Kezdőlap Szerelem Még ha nem is ő az első, aki kimondja, hiányzol

Még ha nem is ő az első, aki kimondja, hiányzol

Egyszer olvastam valahol, hogy az a különbség  férfiak és nők között, hogy a nők rögtön érzik, de egy férfinak időbe telik, hogy felismerje, ilyenkor hiányzik neki a másik.

Elkezdtem azon tűnődni, miért szakítanak egymással az emberek?

Az idő múltával jön egy másik kapcsolat, aminek ugyanúgy vége lesz. És mindig 2 szív törik össze. Egotól és büszkeségtől hajtva olyan valódi érzelmek vezetnek minket a csendhez, amelyek napokig, hetekig vagy akár hónapokig tartanak. Aztán felismered, hogy az a személy, akit eddig mindenkitől jobban ismertél most idegenné vált.

Megbántjuk egymást azzal, hogy elhallgatjuk az érzéseinket. Persze, ilyenkor a sebezhetőség pillanatait hagyjuk ki. Azokat a pillanatokat, amikor mondani szeretnénk valami fontosat, ám mégsem  tesszük meg. Azokat a pillanatokat, amik mindent rendbe hoznának, de egyikünk sem teszi meg az első lépést.

Arra várunk, hogy a másik tegye ezt meg.

Így váltok egymás szeretőiből egymásnak idegenekké.

Szóval ha azon tűnődsz, miért nem hallasz felőle, ha azon tűnődsz, hol lehet, vagy kivel lehet, vagy kivel töltheti az éjszakát … tégy ellene valamit!

A válasz, igen. “Hogy nem hiányozhat valaki annyira, mint te?”

Az az igazság, hogy ő csak próbálja elfoglalni magát, hogy kiverjen valahogy a fejéből. És mindent megtesz annak érdekében, hogy távolabb kerüljön tőled és a fájdalomtól, amit érez. Hiányzol neki te is, még ha ezt ő nem is mondja.

Szóval ha neked is hiányzik ő …

Mondj neki valamit. Tégy valamit. Ne veszíts el valakit, aki törődik veled. Mert még mindig törődik veled. És fog is.

Az igazság az, hogy te is hiányzol neki. Csak erős próbál maradni. Sok dolgot szeretne mondani neked, de inkább magában tartja. Az igazság az, hogy ő csak a szívét követte és ez végül zsákutcába juttatta. Ezért most már az esze után megy, de nem ez a természetes nála. Minden arról szól, hogy küzd önmagában, mert azt gondolja, hogy ha hiányzott volna neked, akkor elmondtad volna neki ezt. 

Bosszantja a csend és bár az élete nyugodtnak tűnik, valójában halotti csend kísérti. Senkivel nem ismerkedik és ha csörög a telefonja, azt kívánja, bárcsak a te nevedet látná, hogy hívja. De “csak” a közeli barátai kérdezik meg tőle, hogy érzi magát. 

Erős próbál maradni. De térdre kényszeríti az érzés, hogy szakítottatok.  

Úgy érzi, az idő és távolság lesz a legjobb, de akkor mindezek hogy tudják annyira bántani.

Viszont nem akar időt, érzelmeket és energiát fektetni valakibe, akinek nem is hiányzik. Ezért próbál bátor lenni. De felemészti mindezen késztetése. Felemészti, hogy nem hall felőled. Őt is felemészti a hiányérzet, mint ahogy téged is. De ő úgy gondolja, téged ő nem érdekel. Úgy érzi, nem foglalkozol vele.

Tudom, hogy neked is hiányzik. Tudom, hogy azon gondolkozol, mi lehet vele mostanság. Mert ha egyszer már közel kerültél valakihez érzelmileg és amikor elhagyjátok egymást, az nem csak az egyikőjüket fogja érzelmileg megviselni, hanem mindkettőtöket.

Nemcsak te hagytál nyomot az ő életében, ő is nyomot hagyott a tiédben.

Tudom, hogy hiányzik a csacsogása. Tudom, hogy hiányzik, hogy órákig csak beszélgettetek. Hiányzik a lénye. A tanácsai. Most minden, amire ránézel, rá emlékeztet. Tudom, hogy hiányzik a vele együtt eltöltött idő és csak ezeket az emlékeket pörgeted újra és újra. 

Elkezdesz neki írni, csak hogy utána rögtön ki is töröld, mert egyik részed el akarja küldeni azt az üzenetet, de másik részed arra vár, hogy ő tegye meg az első lépést feléd.

Mind a ketten csak vártok egymásra.

De mind a ketten még mindig törődtök egymással.

Viszont egyikőtök sem teszi meg azt az első lépést.

Nem azért léptetek be egymás életébe, hogy aztán csak szomorú vége legyen a történetnek. Ettől sokkal többet jelentettek egymásnak. 

Tudom, hogy még mindig érdekel. Tudom, hogy neked is hiányzik ő.

És ha azt kérdezed, honnan tudom, tudom. Mert ő is ugyanezt érzi, de inkább csendben marad és nem hajlandó beismerni, hogy te voltál az egyik legjobb dolog, ami valaha történt vele.

Eltűnnek a férfiak, amikor nem is számítasz rá? Olvasd el, miért

#követem

Legolvasottabbak

Minden, amit azzal kapcsolatban kell tudnod, melyik férfit engedd be az életedbe – 2. rész

Az egészségtelen párkapcsolatok egy csapdával kezdődnek Azok a kapcsolatok, amik a tiszta, hamisítatlan szenvedély parázsáról indulnak, ritkán maradnak fenn, kivéve, ha tényleg van valamilyen tartalmuk...

Minden, amit azzal kapcsolatban kell tudnod, melyik férfit engedd be az életedbe – 1. rész

Egy cikksorozat, amely 4 részből áll és igyekszik minél részletesebb információt adni azzal kapcsolatban, hogyan válasszunk megfelelő partnert magunknak, vagy hogy hogyan tartsuk meg...

Ha úgy érzed, nem tartozol sehova, teremtsd meg magadnak a helyet, ahova tartozhatsz

Mindig azt kérdezed magadtól, hogy mi a célod ebben a világban? Egyik dologból a másikba kezdesz bele, folyamatosan magadat keresve, vagy próbálod keretekbe bele...

6 tévhit a szerelemről, amit nem kellene bevenned

1.  “Nem kell dolgoznod rajta” Akárki is találta ezt ki, valószínűleg pár napja volt benne egy rózsaszín felhős mesében. Az igaz szerelmen márpedig dolgozni kell -...

20 jel, hogy sokkal jobban csinálod a dolgokat, mint ahogy azt gondolnád magadról

Fel a fejjel! Nagyon jól csinálod a dolgokat, és ha esetleg kételkednél magadban emiatt, akkor olvasd el az alábbi pontokat. 1. Kifizetted a számlákat és...