Kezdőlap Párkapcsolat 10 kifogás, amit akkor hallhatsz, ha tetszel, de nem annyira, hogy randizzanak...

10 kifogás, amit akkor hallhatsz, ha tetszel, de nem annyira, hogy randizzanak veled

1.“Még nem állok készen egy kapcsolatra.” vagy “ Nagyon tetszel, de én elhatároztam, hogy egy ideig egyedül akarok maradni.”

 A hideg, kemény valóság az, hogy mindenki készen áll egy kapcsolatra, miután másodszorra is találkozik valakivel, akivel valóban szeretne. Ha valaki úgy véli, nem szeretne randevúzni veled és ezeket mondja, egyszerűen nem érdekled annyira.

 

2. “A barátságunk túl fontos nekem és nem akarom elveszíteni.”
Ez olyan dühítő kifejezés, mert miközben próbálja pozicionálni magát egy legjobb barát vagy barátnő helyzetbe, valójában túl gyáva az illető elmondani, hogy nem akar veled összejönni. Mindenki tudja, hogy az igaz szerelem barátságból gyökerezik, úgyhogy ez csak egy plusz pont a párkapcsolat oldalára. A randizás nem a barátság elhagyását jelenti, hanem valami kiteljesedését a barátságból.

 

3. “Túl sokat jelentesz nekem, olyan vagy mint a testvérem.”
Tényleg? Milyen jó! Nem. Ennek a megjegyzésnek a legidegesítőbb része az, hogy aki ezt mondja, inkább hajlandó vérfertőzésre, minthogy kapcsolatba lépjen veled. Eh..

 

4. “Bárcsak találnék valakit aki (illeszd be az erényeket) olyan, mint te.”
Ó tényleg? Itt vagyok! Szia! Ha tényleg olyannal akarsz randizni, aki olyan, mint én, itt egy őrült ötlet: randizz az igazi velem. Ostoba, aki ilyet mond.

 

5. “Nem akarom megkockáztatni, hogy rosszra forduljanak a dolgok.”
Persze, hogy nem. Senki sem akarja. De attól még ott van a lehetősége annak, hogy rosszra fordulhatnak a dolgok, akármivel kapcsolatban is az életben. Nem lehet rizikó mentesen élni az életet, ezért ne bújj el ilyen óvatos hipotetikumok mögé.

 

6. “Mert nem akarom, hogy ha szakítunk, megutáljuk egymást.”
Nyilván nem. Sajnos ez pedig benne van, akár randizunk, akár nem. Barátokból válhatnak ellenségek. A jövőbeli gyűlölettől való félelem elég béna mentség arra, hogy ne romantikázzunk szerelemben.

 

7. “Bárcsak (illessz be valamilyen számot) évvel ezelőtt találkoztunk volna.”
Persze. Teljesen ésszerű a lehetetlenre utalni. Milyen lenne a múlt, ami ilyen nagy különbséget jelentene? Ha akarsz valakivel randizni, akkor akkor akarsz vele randizni, amikor megismerkedsz vele, tök mindegy, milyen évben, vagy hónapban találkoztok. Ne hibáztassuk az időt azért, mert nem a megfelelő pillanatban pottyan bele valaki a herceg vagy a hercegnő karjaiba.

 

8. “Bárcsak (illessz be valamilyen számot) év múlva találkozhatnánk.”
Ugyanaz a kifogás és időre hárítás ahelyett, hogy elmondaná, hogyan érez valójában.

 

9. “Soha sem akkor vagy szingli, amikor nekem van erre szükségem, hogy az legyél.”
Hm. Érdekes. De ez is csak egy kifogás, mert ha valakinek tényleg annyira tetszel, legalább megpróbálja valahogy szabotálni a jelenlegi kapcsolatodat, ha benne vagy egyben.

 

10. “Egyszerűen most nem a legjobb idő erre.”
Idő! Megint! Ennek a megjegyzésnek a lényege az, hogy általában mindig hiányos. Ha valaki ilyet mond, tégy magadnak egy szívességet azzal, hogy megsürgeted, fejezze be a mondatát, ahelyett, hogy megengednéd neki, hogy egy féligazsággal reményt keltsen benned. Mert a kijelentés második záradéka ezek lehetnek: egyszerűen most nem a legjobb idő erre … mert nem tetszik annyira a lábad/valaki másba vagyok szerelmes, aki történetesen a legjobb barátod/inkább költeném a nehezen megkeresett pénzem videójátékokra randizós vacsorák helyett/még mindig azon ügyködöm, hogy tudok minél több emberrel lefeküdni.

15 lecke, amit csak tapasztalat útján tanulhatsz meg

Mi van ha a rossz személybe szeretsz bele?

Fotó Alex Suprun

#követem

Legolvasottabbak

A Markasbolt.hu csapata felveszi a kesztyűt a vírussal szemben

A Covid-19 a világon mindenhol kihívás elé állítja az embereket, a feje tetejére állt hétköznapok és a vírus miatt esetleg kieső jövedelmek pedig egészségtelen,...

Aknéja van, amelytől nem tud szabadulni? Ellenőrizze a baktériumokat a gyomrában.

Emésztés és pattanások Az egészséges emésztés és bélfunkció visszatükröződik a test állapotán. Ha az emésztés lassú és az emésztőrendszer szennyeződésektől van eltömődve, különféle problémák merülnek fel. Először...

Legjobb női frizurák 2020 -ban

Össze szedtük a legjobb női frizurákat 2020-ból! Még mindig hódítanak a félhosszú hajak, megmutatjuk a három legnépszerűbbet ezekből. Természetesen ez az a fajta hajhossz ami...

Az exeknek, akik nélkül ma nem lennénk azok, akikké váltunk

Az exeknek, akiknek köszönhetően váltunk olyanná, akik ma vagyunk. Csak azért, mert már nem vagyunk együtt, nem jelenti azt, hogy rosszul kell éreznünk magunkat egymással...

Mit csináljak ha nem tudok aludni, íme 18 dolog

„Ha most elalszom, akkor még hat órát tudok aludni.” „Ha most elalszom, akkor még öt órát tudok aludni.” „Ha most elalszom, akkor még négy órát tudok...