Kezdőlap Horoszkóp Hogyan változol kapcsolatban a horoszkópod alapján

Hogyan változol kapcsolatban a horoszkópod alapján

KOS

Te vagy a világ legmagabiztosabb embere. Aztán párkapcsolatba lépsz, és azt veszed észre, hogy kifordultál önmagadból. Egy teljesen más ember vagy. Mindent úgy alakítasz, hogy a legtöbb időt tudj a másikkal tölteni. Nem azért, mert papucs vagy, hanem mert így akarod. Régen talán féltél az elkötelezettségtől, hogy majd valaki leköti a nyüzsgő életedet. Aztán jött ez a mindent elsöprő kapcsolat. Végre úgy érzed révbe értél, és ez a személy más, mint a többiek. Pont az ellentéte történt annak, amitől tartottál; ez a kapcsolat feltölt energiával, sokkal motiváltabb vagy céljaid elérésében, mint azelőtt. Ez az egyén ösztökél arra, hogy egyre jobb és jobb legyél, és pont annyira örül a sikereidnek, mint te. Azt veszed észre, hogy teljesen rabja lettél ennek a kapcsolatnak és ezt a rabságot élvezed. Ezt persze még magadnak sem mered feltétlen bevallani.

 

BIKA

Képtelen vagy a változásra, és olyan makacs, mint egy öszvér. Talán úgy tűnik, hogy te vagy az a jegy, aki sosem fog magának párt találni. Nem mész bele egy kapcsolatba, ha tudod, hogy az megzavarja a mindennapjaidat. Kívülről lazának és összeszedettnek tűnsz, ám belül egy érzékeny, romantikus lélek lakozik, aki igaz szerelemre vágyik. Jön egy új ember az életedben, egyre biztosabb, hogy veled marad, egyre kényelmesebben megvagytok egymással, és már kezded úgy gondolni, hogy „Hmm, ez jó, ez talán maradhat.” Már nem tűnik olyan szörnyűnek az a rettegett változás. Félsz kilépni a komfort zónából, így százszor megfigyeled, hogy valaki érdemes-e arra, hogy „bántsa” a zónádat. Aztán jön ez a valaki, akinek engeded. Azt veszed észre, hogy eddig meg nem tapasztalt dolgokat próbálsz ki vele, és titkon élvezed is. Azt veszed észre, hogy egyre nyitottabb vagy a világ felé. Egyre inkább kinyílsz érzelmileg, ami nem könnyű neked. A megfelelő emberrel viszont minden lehetséges.

 

IKREK

Rengeteg egyéniséged van és ezek folyamatosan váltják egymást. Egyik részed unalmas és kiszámítható, a másik pedig folyton az újdonságokat keresi. Te vagy talán a legflörtölősebb jegy. Könnyen elveszíted az érdeklődést, ha a párválasztásról van szó. Virágról virágra szállsz, hiszen nem bírsz megülni egy helyben. Olyan ember kell melléd, aki eltűri és szereti minden egyes egyéniségedet. Ha megtalálod ezt a valakit, akkor megmaradsz annál az egy virágnál és nem kell onnantól az egész rét. Imádsz ezzel az emberrel együtt lenni, időt tölteni. Annyira jó vele lenni, hogy nem tudsz mellette unatkozni – ami nagy szó nálad. Ha megtalálod a másik feled, akkor már inkább vele akarsz lenni, mintsem saját magaddal. Régen imádtad a magaddal töltött időt, most viszont ez a személy átvette ezt a szerepet. Te, a nagy bulizós otthon ülő, szerelmes jógyerek lett.

 

RÁK

Te vagy a legérzelmesebb jegy. A szíved és az érzelmeid irányítanak. Könnyen belezúgsz valakibe, de a szerelem már komolyabb téma nálad. Azzal már óvatosabb vagy. Romantikus, mély érzésű vagy, ám nehezen nyílsz meg. Mikor szerelmes leszel, még magadat is megleped, hogy mennyire tálcára tetted a szívedet. Másra sem vágysz, mint minél mélyebben megismerni az új partnered. Nagyon önzetlen személy vagy, aki előbb igyekszik segíteni másokon, mintsem magán. Ugyanígy vagy párkapcsolatban is; mindent megteszel a másikért, viszont te is elvárod ugyanezt. Gyakran csalódsz, ha nem kapod meg azt a visszajelzést, amit vártál. Ha mégis olyan valakit találsz, aki kielégíti szíved, lelked minden vágyát, akkor szinte lebegsz a boldogságtól. Egyet ne feledj; sose hanyagold magad másokért.

 

OROSZLÁN

Főnök típus vagy. Számodra nincsen megoldhatatlan, elérhetetlen dolog. Összeszedett ember vagy minden téren; kapcsolatok, karrier, magánélet terén, de a párkapcsolat más tészta. Szenvedélyes és romantikus vagy, ám maga a párkapcsolat szó kiakaszt, mert attól sebezhetőnek érzed magad. Aztán jön valaki, aki valami földöntúli szikrát pattint a szívedben, akinek hagyod, hogy sebezhető légy, akinek meg akarod mutatni az érzelmes oldaladat. Amikor szerelmes vagy, akkor egyszerűen lefagysz. Az illető az ujjai köré csavar, nem látsz, nem hallasz. Lehet, hogy már az utolsó idegszáladon táncol, és gyakorta kiakaszt, te azonban tűrsz, hiszen szerelmes vagy. A makacsságod elhalványul és minden energiáddal azon vagy, hogy boldoggá tedd a másikat. Már nem te vagy a legfontosabb az életedben, hanem a másik. Végre kényelmesen érzed magad, és nem akarod a sebezhetőségedet elrejteni. Sőt, élvezed, hogy ennek a személynek nem is kell semmit takargatnod.

 

SZŰZ

Kedves szűz, hatalmasak az elvárásaid, így az emberek azt gondolják, hogy jobb vagy egyedül, mint párban. Ha lejjebb adsz a maximalista felfogásodból és az elvárásaidból, máris könnyebb valakivel lenned. Amikor szerelmes vagy, csak a másik jár a fejedben, és azt veszed észre, hogy egyre egyszerűbben vagy képes elfogadni a hibáit és tökéletlenségét. Tudod, és látod, hogy ott vannak, ám mégsem zavarnak. Imádod, ha a másik elbűvölő, és gyönyörködhetsz a személyében. Általában mindenkin segíteni akarsz, vagy megváltoztatni őket, ám ha megérkezik a nagy szerelem, akkor úgy fogadod el őt, ahogy van. Gyakorlatiasnak tűnsz a világ szemében, ám legbelül érzelgős, gyengéd és sebezhető vagy. A megfelelő személynek ezeket ki mered mutatni. Ez a személy megnyit és már kevésbé vagy a saját magad biztonságos burkában, és egyre könnyebben megnyílsz.

 

MÉRLEG

Imádod kutatni a miérteket;Miért jött ez/az az ember az életembe? Vajon mi dolga velem?” Mindig csak az okokat keresed. Pont ezért leszel könnyen szerelmes, mert meggyőzöd magad a saját magad atombiztos érveivel. Egy romantikus idealista vagy. Fontos neked a párkapcsolat, így mikor szerelmes vagy, minden erőddel igyekszel fenntartani a harmóniát. Diplomatikus vagy és konfliktuskerülő. Képes vagy a béke fenntartása érdekében lenyelni dolgokat, és ezeket magadban tartod sokáig. Viszont, ha jön a szerelmed, akkor képes vagy feltárni a gondolataidat, hiszen tudod, hogy ebben a valakiben megbízhatsz, és tudod, hogy akkor sem hagy el, ha vitázol vele, vagy kimondod, ami a fejedben jár. Ez a személy ki tudja belőled hozni a legjobbat, és szabadon tudsz mellette szárnyalni. Már nem vagy olyan bizonytalan, mint azelőtt, már csak a partneredre koncentrálsz.

 

SKORPIÓ

Változó szerető vagy. Vagy nagyon beleadod szíved, lelked egy kapcsolatba, vagy nagyon nem. Egy biztos; nem szereted mutatni senkinek a sebezhető oldaladat, és alig bízol meg néhány emberben. Amint azonban jön valaki, akibe beleszeretsz, már mégsem esik nehezedre a megnyílás. A szerelem segít abban, hogy meg tudd mutatni a sebezhető énedet. Mániád, hogy ellököd magadtól az embereket, viszont ha jön ez a bizonyos valaki, már nem próbálsz ellene küzdeni, hagyod, hogy jöjjön és megismerjen téged. Nehéz téged kiismerni, hisz oly titokzatos vagy, kész rejtély, ám a szerelem képes lerombolni a szíved köré épített falat. 

NYILAS

Te vagy a tipikus vadász, aki minél több zsákmányt akar elejteni, és eszed ágában sincsen egyetlen vad mellett lehorgonyozni. Maga a vadászat élménye felvillanyoz, és a minőség helyett a mennyiségre törekszel. Úgy érzed, hogy ha valaki mellett lekötöd magad, csapdába kerültél. Imádod a szabadságodat. Elképzelsz magadnak egy valakit, aki tökéletes számodra, és csak akkor vagy hajlandó feladni a függetlenségedet, ha ezzel a személlyel találkozol. Onnantól már nem bánod, ha nem utazgatsz, rohangálsz jobbra-balra, inkább arra vágysz, hogy otthon együtt üljetek a kanapén és fogjátok egymás kezét – amit te már egyáltalán nem találsz unalmasnak, nem úgy, mint a vadász időszakodban. Nagyon birtokló és féltékeny tudsz lenni a szerelmedre, ám ezeket még magadnak sem mered bevallani.

 

BAK

Nem bírod a változást, és magát a tudatot, hogy valakihez alkalmazkodnod kell. Nem sok kapcsolaton mész keresztül az életedben, és ezeket is alaposan megválogatod. Tudod, hogy szerelmes vagy, amikor valakiből nem a legrosszabbat nézed ki – mert ez szokásod. Normál esetben kiver a víz a szerelem szó hallatán, azonban amikor megérzed ezt az érzést, akkor lenyugszik a lelked. Már nem aggódsz amiatt, hogy mindent elrontasz, vagy a dolgok maguktól romlanak el. Sokkal könnyebben veszed a kanyart, ha a megfelelő társ van melletted. Sokan ridegnek, zárkózottnak látnak kívülről, de amikor szerelmes vagy, ez elmúlik. A szavaid megtelnek melegséggel. Nem vágysz már arra, hogy flörtölgess tovább, ami szintén szokásod volt. Onnantól kezdve csak a szíved választottja él benned, senki más.

 

VÍZÖNTŐ

Nehezedre esik elképzelni, hogy valakivel elkötelezd magad, pláne egy életen keresztül. Függetlenségedért képes vagy minden hegyet megmozgatni, a végsőkig ragaszkodsz érte. Ennek ellenére a lelked mélyén egy hősszerelmes vagy és akarsz magad mellé egy mesébe illő társat. Ugyan gyakran kalandozol, ám ha megtalálod azt a különleges valakit, akkor már eszedbe sem jut más. Szükséged van a függetlenségedre és a saját teredre, viszont a szerelem pont az ellenkezőjét műveli veled, pláne a kapcsolat elején. Mindig a másik mellett akarsz lenni, és még akkor is hiányzik, amikor vele vagy. Normál esetben képtelen vagy megfogalmazni az érzéseidet, de a szerelem ebben is a segítségedre van.

 

HALAK

Úszol szeretőről szeretőre, mert szerelmes vagy a szerelem gondolatába. Imádsz szerelmes lenni. Arról álmodsz, hogy jön a herceg fehér lovon és levesz a lábadról egy pillanat alatt, vágysz a fejedben elképzelt tündérmesére. Túlságosan naiv vagy, megbízol mindenkiben, reménytelenül romantikus vagy – és pont azért sérülsz nagyon könnyen a kapcsolatokban. Jön egy nagy szerelem, csalódással végződik, te pedig bezárkózol és már nem tudsz úgy bízni, mint azelőtt. Természetesen idővel ez elmúlik és visszatér az az éned, aki megint hisz a herceg érkezésében. A szerelem minden jó tulajdonságodat felerősíti, a rosszakat elhalványítja és segít abban, hogy ne érezd azt, hogy téged mindenki csak bántani akar. A szerelemtől egy múzsát kapsz, amiből erőt gyűjtesz, legyen szó az életed bármelyik területéről.

Mitől félsz a legjobban a szerelemben? Horoszkóp jegyed elárulja

#követem

Legolvasottabbak

Stílusos megoldások, avagy minden alkalom tökéletes a trendi megjelenésre!

A divat változó, sokszínű, azonban egyes alapdaraboknak és kiegészítőknek hála nincs az az esemény, vagy helyzet, ami kihívást jelenthetne, már ami a maximálisan stílusos...

Mi az a 6 ok, ami miatt nem találsz rá a szerelemre?

Annak, hogy egy bizonyos ideig egyedülállóak vagyunk, megvan a maga előnye. Ilyenkor lehet a legjobban fejlődni, kiteljesedni és megtalálni saját magunkat még annak ellenére...

50 legjobb “Jó reggelt” üzenet, hogy megmosolyogtasd

Szóval végre sikerült lekerülnöd a társkereső alkalmazásokról, és most egy kicsit mélyebben megismerkedsz azzal a különleges valakivel. Egy remek "Jó reggelt" szöveg segíthet fenntartani...

Kit szeretnél – kire van igazán szükséged egy párkapcsolatban? Horoszkópod elárulja

Kire van szükséged egy kapcsolatban? Horoszkópod elárulja KOS Ki az, akit te szeretnél: valakit, aki hajlamos időnként igazán erős lenni és alkalmazkodik a vágyaidhoz különösebb noszogatás...

Emlékeztetőül, az erős nőknek is joguk van néha elfáradni

Talán ez megdöbbentő, de vedd tudomásul, hogy az erős nőknek is joga van néha elesni. Whoaa tudom, mire gondolsz. Te vagy a stabil pont; az,...