Kezdőlap Párkapcsolat Minél jobban felidegesítesz, annál jobban veszítem el az érdeklődésem irántad

Minél jobban felidegesítesz, annál jobban veszítem el az érdeklődésem irántad

Azt gondolhatod, hogy keményen játszani velem rejtélyes, érdekes és szexi lehet – de számomra ez nem sokat jelent.

Ha egy óra múlva válaszolsz az üzenetemre, nem esem le tőle a székről és nem fogom azt gondolni, biztosan egy másik nővel vagy. Ettől nem foglak jobban akarni. Pontosan az ellenkezőjét éred el vele: ez arra ösztönöz engem, hogy inkább ne írjak neked többet.

Nem akarom, hogy úgy kezelj, mintha egy vészterv lennék. Nem akarok a mellékvágányon lenni. És nem akarom úgy érezni, hogy zavarlak a szeretetemmel. 

 Ha napokig nem válaszolsz, azt fogom hinni, hogy te nem is érzel olyan erősen irántam. Az érdeklődésed hiányától nem fogok jobban “akaszkodni” rád. Engem ez arra fog öszönözni, hogy ne próbálkozzak tovább és hagyjalak téged békén, és keressek inkább valaki mást, aki viszont értékeli és viszonozza az érdeklődésemet.

Ugyanez a szitu akkor, amikor lemondod a megbeszélt találkozónkat. Ha nem teszel munkát abba, hogy jobban megismerj engem, én azt fogom feltételezni, hogy valaki más jobban érdekel. Vagy esetleg az érdeklődésed irányát máshová tetted.

Sajnálom, de a gyenge bókjaid és az Instagram lájkjaid még nem fogják bennem tartani az irántad való érdeklődést. Jobb dolgok is vannak annál, minthogy üldözzem valaki olyannak a szívét, aki láthatóan nem is akarja, hogy elkapjam. 

Nem fogom azzal vesztegetni az időmet, hogy próbáljam a kagylóhéjadat feltörni. Nem fogom egy küldetésként megélni, hogy elérjem, hogy belém szeress. Ehelyett inkább valaki olyannal lennék, akin azt látom, már az elejétől fogva viszonozza az érzéseimet és nincs szükség a nyomulásra ahhoz, hogy egy randi megtörténjen.

Minél inkább zavaróbb jeleket küldesz felém, annál jobban összezavarsz és annál gyorsabban fogom elveszíteni az érdeklődésem irántad. A megválaszolatlan üzeneteid és bizonytalan hangvételű beszélgetéseid nem fognak engem arra buzdítani, hogy még jobban akarjalak. Ezektől csak eltávolodom tőled. Ezektől csak azon fogok csodálkozni, hogy valaki olyan, mint te hogyan ragadhatta el a figyelmemet.

Ha elfogadható időn belül válaszolsz az üzeneteimre, lehet veled találkozókat megbeszélni, vagy terveket szőni és úgy általában véve úgy viszonyulsz hozzám, mint aki érdeklődő, viszonozni fogom az érzéseidet. A velem való kapcsolatban szeretettnek, megbecsültnek és értékesnek fogod magad érezni.

De nem fogom azzal az egódat növelni, hogy jobban futok utánad, ha láthatóan nem is érdeklődsz irántam. Nem fogok detektívest játszani és megpróbálni kitalálni, hogy mit jelenthetnek a zavaros jeleid, hogy most akkor akarsz velem találkozni, vagy sem, vagy csak húzod a fejem.

Tetszel nekem – de nem foglak követni, mint egy kiskutya és nem fogok könyörögni a szeretetedért, vagy térdre rogyni, hogy esélyt kapjak tőled.

Ha nem figyelsz rám, én ugyanezt fogom tenni.

#követem

Legolvasottabbak

Stílusos megoldások, avagy minden alkalom tökéletes a trendi megjelenésre!

A divat változó, sokszínű, azonban egyes alapdaraboknak és kiegészítőknek hála nincs az az esemény, vagy helyzet, ami kihívást jelenthetne, már ami a maximálisan stílusos...

Mi az a 6 ok, ami miatt nem találsz rá a szerelemre?

Annak, hogy egy bizonyos ideig egyedülállóak vagyunk, megvan a maga előnye. Ilyenkor lehet a legjobban fejlődni, kiteljesedni és megtalálni saját magunkat még annak ellenére...

50 legjobb “Jó reggelt” üzenet, hogy megmosolyogtasd

Szóval végre sikerült lekerülnöd a társkereső alkalmazásokról, és most egy kicsit mélyebben megismerkedsz azzal a különleges valakivel. Egy remek "Jó reggelt" szöveg segíthet fenntartani...

Kit szeretnél – kire van igazán szükséged egy párkapcsolatban? Horoszkópod elárulja

Kire van szükséged egy kapcsolatban? Horoszkópod elárulja KOS Ki az, akit te szeretnél: valakit, aki hajlamos időnként igazán erős lenni és alkalmazkodik a vágyaidhoz különösebb noszogatás...

Emlékeztetőül, az erős nőknek is joguk van néha elfáradni

Talán ez megdöbbentő, de vedd tudomásul, hogy az erős nőknek is joga van néha elesni. Whoaa tudom, mire gondolsz. Te vagy a stabil pont; az,...