Kezdőlap Párkapcsolat Minél jobban felidegesítesz, annál jobban veszítem el az érdeklődésem irántad

Minél jobban felidegesítesz, annál jobban veszítem el az érdeklődésem irántad

Azt gondolhatod, hogy keményen játszani velem rejtélyes, érdekes és szexi lehet – de számomra ez nem sokat jelent.

Ha egy óra múlva válaszolsz az üzenetemre, nem esem le tőle a székről és nem fogom azt gondolni, biztosan egy másik nővel vagy. Ettől nem foglak jobban akarni. Pontosan az ellenkezőjét éred el vele: ez arra ösztönöz engem, hogy inkább ne írjak neked többet.

Nem akarom, hogy úgy kezelj, mintha egy vészterv lennék. Nem akarok a mellékvágányon lenni. És nem akarom úgy érezni, hogy zavarlak a szeretetemmel. 

 Ha napokig nem válaszolsz, azt fogom hinni, hogy te nem is érzel olyan erősen irántam. Az érdeklődésed hiányától nem fogok jobban “akaszkodni” rád. Engem ez arra fog öszönözni, hogy ne próbálkozzak tovább és hagyjalak téged békén, és keressek inkább valaki mást, aki viszont értékeli és viszonozza az érdeklődésemet.

Ugyanez a szitu akkor, amikor lemondod a megbeszélt találkozónkat. Ha nem teszel munkát abba, hogy jobban megismerj engem, én azt fogom feltételezni, hogy valaki más jobban érdekel. Vagy esetleg az érdeklődésed irányát máshová tetted.

Sajnálom, de a gyenge bókjaid és az Instagram lájkjaid még nem fogják bennem tartani az irántad való érdeklődést. Jobb dolgok is vannak annál, minthogy üldözzem valaki olyannak a szívét, aki láthatóan nem is akarja, hogy elkapjam. 

Nem fogom azzal vesztegetni az időmet, hogy próbáljam a kagylóhéjadat feltörni. Nem fogom egy küldetésként megélni, hogy elérjem, hogy belém szeress. Ehelyett inkább valaki olyannal lennék, akin azt látom, már az elejétől fogva viszonozza az érzéseimet és nincs szükség a nyomulásra ahhoz, hogy egy randi megtörténjen.

Minél inkább zavaróbb jeleket küldesz felém, annál jobban összezavarsz és annál gyorsabban fogom elveszíteni az érdeklődésem irántad. A megválaszolatlan üzeneteid és bizonytalan hangvételű beszélgetéseid nem fognak engem arra buzdítani, hogy még jobban akarjalak. Ezektől csak eltávolodom tőled. Ezektől csak azon fogok csodálkozni, hogy valaki olyan, mint te hogyan ragadhatta el a figyelmemet.

Ha elfogadható időn belül válaszolsz az üzeneteimre, lehet veled találkozókat megbeszélni, vagy terveket szőni és úgy általában véve úgy viszonyulsz hozzám, mint aki érdeklődő, viszonozni fogom az érzéseidet. A velem való kapcsolatban szeretettnek, megbecsültnek és értékesnek fogod magad érezni.

De nem fogom azzal az egódat növelni, hogy jobban futok utánad, ha láthatóan nem is érdeklődsz irántam. Nem fogok detektívest játszani és megpróbálni kitalálni, hogy mit jelenthetnek a zavaros jeleid, hogy most akkor akarsz velem találkozni, vagy sem, vagy csak húzod a fejem.

Tetszel nekem – de nem foglak követni, mint egy kiskutya és nem fogok könyörögni a szeretetedért, vagy térdre rogyni, hogy esélyt kapjak tőled.

Ha nem figyelsz rám, én ugyanezt fogom tenni.

Legolvasottabbak

Napi jóslat 2019.09.19

Frissen ébredünk reggel, tele vagyunk kíváncsisággal. Örömmel szervezünk munkamegbeszéléseket, vagy ismerünk meg új üzleti partnereket. Boldogan hangoztatjuk a véleményünket, de azért szabjunk gátat közlékenységünknek!...

Napi jóslat 2019.09.18

Ma frissen ébredünk, örülünk, hogy munkába mehetünk. Szívesen beszélgetünk a kollégákkal, de korántsem előnyös, hogy csak pletykálkodással akarjuk elütni az időt. Jó dolog a...

Elhagytak, de erősnek kell maradnod

Késő éjszaka van, de te még mindig fent vagy. Fekszel az ágyban és nem bírsz harcolni a könnyeiddel. Tudom, milyen nehéz. Tudom, hogy túlságosan...

4 csillagjegy, akiknek a legnehezebb szeretni saját magukat

  1.Szűz A szüzek talán úgy is ismertek, hogy kritikusak másokkal szemben, de saját magukkal szemben még kritikusabbak. Mindig arra törekszenek, hogy megjavítsanak dolgokat, amik elromlottak...

Lassan megtanulom, hogy ne legyek olyan leértékelő magammal

Lassan megtanulom, hogy ne legyek olyan szigorú magammal. Teljesen rendben van, hogy időre van szükség ahhoz, hogy megszabaduljak a nehéz bőröndjeimtől. Rendben van, ha...