Kezdőlap Párkapcsolat Minél jobban felidegesítesz, annál jobban veszítem el az érdeklődésem irántad

Minél jobban felidegesítesz, annál jobban veszítem el az érdeklődésem irántad

Azt gondolhatod, hogy keményen játszani velem rejtélyes, érdekes és szexi lehet – de számomra ez nem sokat jelent.

Ha egy óra múlva válaszolsz az üzenetemre, nem esem le tőle a székről és nem fogom azt gondolni, biztosan egy másik nővel vagy. Ettől nem foglak jobban akarni. Pontosan az ellenkezőjét éred el vele: ez arra ösztönöz engem, hogy inkább ne írjak neked többet.

Nem akarom, hogy úgy kezelj, mintha egy vészterv lennék. Nem akarok a mellékvágányon lenni. És nem akarom úgy érezni, hogy zavarlak a szeretetemmel. 

 Ha napokig nem válaszolsz, azt fogom hinni, hogy te nem is érzel olyan erősen irántam. Az érdeklődésed hiányától nem fogok jobban “akaszkodni” rád. Engem ez arra fog öszönözni, hogy ne próbálkozzak tovább és hagyjalak téged békén, és keressek inkább valaki mást, aki viszont értékeli és viszonozza az érdeklődésemet.

Ugyanez a szitu akkor, amikor lemondod a megbeszélt találkozónkat. Ha nem teszel munkát abba, hogy jobban megismerj engem, én azt fogom feltételezni, hogy valaki más jobban érdekel. Vagy esetleg az érdeklődésed irányát máshová tetted.

Sajnálom, de a gyenge bókjaid és az Instagram lájkjaid még nem fogják bennem tartani az irántad való érdeklődést. Jobb dolgok is vannak annál, minthogy üldözzem valaki olyannak a szívét, aki láthatóan nem is akarja, hogy elkapjam. 

Nem fogom azzal vesztegetni az időmet, hogy próbáljam a kagylóhéjadat feltörni. Nem fogom egy küldetésként megélni, hogy elérjem, hogy belém szeress. Ehelyett inkább valaki olyannal lennék, akin azt látom, már az elejétől fogva viszonozza az érzéseimet és nincs szükség a nyomulásra ahhoz, hogy egy randi megtörténjen.

Minél inkább zavaróbb jeleket küldesz felém, annál jobban összezavarsz és annál gyorsabban fogom elveszíteni az érdeklődésem irántad. A megválaszolatlan üzeneteid és bizonytalan hangvételű beszélgetéseid nem fognak engem arra buzdítani, hogy még jobban akarjalak. Ezektől csak eltávolodom tőled. Ezektől csak azon fogok csodálkozni, hogy valaki olyan, mint te hogyan ragadhatta el a figyelmemet.

Ha elfogadható időn belül válaszolsz az üzeneteimre, lehet veled találkozókat megbeszélni, vagy terveket szőni és úgy általában véve úgy viszonyulsz hozzám, mint aki érdeklődő, viszonozni fogom az érzéseidet. A velem való kapcsolatban szeretettnek, megbecsültnek és értékesnek fogod magad érezni.

De nem fogom azzal az egódat növelni, hogy jobban futok utánad, ha láthatóan nem is érdeklődsz irántam. Nem fogok detektívest játszani és megpróbálni kitalálni, hogy mit jelenthetnek a zavaros jeleid, hogy most akkor akarsz velem találkozni, vagy sem, vagy csak húzod a fejem.

Tetszel nekem – de nem foglak követni, mint egy kiskutya és nem fogok könyörögni a szeretetedért, vagy térdre rogyni, hogy esélyt kapjak tőled.

Ha nem figyelsz rám, én ugyanezt fogom tenni.

#követem

Legolvasottabbak

Ne ragadj le amellett, aki nem tesz igazán boldoggá

Egyáltalán miért csinálunk ilyet? Találkozunk valakivel, félig-meddig érdeklődünk iránta, információkat cserélünk; néha találkozgatunk még. Még mindig egy kicsit úgy érezzük magunkat az egésszel kapcsolatban: “ehh,...

Soha nem késő újrakezdeni

Megnyomni a szünet gombot és fellélegezni. Aztán újrakezdeni. Nem kell elveszned a véletlenszerű forgatagban, bele ragadnod a hibákba, vagy a félelmekbe és a szorongásokba. Nem...

Ezen a 10 módon keresztül szeretheted meg testi adottságaidat – még akkor is, ha ez hihetetlenül hangzik

“Minden jobb lesz akkor, ha lefogyok 10 kilót.” “Többen szeretnének, ha alacsonyabb lennék.” “Nem tetszem neki, mert kövér vagyok.” Voltak ilyen gondolataid? Mindig könnyebb azt gondolni, hogy a...

9 olyan szokás, ami komplett megállít abban, hogy megvalósítsd az álmaidat

Megakadályoz néhány szokásod attól, hogy egy ragyogó jövő elé nézz? Sikeresnek lenni és elbukni is ugyanúgy egy fokozatos folyamat eredménye. A szokások pedig, amiket idővel...

10 egyszerű módja, hogyan találd meg az igazi szerelmet, miközben fenntartod a magas mércét is

Miért fut zátonyra minden párkapcsolatod? Mi taszítja el a férfiakat? Talán a szerelemmel kapcsolatos elvárásaid túl magasak lennének… vagy túl alacsonyak? Hogyan ismerheted fel...