zárkózott állatöv jegy a Bak. Hogy mi jár a fejében szinte képtelenségek kitalálni. Ritkán bízik meg bárkiben, és gyakran közömbösen viselkedik másokkal. De érzéseikre és tapasztalataikra hagyatkoznak.

Vízöntő: a legragyogóbb

A legzseniálisabb állatövi jegy a Vízöntő. A fejükben mindig új, kreatív gondolatok járnak. Nagyon fejlett fantáziája van és kreatív a gondolkodása. De néha nincs elég ereje, hogy szóba hozza saját elképzeléseit, és így minden zseniális találmánya és projektje eltűnhet a süllyesztőben.

Olvasd el ezt is:

Fotó Hean Prinsloo

Forrás

#követem

Legolvasottabbak

Mi az a 6 ok, ami miatt nem találsz rá a szerelemre?

Annak, hogy egy bizonyos ideig egyedülállóak vagyunk, megvan a maga előnye. Ilyenkor lehet a legjobban fejlődni, kiteljesedni és megtalálni saját magunkat még annak ellenére...

50 legjobb “Jó reggelt” üzenet, hogy megmosolyogtasd

Szóval végre sikerült lekerülnöd a társkereső alkalmazásokról, és most egy kicsit mélyebben megismerkedsz azzal a különleges valakivel. Egy remek "Jó reggelt" szöveg segíthet fenntartani...

Kit szeretnél – kire van igazán szükséged egy párkapcsolatban? Horoszkópod elárulja

Kire van szükséged egy kapcsolatban? Horoszkópod elárulja KOS Ki az, akit te szeretnél: valakit, aki hajlamos időnként igazán erős lenni és alkalmazkodik a vágyaidhoz különösebb noszogatás...

Emlékeztetőül, az erős nőknek is joguk van néha elfáradni

Talán ez megdöbbentő, de vedd tudomásul, hogy az erős nőknek is joga van néha elesni. Whoaa tudom, mire gondolsz. Te vagy a stabil pont; az,...

Horoszkópod elárulja, mit kell tenned 2023-ban

Kos Ne mások kedvében járj, az összes erőforrásod kimerült az elmúlt évben; önmagadért gondoskodva kell szívedet és elmédet feltöltened. Nem kell mindent megtenned, amiért mások...