Kezdőlap Horoszkóp 4 csillagjegy, akiknek a legnehezebb szeretni saját magukat

4 csillagjegy, akiknek a legnehezebb szeretni saját magukat

 

1.Szűz


A szüzek talán úgy is ismertek, hogy kritikusak másokkal szemben, de saját magukkal szemben még kritikusabbak. Mindig arra törekszenek, hogy megjavítsanak dolgokat, amik elromlottak és ez néha azt is jelenti, hogy hibát keresnek mindenhol, ahelyett, hogy a jót is észrevennék. Magasra állítják a mércét, ami gyakran nem tűnik reálisnak és amikor nem érik el a kitűzött célt, akkor azt érzik, hogy teljesen elestek. Szeretnek kontrollálni és magukat hibáztatják, ha nem tudnak kontrollálni valamit, annak ellenére is, ha nyilvánvalóan semmi közük sincs egy adott dologhoz és semmit sem tudtak megtenni.

Hogyan tudsz nekik segíteni: ha van egy Szűz körülötted, nyugtasd meg, hogy ha nincs minden az ő kontrollja alatt és valami balul sülne is el, az nem az ő hibája lesz. Ismerd el, ha elér egy siker. Ne nyalizz, de tudasd vele, hogy jól csinálta. Ha azon kapod, hogy elkalandozik, milyen rosszak is a dolgok, hangsúlyozd, hogy vegyen vissza magából, de egyúttal emlékeztesd arra is, hogy ő jól csinálja a dolgokat. Egy Szűz keményen dolgozik, hogy a dolgok jó irányba menjenek, és te ösztönözd néha arra, hogy teljesen rendben van, ha egy kicsit megpihen és szünetre megy.

2. Bak


Hasonlóan a Szüzekhez, a Bak is szeret mindent kontrollálni maga körül. Nagyon szorgalmasak és keményen dolgoznak, de gyakran saját korlátaikon is túl hajszolják magukat. Általában azt gondolják, az élet minden területén kötelező sikeresnek lenniük és ha egyetlen területen is észreveszik, hogy nem remekül mennek a dolgok, azt nagyon nehezen dolgozzák fel. A saját értéküket a teljesítményükbe fektetik be és nagyon magasra állítják a mércét. Hajlamosak a pesszimizmusra, ahelyett, hogy túllépjenek a csalódáson és gyakran a negatív dolgokat veszik észre magukon, a jót pedig nem.

Hogyan tudsz nekik segíteni: ha van egy Bak a környezetedben, értékeld a teljesítményét és tudasd azt is vele, hogy azok a dolgok, amiket szeretsz benne, nem feltétlenül kötődnek a teljesítményéhez. Nem fognak segítséget kérni és ezt gyűlölik a legjobban, de te azért tudathatod vele, hogy ott leszel, ha esetleg mégis szüksége lenne rá. Emlékeztesd, ő, mint személy, több a sikereinél. Támogasd, de ne te add a fát a tűzre. Ösztönözd, hogy nyugodtan vehet ki szünetet.

3. Skorpió


A Skorpióknak általában kemény bizalmi problémáik vannak. Amikor általában panaszkodnak, akkor magukra utalnak és megizzadnak a bizalom témája alatt. A másokban való bizalmatlanságuk, a saját magukban való bizalmatlanságukat tükrözi vissza. Akkor fognak másokat is számon kérni, ha nekik is van vaj a fülük mögött. Nagyon felkapott személyiség a körülötte lévők életében, de ő ezt a fajta dícséretet saját magának nagyon ritkán adja meg. Falakat húznak maguk köré, hogy megakadályozzanak másokat attól, hogy megismerjék őket és akár azt a hazugságot is elhitethetik, hogy soha senki sem tudja őket igazán azért szeretni, akik.

Hogyan tudsz nekik segíteni: ha van egy Skorpió a környezetedben, a türelmességed sokat fog segíteni. A Skorpiónak ugyanis hosszú időre van szüksége ahhoz, hogy megnyíljon akárkinek is, és még akkor sem nyílik meg teljesen. Rád támadhat néha, de olyankor emlékeztesd arra, hogy nem bántod őt, hogy törődsz vele és azért vagy ott, hogy ott lehess neki. Erre mindig emlékeztesd, ha elbátortalanodik. Mond neki, milyen remek embernek tartod.

4. Halak


A Halak szó szerint mindenkit előbbre helyeznek saját maguknál. Hajlamosak azt gondolni, hogy az ő problémájuk csekély mértékű másokéhoz képest és azt is, hogy ők közel sem olyan értékesek, mint mások. Ez önzetlen baráttá teszi őket és néha még azt is gondolják, hogy a jelenlétük is teher lehet azok számára, akiket szeretnek. Gyakan és előszeretettel vonzza azokat a partnereket és barátokat, akik nagyon bőségesen látják őt el dícsérettel és szeretettel, annak bizonyítékaként, hogy megéri élnie. Ez nem egy negatív dolog, de ők másoktól várják el ezt, ahelyett, hogy megadnák saját maguknak.

Hogy tudsz nekik segíteni: ha van egy Halak a környezetedben, figyelj a jelekre, amiket kibocsát. Ha úgy tűnik, rossz napja van, bátorítsd arra, hogy mondja el neked a baját. Ha megpróbál lerázni magáról, óvatosan emlékeztesd, hogy a barátja vagy és törődsz vele és érdekel az, amit ő mond. Tényleg hallgasd meg és ajánld fel neki a támogatásod. Gyakran tudasd vele, mi az amit szeretsz benne és ne csak általánosságokban mond el neki.

#követem

Legolvasottabbak

Az exeknek, akik nélkül ma nem lennénk azok, akikké váltunk

Az exeknek, akiknek köszönhetően váltunk olyanná, akik ma vagyunk. Csak azért, mert már nem vagyunk együtt, nem jelenti azt, hogy rosszul kell éreznünk magunkat egymással...

Mit csináljak ha nem tudok aludni, íme 18 dolog

„Ha most elalszom, akkor még hat órát tudok aludni.” „Ha most elalszom, akkor még öt órát tudok aludni.” „Ha most elalszom, akkor még négy órát tudok...

Mit csinálj ha unatkozol- Íme 15 szuper ötlet

Mit csinálj ha unatkozol ? Íme 15 szuper ötlet  Szervezz egy mini házibulit: Hívj fel néhány embert – nem kell sok, tényleg, csak a legközelebbi...

Miért a Natur Prémium szappanok?

A boltban kapható tusfürdőkkel vagy olcsó "szappanokkal" szemben termékeik nem tartalmaznak mesterséges alapanyagokat, tartósítószereket, SLS-t, parabént, kőolajszármazékokat, pálmaolajat, mesterséges színezékeket, allergén anyagokat. Mindemellett a...

Minőségi vitamin közvetlenül a gyártótól

Mostani helyzetben, hogy a bioboltok készletei fogyóban vannak, és nagyon nehéz nekik az utánrendelés, így legtöbbünknek marad az online rendelés. Sokan vagyunk úgy viszont, hogy...