Kezdőlap Párkapcsolat 10 kifogás, amit akkor hallhatsz, ha tetszel, de nem annyira, hogy randizzanak...

10 kifogás, amit akkor hallhatsz, ha tetszel, de nem annyira, hogy randizzanak veled

1.“Még nem állok készen egy kapcsolatra.” vagy “ Nagyon tetszel, de én elhatároztam, hogy egy ideig egyedül akarok maradni.”

 A hideg, kemény valóság az, hogy mindenki készen áll egy kapcsolatra, miután másodszorra is találkozik valakivel, akivel valóban szeretne. Ha valaki úgy véli, nem szeretne randevúzni veled és ezeket mondja, egyszerűen nem érdekled annyira.

 

2. “A barátságunk túl fontos nekem és nem akarom elveszíteni.”
Ez olyan dühítő kifejezés, mert miközben próbálja pozicionálni magát egy legjobb barát vagy barátnő helyzetbe, valójában túl gyáva az illető elmondani, hogy nem akar veled összejönni. Mindenki tudja, hogy az igaz szerelem barátságból gyökerezik, úgyhogy ez csak egy plusz pont a párkapcsolat oldalára. A randizás nem a barátság elhagyását jelenti, hanem valami kiteljesedését a barátságból.

 

3. “Túl sokat jelentesz nekem, olyan vagy mint a testvérem.”
Tényleg? Milyen jó! Nem. Ennek a megjegyzésnek a legidegesítőbb része az, hogy aki ezt mondja, inkább hajlandó vérfertőzésre, minthogy kapcsolatba lépjen veled. Eh..

 

4. “Bárcsak találnék valakit aki (illeszd be az erényeket) olyan, mint te.”
Ó tényleg? Itt vagyok! Szia! Ha tényleg olyannal akarsz randizni, aki olyan, mint én, itt egy őrült ötlet: randizz az igazi velem. Ostoba, aki ilyet mond.

 

5. “Nem akarom megkockáztatni, hogy rosszra forduljanak a dolgok.”
Persze, hogy nem. Senki sem akarja. De attól még ott van a lehetősége annak, hogy rosszra fordulhatnak a dolgok, akármivel kapcsolatban is az életben. Nem lehet rizikó mentesen élni az életet, ezért ne bújj el ilyen óvatos hipotetikumok mögé.

 

6. “Mert nem akarom, hogy ha szakítunk, megutáljuk egymást.”
Nyilván nem. Sajnos ez pedig benne van, akár randizunk, akár nem. Barátokból válhatnak ellenségek. A jövőbeli gyűlölettől való félelem elég béna mentség arra, hogy ne romantikázzunk szerelemben.

 

7. “Bárcsak (illessz be valamilyen számot) évvel ezelőtt találkoztunk volna.”
Persze. Teljesen ésszerű a lehetetlenre utalni. Milyen lenne a múlt, ami ilyen nagy különbséget jelentene? Ha akarsz valakivel randizni, akkor akkor akarsz vele randizni, amikor megismerkedsz vele, tök mindegy, milyen évben, vagy hónapban találkoztok. Ne hibáztassuk az időt azért, mert nem a megfelelő pillanatban pottyan bele valaki a herceg vagy a hercegnő karjaiba.

 

8. “Bárcsak (illessz be valamilyen számot) év múlva találkozhatnánk.”
Ugyanaz a kifogás és időre hárítás ahelyett, hogy elmondaná, hogyan érez valójában.

 

9. “Soha sem akkor vagy szingli, amikor nekem van erre szükségem, hogy az legyél.”
Hm. Érdekes. De ez is csak egy kifogás, mert ha valakinek tényleg annyira tetszel, legalább megpróbálja valahogy szabotálni a jelenlegi kapcsolatodat, ha benne vagy egyben.

 

10. “Egyszerűen most nem a legjobb idő erre.”
Idő! Megint! Ennek a megjegyzésnek a lényege az, hogy általában mindig hiányos. Ha valaki ilyet mond, tégy magadnak egy szívességet azzal, hogy megsürgeted, fejezze be a mondatát, ahelyett, hogy megengednéd neki, hogy egy féligazsággal reményt keltsen benned. Mert a kijelentés második záradéka ezek lehetnek: egyszerűen most nem a legjobb idő erre … mert nem tetszik annyira a lábad/valaki másba vagyok szerelmes, aki történetesen a legjobb barátod/inkább költeném a nehezen megkeresett pénzem videójátékokra randizós vacsorák helyett/még mindig azon ügyködöm, hogy tudok minél több emberrel lefeküdni.

15 lecke, amit csak tapasztalat útján tanulhatsz meg

Mi van ha a rossz személybe szeretsz bele?

Fotó Alex Suprun

#követem

Legolvasottabbak

Mi az a 6 ok, ami miatt nem találsz rá a szerelemre?

Annak, hogy egy bizonyos ideig egyedülállóak vagyunk, megvan a maga előnye. Ilyenkor lehet a legjobban fejlődni, kiteljesedni és megtalálni saját magunkat még annak ellenére...

50 legjobb “Jó reggelt” üzenet, hogy megmosolyogtasd

Szóval végre sikerült lekerülnöd a társkereső alkalmazásokról, és most egy kicsit mélyebben megismerkedsz azzal a különleges valakivel. Egy remek "Jó reggelt" szöveg segíthet fenntartani...

Kit szeretnél – kire van igazán szükséged egy párkapcsolatban? Horoszkópod elárulja

Kire van szükséged egy kapcsolatban? Horoszkópod elárulja KOS Ki az, akit te szeretnél: valakit, aki hajlamos időnként igazán erős lenni és alkalmazkodik a vágyaidhoz különösebb noszogatás...

Emlékeztetőül, az erős nőknek is joguk van néha elfáradni

Talán ez megdöbbentő, de vedd tudomásul, hogy az erős nőknek is joga van néha elesni. Whoaa tudom, mire gondolsz. Te vagy a stabil pont; az,...

Horoszkópod elárulja, mit kell tenned 2023-ban

Kos Ne mások kedvében járj, az összes erőforrásod kimerült az elmúlt évben; önmagadért gondoskodva kell szívedet és elmédet feltöltened. Nem kell mindent megtenned, amiért mások...