Kezdőlap Párkapcsolat Minél jobban felidegesítesz, annál jobban veszítem el az érdeklődésem irántad

Minél jobban felidegesítesz, annál jobban veszítem el az érdeklődésem irántad

Azt gondolhatod, hogy keményen játszani velem rejtélyes, érdekes és szexi lehet – de számomra ez nem sokat jelent.

Ha egy óra múlva válaszolsz az üzenetemre, nem esem le tőle a székről és nem fogom azt gondolni, biztosan egy másik nővel vagy. Ettől nem foglak jobban akarni. Pontosan az ellenkezőjét éred el vele: ez arra ösztönöz engem, hogy inkább ne írjak neked többet.

Nem akarom, hogy úgy kezelj, mintha egy vészterv lennék. Nem akarok a mellékvágányon lenni. És nem akarom úgy érezni, hogy zavarlak a szeretetemmel. 

 Ha napokig nem válaszolsz, azt fogom hinni, hogy te nem is érzel olyan erősen irántam. Az érdeklődésed hiányától nem fogok jobban “akaszkodni” rád. Engem ez arra fog öszönözni, hogy ne próbálkozzak tovább és hagyjalak téged békén, és keressek inkább valaki mást, aki viszont értékeli és viszonozza az érdeklődésemet.

Ugyanez a szitu akkor, amikor lemondod a megbeszélt találkozónkat. Ha nem teszel munkát abba, hogy jobban megismerj engem, én azt fogom feltételezni, hogy valaki más jobban érdekel. Vagy esetleg az érdeklődésed irányát máshová tetted.

Sajnálom, de a gyenge bókjaid és az Instagram lájkjaid még nem fogják bennem tartani az irántad való érdeklődést. Jobb dolgok is vannak annál, minthogy üldözzem valaki olyannak a szívét, aki láthatóan nem is akarja, hogy elkapjam. 

Nem fogom azzal vesztegetni az időmet, hogy próbáljam a kagylóhéjadat feltörni. Nem fogom egy küldetésként megélni, hogy elérjem, hogy belém szeress. Ehelyett inkább valaki olyannal lennék, akin azt látom, már az elejétől fogva viszonozza az érzéseimet és nincs szükség a nyomulásra ahhoz, hogy egy randi megtörténjen.

Minél inkább zavaróbb jeleket küldesz felém, annál jobban összezavarsz és annál gyorsabban fogom elveszíteni az érdeklődésem irántad. A megválaszolatlan üzeneteid és bizonytalan hangvételű beszélgetéseid nem fognak engem arra buzdítani, hogy még jobban akarjalak. Ezektől csak eltávolodom tőled. Ezektől csak azon fogok csodálkozni, hogy valaki olyan, mint te hogyan ragadhatta el a figyelmemet.

Ha elfogadható időn belül válaszolsz az üzeneteimre, lehet veled találkozókat megbeszélni, vagy terveket szőni és úgy általában véve úgy viszonyulsz hozzám, mint aki érdeklődő, viszonozni fogom az érzéseidet. A velem való kapcsolatban szeretettnek, megbecsültnek és értékesnek fogod magad érezni.

De nem fogom azzal az egódat növelni, hogy jobban futok utánad, ha láthatóan nem is érdeklődsz irántam. Nem fogok detektívest játszani és megpróbálni kitalálni, hogy mit jelenthetnek a zavaros jeleid, hogy most akkor akarsz velem találkozni, vagy sem, vagy csak húzod a fejem.

Tetszel nekem – de nem foglak követni, mint egy kiskutya és nem fogok könyörögni a szeretetedért, vagy térdre rogyni, hogy esélyt kapjak tőled.

Ha nem figyelsz rám, én ugyanezt fogom tenni.

#követem

Legolvasottabbak

A Markasbolt.hu csapata felveszi a kesztyűt a vírussal szemben

A Covid-19 a világon mindenhol kihívás elé állítja az embereket, a feje tetejére állt hétköznapok és a vírus miatt esetleg kieső jövedelmek pedig egészségtelen,...

Aknéja van, amelytől nem tud szabadulni? Ellenőrizze a baktériumokat a gyomrában.

Emésztés és pattanások Az egészséges emésztés és bélfunkció visszatükröződik a test állapotán. Ha az emésztés lassú és az emésztőrendszer szennyeződésektől van eltömődve, különféle problémák merülnek fel. Először...

Legjobb női frizurák 2020 -ban

Össze szedtük a legjobb női frizurákat 2020-ból! Még mindig hódítanak a félhosszú hajak, megmutatjuk a három legnépszerűbbet ezekből. Természetesen ez az a fajta hajhossz ami...

Az exeknek, akik nélkül ma nem lennénk azok, akikké váltunk

Az exeknek, akiknek köszönhetően váltunk olyanná, akik ma vagyunk. Csak azért, mert már nem vagyunk együtt, nem jelenti azt, hogy rosszul kell éreznünk magunkat egymással...

Mit csináljak ha nem tudok aludni, íme 18 dolog

„Ha most elalszom, akkor még hat órát tudok aludni.” „Ha most elalszom, akkor még öt órát tudok aludni.” „Ha most elalszom, akkor még négy órát tudok...