Kezdőlap Érdekességek Új frizura-őrület terjed a nőknél! Az 5. minket is elvarázsolt!

Új frizura-őrület terjed a nőknél! Az 5. minket is elvarázsolt!

Az Instagramon egy ideje furábbnál-furább színű hajak keringenek. Ha jobban megnézed azonban nagyon harmonikus összhatást kelt egy-egy ilyn érdekes színű frizura. Nem csak úgy összevissza kerülnek fel az ember hajára a szivárvány színei, hanem jól megkomponált, már-már művészi alkotásként.

Ha szeretnéd kipróbálni ezt a különleges hajszín-stílust, akkor keresd fel Ursula Goff oldalát, ő aztán érti a dolog csínját-bínját. Nagyon jó inspirációs fotókat találhatsz az oldalán.

A szokásos színeket használja, a szőkét, a barnát, a vöröset, de közben a kissé rendhagyó, vidámabb színeket is kever hozzá, mint pl. a rózsaszín, vagy lila, úgy, hogy egy teljesen harmonikus összhatást ér el.

Az egyik legszebb, és legvidámabb virág természetesen megihlette Ursulát is. A harsány sárga, és narancssárga, és zöld keveréke teljesen jól mutat a női hajkoronán is.

2.Vulkán

Ezt a hajat a izlandi lávamezők, és vulkánok ihlették meg. A neon sárga, és zöld nagyon elegáns megjelenést kölcsönöz viselőjének.

3.Őszi erdő

Nincs is szebb színkombináció egy lombhullató őszi erdőnél. A rozsda, a vörös, a sárga, a zöld, a barna, olyan harmonikus elegyben keveredik, hogy elég csak ránézni, és máris elvarázsolva érezhetjük magunkat. Ez a hangulat egy dús, erős hajkoronán is szépen mutat.

4.Sziklák

A kékes, szürkés, feketés sziklák domináns ereje igazi hatalmat kölcsönöz annak, aki bevállal egy ilyen színkombinációjú hajat.

5.Geológiai formációk
A neonsárga, a narancssárga, barna, ezek különböző árnyalatai, és a Föld természetes üledékeinek színvilága segítségével alakítható ki ez a hajkorona.

6.Ég

A bal oldali fotón a Sarki Fény látható, a jobb oldali képen pedig ennek hű másolata látható. Mennyire jó! Te bevállalnád?

7.Vulkánok és gleccserek

Aki ezt a hajszínt szeretné magának, az egy tűz és víz személyiség. A jeges gleccserek között lángoló vulkánok ihlették meg az alkotót.

8.Vulkánkitörés

Ez egy kicsit szolidabb vulkán típusú hajfestés, de tökéletes visszaadja az egyik legnagyobb természeti erő hangulatát.

9.Univerzum

Ursulát ehhez az alkotásához az éjszakai égbolt végtelen mélysége ihlette. Igazán különleges!

10. Bogarak

A páncélos bogarak sokféle színárnyalata képezi ennek a hajnak az alapját. Merész, és határozott nőknek ajánlott, azoknak, akik nem szeretnek beolvadni a tömegbe.

forrás

#követem

Legolvasottabbak

Miért a Natur Prémium szappanok?

A boltban kapható tusfürdőkkel vagy olcsó "szappanokkal" szemben termékeik nem tartalmaznak mesterséges alapanyagokat, tartósítószereket, SLS-t, parabént, kőolajszármazékokat, pálmaolajat, mesterséges színezékeket, allergén anyagokat. Mindemellett a...

Minőségi vitamin közvetlenül a gyártótól

Mostani helyzetben, hogy a bioboltok készletei fogyóban vannak, és nagyon nehéz nekik az utánrendelés, így legtöbbünknek marad az online rendelés. Sokan vagyunk úgy viszont, hogy...

Pozitív hírek a koronavírusról. Osszátok meg!

“A sok negatív hír mellett beszéljünk pár POZITÍV hírről is, ami a koronavírus kezelésével kapcsolatban jelent meg hazánkban és a világban: 💗Világszinten már 84 557...

Elfogyott a kézfertőtlenítő a boltokból? Készítsd el otthon, fillérekből.

A koronavírus-járvány megjelenése miatt egyre fontosabb szerepet kap a betegséggel szembeni védekezés, a legtöbben sokkal nagyobb figyelmet fordítanak a megfelelő kézmosásra, kézfertőtlenítésre. Sok boltban...

Balázs őszintén a korona vírusról és a média által keltett pánikról

Balázs élő bejelentkezésben őszintén beszélt a korona vírusról, és arról, hogyan is viselkedjünk. Ha ezt a videót megnézed biztosan nagy megértést kapsz arról miért van...