Kezdőlap Motiváció 21 dolog, amit csak azok értenek meg, akik szeretnek magányosak lenni

21 dolog, amit csak azok értenek meg, akik szeretnek magányosak lenni

  1. Azok a hétvégék, amikor nincs terved, nem kell semmi miatt aggódnod, nem kell megjelenned sehol, a ranglistán messze a legjobb hétvégéknek számítanak.

 

2.Amikor a barátaid elhívnak valahova és amúgy nincs semmi okod lemondani. Kivéve azt az egyszerű tényt, hogy most te egyedül akarsz lenni.

3.Egy jó zenei album, könyv, vagy egy film sokkal jobban leköt, mint akármelyik party vagy klub.

4.Csak úgy elmenni az erdő közepére egy kis házban pár napra a legjobb kikapcsolódás.

5.A másik felemelő érzés egy jó hosszú szingli út, mert tudod, hogy ott majd belemélyedhetsz a gondolataidba, és órákig azokat a zenéket hallgathatod, amiket te szeretnél.

6.Amikor valaki azt mondja, képtelenség egyedül vacsorázni egy étteremben és te azt kérdezed, ó tényleg? Pedig ez tök jó! Csak az étel ízére figyelnit? Remek! Belemélyedni egy könyvbe? Remek! Nem kell közben beszélgetni? Tökéletes.

7.A legboldogabb párkapcsolatodban is szükséged van olykor magányra.

8.Az egyetlen ember, akivel házasságot kötnél valaki olyan lehetne, akinek – hasonlóan hozzád – szüksége van arra, hogy olykor egyedül legyen, egyébként nem is működne a dolog.

9.Ha valakinek körül kellene írnia téged, azt a szót használhatná: független vagy.

10.Míg körülötted a többiek utálnak szinglik lenni, te ezt az időszakot élvezettel éled meg és ki is használod minden pillanatát.

11.Mindig dolgozol valamin, általában valami művészi dolgon és már az is feszültté tesz, ha ezen nem tudsz dolgozni egy pár napig.

12.Amikor társas összejöveteleken veszel részt, sokkal jobban szereted, ha az emberekkel egyenként, vagy egyszerre csak egy pár emberrel beszélgethetsz. Minél személyesebb, annál mélyebb lesz ettől egy beszélgetés, és annál jobb.

13.Megfigyelő vagy – mindig figyeled és ezáltal megismered az emberek viselkedését.

14.Ha egy teljes napot egyedül tölthetsz el, jobban önmagadnak érzed magad tőle, mint bármi mástól.

15.Hajlamos vagy arra, hogy szeresd a hűvös, esős időt, mert az még több kifogás arra, hogy hibernáld magad a lakásba és olvass, üldögélj a kandalló előtt, gondolkozz, összegömbölyödj és csak írj a naplódba.

16.Ha nem gondolkodsz az élet nagy dolgain, bizonyára nem is létezel.

17.Mivel odafigyelsz arra, hogy minőségi időt légy magaddal, érezhetőbb a jelenléted és a figyelmed mások felé, amikor velük vagy, mert nem érzed a hiányát annak, hogy de jó lenne most egy kicsit egyedül kikapcsolódni. .

18.Sokkal inkább mész egymagadban a strandra, vagy kirándulni, mint másokkal, ami nem jelenti azt, hogy nem akarsz más társaságában lenni, egyszerűen csak jobb időtöltés ezt (is) egyedül átélni.

19.Természetesen tök jó dolog borozgatni a barátokkal, de mi sem lehet jobb, mint egy finom üveg bor saját magad társaságában a nap végén?

20.Elutazni egyedül egy új helyre (még akkor is ha ez a hely 20 km-re van) a legjobb ötleted az időtöltésre. A saját szemeddel tapasztalni meg a világot kizárva bárki más élményét és véleményét, ez olyan dolog, amire alapvetően szükséged van.

21.Semmihez sem hasonlítható az érzés, amikor valaki lemondja a megbeszélt találkozót veled és te egyedül maradsz nagy meglepetésedre. Ez boldoggá tesz. 

Legolvasottabbak

Napi jóslat 2019.09.19

Frissen ébredünk reggel, tele vagyunk kíváncsisággal. Örömmel szervezünk munkamegbeszéléseket, vagy ismerünk meg új üzleti partnereket. Boldogan hangoztatjuk a véleményünket, de azért szabjunk gátat közlékenységünknek!...

Napi jóslat 2019.09.18

Ma frissen ébredünk, örülünk, hogy munkába mehetünk. Szívesen beszélgetünk a kollégákkal, de korántsem előnyös, hogy csak pletykálkodással akarjuk elütni az időt. Jó dolog a...

Elhagytak, de erősnek kell maradnod

Késő éjszaka van, de te még mindig fent vagy. Fekszel az ágyban és nem bírsz harcolni a könnyeiddel. Tudom, milyen nehéz. Tudom, hogy túlságosan...

4 csillagjegy, akiknek a legnehezebb szeretni saját magukat

  1.Szűz A szüzek talán úgy is ismertek, hogy kritikusak másokkal szemben, de saját magukkal szemben még kritikusabbak. Mindig arra törekszenek, hogy megjavítsanak dolgokat, amik elromlottak...

Lassan megtanulom, hogy ne legyek olyan leértékelő magammal

Lassan megtanulom, hogy ne legyek olyan szigorú magammal. Teljesen rendben van, hogy időre van szükség ahhoz, hogy megszabaduljak a nehéz bőröndjeimtől. Rendben van, ha...