Kezdőlap Motiváció 10 ok, amiért egy erős nőnek nehezebb a szerelemre találnia

10 ok, amiért egy erős nőnek nehezebb a szerelemre találnia

1.Nem alkudnak meg. Az erős nőknek magas elvárásaik vannak és ha valaki nem úgy bánik velük, ahogyan megérdemlik, akármikor elsétálnak. Nem engednek az elvárásaikból és tudják, milyen személy a hozzájuk illő.

2. Nem félnek megmondani a dolgokat. Nem félnek elmondani, ha a párjuk valamit rosszul csinált, vagy attól sem, hogy nyakon csípjék, ha valaki hazudott nekik. Ezért tűnnek gyakran ijesztőnek, mert kiállnak magukért és ezt nem is tartják vissza.

3. Nincs “szükségük” férfira. Vágynak a szerelemre és gyengédségre, de soha sincs szükségük arra, hogy egy férfi mellett teljesedjenek ki. A szerelem mindig is egy választás lesz számukra; nem nem valami olyasmi, amit attól való félelmükből keresnének, hogy egyedül maradnak és megöregszenek. Kitöltik tartalommal az életüket, a szerelem pedig egy édes ráadás, nem pedig szükség.

4. Tudják, hogyan lépjenek tovább. Megtanulták már, hogyan kell továbblépni. Soha nem fognak könyörögni senkinek azért, hogy maradjon velük, vagy adjon egy második esélyt. Biztosak benne, hogy túl fogják élni a szakítást és idővel jobbat találnak.

5. Nem engedik, hogy egy választási lehetőség legyenek. Egy erős nő nem tolerálja, ha valaki választási lehetőségként tekint rá több nő közül. Ők az elköteleződést és hűséget értékelik, minden más csak szélhámosság számukra.

6. Ők nem a “szabályok” szerint játszanak. Egy erős nőnek sem az életben, sem a szerelemben nincs szüksége és nem is szereti a különböző praktikákat, amiket az emberek játszanak. Meglepően merészek és nem szégyenlősek kimutatni semmit, amit akarnak.

7. Tudják, hogyan kell az elutasítást kezelni. Nem félnek a “nem” szótól. Hallották már ezelőtt is és még fogják is, de ez még nem állítja meg őket abban, hogy tovább próbálkozzanak. Sőt, egy erős nő több elutasítással szembesül, mert elmondja, mire van szüksége, ahelyett, hogy várna arra, hogy a dolgok megtörténjenek és mivel ezzel több kockázatot vállal, több elutasítást is kap, de ez csak erősebbé teszi őt.

8. Meg fogják kérdezni azokat a kérdéseket, amelyeket az emberek szeretnek inkább elkerülni. Megkérdezik, hol állnak, hogy mennek a dolgok és megkérik majd, hogy találkozzanak a párjuk családjával és barátaival, és részt akarnak venni párjuk életében. Az erős nők szenvedélyesek és kíváncsiak az élet minden területére, ezalól a randi sem kivétel.

9. Már törték össze a szívüket korábban. De ennek ellenére úgy viselkednek, mintha ez sosem történt volna meg. Újra szerelmesek lesznek és újra összetöri valaki a szívüket, a csalódás bölcsebbé teszi őket, de nem közömbössé. Ugyanúgy akarnak szeretni, csak meg akarják tudni, ki érdemes erre és ki az, aki csalódást fog nekik okozni.

10. Nem akarnak mástól érvényt szerezni. Az erős nők érvényesülnek a munkájukban, a barátsagaikban, vagy az életük útján. Tudják, hogy a megfelelő ember besétál az életükbe a megfelelő időben és nem engedik, hogy a kapcsolati állapotuk határozza meg értékeiket.

Motivációs cikkek nőknek

Fotó Sarah Cervantes

#követem

Legolvasottabbak

A Markasbolt.hu csapata felveszi a kesztyűt a vírussal szemben

A Covid-19 a világon mindenhol kihívás elé állítja az embereket, a feje tetejére állt hétköznapok és a vírus miatt esetleg kieső jövedelmek pedig egészségtelen,...

Aknéja van, amelytől nem tud szabadulni? Ellenőrizze a baktériumokat a gyomrában.

Emésztés és pattanások Az egészséges emésztés és bélfunkció visszatükröződik a test állapotán. Ha az emésztés lassú és az emésztőrendszer szennyeződésektől van eltömődve, különféle problémák merülnek fel. Először...

Legjobb női frizurák 2020 -ban

Össze szedtük a legjobb női frizurákat 2020-ból! Még mindig hódítanak a félhosszú hajak, megmutatjuk a három legnépszerűbbet ezekből. Természetesen ez az a fajta hajhossz ami...

Az exeknek, akik nélkül ma nem lennénk azok, akikké váltunk

Az exeknek, akiknek köszönhetően váltunk olyanná, akik ma vagyunk. Csak azért, mert már nem vagyunk együtt, nem jelenti azt, hogy rosszul kell éreznünk magunkat egymással...

Mit csináljak ha nem tudok aludni, íme 18 dolog

„Ha most elalszom, akkor még hat órát tudok aludni.” „Ha most elalszom, akkor még öt órát tudok aludni.” „Ha most elalszom, akkor még négy órát tudok...