Kezdőlap Motiváció 21 dolog, amit csak azok értenek meg, akik szeretnek magányosak lenni

21 dolog, amit csak azok értenek meg, akik szeretnek magányosak lenni

  1. Azok a hétvégék, amikor nincs terved, nem kell semmi miatt aggódnod, nem kell megjelenned sehol, a ranglistán messze a legjobb hétvégéknek számítanak.

 

2.Amikor a barátaid elhívnak valahova és amúgy nincs semmi okod lemondani. Kivéve azt az egyszerű tényt, hogy most te egyedül akarsz lenni.

3.Egy jó zenei album, könyv, vagy egy film sokkal jobban leköt, mint akármelyik party vagy klub.

4.Csak úgy elmenni az erdő közepére egy kis házban pár napra a legjobb kikapcsolódás.

5.A másik felemelő érzés egy jó hosszú szingli út, mert tudod, hogy ott majd belemélyedhetsz a gondolataidba, és órákig azokat a zenéket hallgathatod, amiket te szeretnél.

6.Amikor valaki azt mondja, képtelenség egyedül vacsorázni egy étteremben és te azt kérdezed, ó tényleg? Pedig ez tök jó! Csak az étel ízére figyelnit? Remek! Belemélyedni egy könyvbe? Remek! Nem kell közben beszélgetni? Tökéletes.

7.A legboldogabb párkapcsolatodban is szükséged van olykor magányra.

8.Az egyetlen ember, akivel házasságot kötnél valaki olyan lehetne, akinek – hasonlóan hozzád – szüksége van arra, hogy olykor egyedül legyen, egyébként nem is működne a dolog.

9.Ha valakinek körül kellene írnia téged, azt a szót használhatná: független vagy.

10.Míg körülötted a többiek utálnak szinglik lenni, te ezt az időszakot élvezettel éled meg és ki is használod minden pillanatát.

11.Mindig dolgozol valamin, általában valami művészi dolgon és már az is feszültté tesz, ha ezen nem tudsz dolgozni egy pár napig.

12.Amikor társas összejöveteleken veszel részt, sokkal jobban szereted, ha az emberekkel egyenként, vagy egyszerre csak egy pár emberrel beszélgethetsz. Minél személyesebb, annál mélyebb lesz ettől egy beszélgetés, és annál jobb.

13.Megfigyelő vagy – mindig figyeled és ezáltal megismered az emberek viselkedését.

14.Ha egy teljes napot egyedül tölthetsz el, jobban önmagadnak érzed magad tőle, mint bármi mástól.

15.Hajlamos vagy arra, hogy szeresd a hűvös, esős időt, mert az még több kifogás arra, hogy hibernáld magad a lakásba és olvass, üldögélj a kandalló előtt, gondolkozz, összegömbölyödj és csak írj a naplódba.

16.Ha nem gondolkodsz az élet nagy dolgain, bizonyára nem is létezel.

17.Mivel odafigyelsz arra, hogy minőségi időt légy magaddal, érezhetőbb a jelenléted és a figyelmed mások felé, amikor velük vagy, mert nem érzed a hiányát annak, hogy de jó lenne most egy kicsit egyedül kikapcsolódni. .

18.Sokkal inkább mész egymagadban a strandra, vagy kirándulni, mint másokkal, ami nem jelenti azt, hogy nem akarsz más társaságában lenni, egyszerűen csak jobb időtöltés ezt (is) egyedül átélni.

19.Természetesen tök jó dolog borozgatni a barátokkal, de mi sem lehet jobb, mint egy finom üveg bor saját magad társaságában a nap végén?

20.Elutazni egyedül egy új helyre (még akkor is ha ez a hely 20 km-re van) a legjobb ötleted az időtöltésre. A saját szemeddel tapasztalni meg a világot kizárva bárki más élményét és véleményét, ez olyan dolog, amire alapvetően szükséged van.

21.Semmihez sem hasonlítható az érzés, amikor valaki lemondja a megbeszélt találkozót veled és te egyedül maradsz nagy meglepetésedre. Ez boldoggá tesz. 

#követem

Legolvasottabbak

Aknéja van, amelytől nem tud szabadulni? Ellenőrizze a baktériumokat a gyomrában.

Emésztés és pattanások Az egészséges emésztés és bélfunkció visszatükröződik a test állapotán. Ha az emésztés lassú és az emésztőrendszer szennyeződésektől van eltömődve, különféle problémák merülnek fel. Először...

Legjobb női frizurák 2020 -ban

Össze szedtük a legjobb női frizurákat 2020-ból! Még mindig hódítanak a félhosszú hajak, megmutatjuk a három legnépszerűbbet ezekből. Természetesen ez az a fajta hajhossz ami...

Az exeknek, akik nélkül ma nem lennénk azok, akikké váltunk

Az exeknek, akiknek köszönhetően váltunk olyanná, akik ma vagyunk. Csak azért, mert már nem vagyunk együtt, nem jelenti azt, hogy rosszul kell éreznünk magunkat egymással...

Mit csináljak ha nem tudok aludni, íme 18 dolog

„Ha most elalszom, akkor még hat órát tudok aludni.” „Ha most elalszom, akkor még öt órát tudok aludni.” „Ha most elalszom, akkor még négy órát tudok...

Mit csinálj ha unatkozol- Íme 15 szuper ötlet

Mit csinálj ha unatkozol ? Íme 15 szuper ötlet  Szervezz egy mini házibulit: Hívj fel néhány embert – nem kell sok, tényleg, csak a legközelebbi...