Kezdőlap Párkapcsolat Minél jobban felidegesítesz, annál jobban veszítem el az érdeklődésem irántad

Minél jobban felidegesítesz, annál jobban veszítem el az érdeklődésem irántad

Azt gondolhatod, hogy keményen játszani velem rejtélyes, érdekes és szexi lehet – de számomra ez nem sokat jelent.

Ha egy óra múlva válaszolsz az üzenetemre, nem esem le tőle a székről és nem fogom azt gondolni, biztosan egy másik nővel vagy. Ettől nem foglak jobban akarni. Pontosan az ellenkezőjét éred el vele: ez arra ösztönöz engem, hogy inkább ne írjak neked többet.

Nem akarom, hogy úgy kezelj, mintha egy vészterv lennék. Nem akarok a mellékvágányon lenni. És nem akarom úgy érezni, hogy zavarlak a szeretetemmel. 

 Ha napokig nem válaszolsz, azt fogom hinni, hogy te nem is érzel olyan erősen irántam. Az érdeklődésed hiányától nem fogok jobban “akaszkodni” rád. Engem ez arra fog öszönözni, hogy ne próbálkozzak tovább és hagyjalak téged békén, és keressek inkább valaki mást, aki viszont értékeli és viszonozza az érdeklődésemet.

Ugyanez a szitu akkor, amikor lemondod a megbeszélt találkozónkat. Ha nem teszel munkát abba, hogy jobban megismerj engem, én azt fogom feltételezni, hogy valaki más jobban érdekel. Vagy esetleg az érdeklődésed irányát máshová tetted.

Sajnálom, de a gyenge bókjaid és az Instagram lájkjaid még nem fogják bennem tartani az irántad való érdeklődést. Jobb dolgok is vannak annál, minthogy üldözzem valaki olyannak a szívét, aki láthatóan nem is akarja, hogy elkapjam. 

Nem fogom azzal vesztegetni az időmet, hogy próbáljam a kagylóhéjadat feltörni. Nem fogom egy küldetésként megélni, hogy elérjem, hogy belém szeress. Ehelyett inkább valaki olyannal lennék, akin azt látom, már az elejétől fogva viszonozza az érzéseimet és nincs szükség a nyomulásra ahhoz, hogy egy randi megtörténjen.

Minél inkább zavaróbb jeleket küldesz felém, annál jobban összezavarsz és annál gyorsabban fogom elveszíteni az érdeklődésem irántad. A megválaszolatlan üzeneteid és bizonytalan hangvételű beszélgetéseid nem fognak engem arra buzdítani, hogy még jobban akarjalak. Ezektől csak eltávolodom tőled. Ezektől csak azon fogok csodálkozni, hogy valaki olyan, mint te hogyan ragadhatta el a figyelmemet.

Ha elfogadható időn belül válaszolsz az üzeneteimre, lehet veled találkozókat megbeszélni, vagy terveket szőni és úgy általában véve úgy viszonyulsz hozzám, mint aki érdeklődő, viszonozni fogom az érzéseidet. A velem való kapcsolatban szeretettnek, megbecsültnek és értékesnek fogod magad érezni.

De nem fogom azzal az egódat növelni, hogy jobban futok utánad, ha láthatóan nem is érdeklődsz irántam. Nem fogok detektívest játszani és megpróbálni kitalálni, hogy mit jelenthetnek a zavaros jeleid, hogy most akkor akarsz velem találkozni, vagy sem, vagy csak húzod a fejem.

Tetszel nekem – de nem foglak követni, mint egy kiskutya és nem fogok könyörögni a szeretetedért, vagy térdre rogyni, hogy esélyt kapjak tőled.

Ha nem figyelsz rám, én ugyanezt fogom tenni.

#követem

Legolvasottabbak

Miért a Natur Prémium szappanok?

A boltban kapható tusfürdőkkel vagy olcsó "szappanokkal" szemben termékeik nem tartalmaznak mesterséges alapanyagokat, tartósítószereket, SLS-t, parabént, kőolajszármazékokat, pálmaolajat, mesterséges színezékeket, allergén anyagokat. Mindemellett a...

Minőségi vitamin közvetlenül a gyártótól

Mostani helyzetben, hogy a bioboltok készletei fogyóban vannak, és nagyon nehéz nekik az utánrendelés, így legtöbbünknek marad az online rendelés. Sokan vagyunk úgy viszont, hogy...

Pozitív hírek a koronavírusról. Osszátok meg!

“A sok negatív hír mellett beszéljünk pár POZITÍV hírről is, ami a koronavírus kezelésével kapcsolatban jelent meg hazánkban és a világban: 💗Világszinten már 84 557...

Elfogyott a kézfertőtlenítő a boltokból? Készítsd el otthon, fillérekből.

A koronavírus-járvány megjelenése miatt egyre fontosabb szerepet kap a betegséggel szembeni védekezés, a legtöbben sokkal nagyobb figyelmet fordítanak a megfelelő kézmosásra, kézfertőtlenítésre. Sok boltban...

Balázs őszintén a korona vírusról és a média által keltett pánikról

Balázs élő bejelentkezésben őszintén beszélt a korona vírusról, és arról, hogyan is viselkedjünk. Ha ezt a videót megnézed biztosan nagy megértést kapsz arról miért van...