Kezdőlap Horoszkóp A horoszkópok és gyengéik

A horoszkópok és gyengéik

„Fáj az igazság” – hangzik a mondás. Minden csillagjegynek megvan a maga gyengesége, s néha nehezen vesszük, ha ezzel szembesítenek bennünket. A továbbiakban ezekről olvashatsz. Természetesen ez nem egy egzakt tudomány, inkább csak egyfajta iránymutatás. Jó szórakozást!

 

KOS

Figyelemreméltó, mennyire céltudatos és független vagy. Az a baj, hogy ez nálad könnyen átcsap negatív irányba. Mész a falnak az esetek többségében, mint a faltörő kos. Kitűzöl magad elé valamit, és ha törik, ha szakad, addig hajtasz, amíg meg nem kapod, amíg nem sikerül. Néha állj meg egy pillanatra és nyugodj le. Hallgass meg másokat is, mielőtt csak a magad igazát hajtod. Hidd el, más is van annyira okos és ügyes, mint te. Az életet ne tekintsd mindig versenynek.

 

BIKA

Nagyon keményen dolgozol, és harcolsz azért, amit el akarsz érni. Ez eddig tök jó, csak az a baj, hogy a végletek embere vagy. Azt hiszed, hogy mindig igazad van, iszonyatosan makacs tudsz lenni. Nem ártana néha, ha nem néznéd hülyének a többieket azért, mert nem ugyanazt gondolják, mint te. A munkamorálod nagyon becsülendő, azonban néha gondolkozz el azon, hogy az állandó stressz nem azért van, mert agyon hajtod magad? Valószínűleg. Csak nyugi.

 

IKREK

Roppant közvetlen vagy – szeretsz beszélgetni, társaságban lenni, és az emberek szeretnek. Te vagy mindig a középpontban. Ezzel tudod mi a baj? Hogy beszélsz, beszélsz, beszélsz, azonban nem hallgatsz. Valaki mondott neked valamit, neked pedig eszed ágában sem volt figyelni. Arra koncentrálsz, hogy te milyen történetet mesélhetnél még el, nem arra, hogy mondjuk a legjobb barátnőd mit szeretne veled megosztani. Hallgass néha, ne csak dumálj.

 

RÁK

Csodálatos lelked van és hatalmas szíved. Érzékeny vagy és szeretnivaló. Ezek mind nagyon jók, azonban túl sokat nyavalyogsz. Rengeteget. Ha nincs min nyavalyognod, akkor azon nyavalyogsz, hogy nyavalyogni akarsz valamin. Képes vagy olyan miatt hisztizni, ami évekkel ezelőtt történt. Megértem, hogy érzékeny vagy, de néha már túlzásba viszed. Volt, elmúlt, lépj túl rajta.

 

OROSZLÁN

Kedves, jószívű vagy, amihez általában egy jó adag önbecsülés is társul. Ez eddig mind szép és jó. Remek, hogy ennyire szereted magad, viszont ne ess át a ló másik oldalára. Néha koncentrál másra is magadon kívül. Az is remek, hogy ennyire büszke vagy magadra – legyél is egyébként. DE! Az a baj, hogy sokszor annyira büszke vagy, hogy mindent magad akarsz csinálni és lehetetlennek látod, hogy mások tegyenek valami érted. Néha fogadd el az emberek segítségnyújtását.

 

SZŰZ

Mindennap egyre jobb és jobb akarsz lenni, sőt, másokat is jobbá akarsz tenni. Annyi a baj veled, hogy mindent túlagyalsz, hiszen elveszel a részletekben. Mindent, mindenkit analizálni akarsz. Fogadni mernék, hogy már az egész hetedet átgondoltad, és minden percét beosztottad. Nemde? Sejtettem. Ne cseszegess mindenkit az apróságok miatt, ne akadj fenn minden egyes szón, amit mások mondanak. Nem kell mindent annyira körberágni. Lazíts egy kicsit.

 

MÉRLEG

Kijössz még az olyan emberrel is, akivel nem lehet. A környezeted egyszerűen imád. Roppant ambiciózus vagy. Az a baj azonban, hogy könnyen érdeklődésedet veszted és ritkán viszel véghez valamit. Mindig valami újba akarsz vágni. Másokkal is előfordul, hogy bizonyos dolgokban meggondolják magukat, azonban veled egy nap millió meg egy ilyen történik. Ne vacillálj mindig annyit; hozd meg könnyebben a döntéseidet.

 

SKORPIÓ

Heves, szenvedélyes, kedves és hűséges vagy. Viszont… bármibe is kezdesz, akkor azt a lehető legnagyobb hévvel viszed véghez, még a beton is lángra lobban a tüzességedtől. Nem kell mindig bizonygatnod az igazadat, nem kell mindig bosszút állnod mindenért. Engedd el az apróságokat. Nyugodj le, mert a hevességed nem mindig vezet jóra.

 

NYILAS

Optimista vagy és imádsz emberek között lenni, illetve új arcokkal találkozni. Ez eddig király, csak néha túlságosan naiv vagy. Mielőtt fejjel mennél a falnak és valakiben vakon bíznál, előbb talán ismerd meg. Ha új helyzet előtt vagy, akkor végezz egy kis kutatómunkát azzal kapcsolatban, hisz előfordulhat, hogy csalódás ér. Akkor meg a padlón találod magad.

 

BAK

Állandóan forognak a kerekeid, mindig tettre kész vagy. Az a bibi, hogy nem mindig tudod mindenre a választ. Talán, ha meghallgatnál néha másokat is, akkor tudnád, hogy ők is lehetnek okosak, nem csupán te. Keményen helyt állsz a munkahelyeden, orrvérzésig dolgozol. Ezzel nincs is baj, azonban ugyanezt várod a többiektől is. Ne tedd. Ez a te életed, az meg övék.

 

VÍZÖNTŐ

Kreatív vagy és imádsz új dolgokat készíteni, kitalálni. Szeretnél valami nagyon alkotni, hogy az emberiségnek jobb legyen. Ez figyelemreméltó. Egyet azonban tudj; nem mindenki fogja támogatni az ötleteidet, nem mindenki fog egyetérteni veled. Ezt fogadd el. Semmiképp se add fel az egyéniségedet, csupán értsd meg, hogy mások másként gondolkodnak – ezt pedig ne vedd nagyon a szívedre.

 

HALAK

Remek hallgatóság és barát vagy. Igazi álmodozó. A hiba azonban az, hogy nagyon a lelkeden tudod viselni a környezeted problémáját. Nem tudod megmenteni az egész világot, és nem tudod megoldani mások baját. Hidd el, ez teljesen rendben van, ne ostorozd magad.

Érdekel ,hogyan változol kapcsolatban a horoszkópod alapján?

Hogy mi is a horoszkóp megtalálod itt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg másokkal is.

#követem
Következő cikkAura színek

Legolvasottabbak

Pozitív hírek a koronavírusról. Osszátok meg!

“A sok negatív hír mellett beszéljünk pár POZITÍV hírről is, ami a koronavírus kezelésével kapcsolatban jelent meg hazánkban és a világban: 💗Világszinten már 84 557...

Elfogyott a kézfertőtlenítő a boltokból? Készítsd el otthon, fillérekből.

A koronavírus-járvány megjelenése miatt egyre fontosabb szerepet kap a betegséggel szembeni védekezés, a legtöbben sokkal nagyobb figyelmet fordítanak a megfelelő kézmosásra, kézfertőtlenítésre. Sok boltban...

Balázs őszintén a korona vírusról és a média által keltett pánikról

Balázs élő bejelentkezésben őszintén beszélt a korona vírusról, és arról, hogyan is viselkedjünk. Ha ezt a videót megnézed biztosan nagy megértést kapsz arról miért van...

Itt a járvány vége!

Egy kínai szakértő megjósolta a járvány végét Vuhan reptere arra készül, hogy március 12-én a légi forgalom újraindul. Legalább júniusig tarthat az új típusú koronavírus-járvány terjedése...

Katonából lett kozmetikus

Kovács Vivien közel 7 év szolgálati viszony után a gépkarabélyt krémekre és sminkecsetekre cserélte. A két pálya közel sincs köszönő viszonyban egymással, mégis több a...