Kezdőlap Horoszkóp A horoszkópok és gyengéik

A horoszkópok és gyengéik

„Fáj az igazság” – hangzik a mondás. Minden csillagjegynek megvan a maga gyengesége, s néha nehezen vesszük, ha ezzel szembesítenek bennünket. A továbbiakban ezekről olvashatsz. Természetesen ez nem egy egzakt tudomány, inkább csak egyfajta iránymutatás. Jó szórakozást!

 

KOS

Figyelemreméltó, mennyire céltudatos és független vagy. Az a baj, hogy ez nálad könnyen átcsap negatív irányba. Mész a falnak az esetek többségében, mint a faltörő kos. Kitűzöl magad elé valamit, és ha törik, ha szakad, addig hajtasz, amíg meg nem kapod, amíg nem sikerül. Néha állj meg egy pillanatra és nyugodj le. Hallgass meg másokat is, mielőtt csak a magad igazát hajtod. Hidd el, más is van annyira okos és ügyes, mint te. Az életet ne tekintsd mindig versenynek.

 

BIKA

Nagyon keményen dolgozol, és harcolsz azért, amit el akarsz érni. Ez eddig tök jó, csak az a baj, hogy a végletek embere vagy. Azt hiszed, hogy mindig igazad van, iszonyatosan makacs tudsz lenni. Nem ártana néha, ha nem néznéd hülyének a többieket azért, mert nem ugyanazt gondolják, mint te. A munkamorálod nagyon becsülendő, azonban néha gondolkozz el azon, hogy az állandó stressz nem azért van, mert agyon hajtod magad? Valószínűleg. Csak nyugi.

 

IKREK

Roppant közvetlen vagy – szeretsz beszélgetni, társaságban lenni, és az emberek szeretnek. Te vagy mindig a középpontban. Ezzel tudod mi a baj? Hogy beszélsz, beszélsz, beszélsz, azonban nem hallgatsz. Valaki mondott neked valamit, neked pedig eszed ágában sem volt figyelni. Arra koncentrálsz, hogy te milyen történetet mesélhetnél még el, nem arra, hogy mondjuk a legjobb barátnőd mit szeretne veled megosztani. Hallgass néha, ne csak dumálj.

 

RÁK

Csodálatos lelked van és hatalmas szíved. Érzékeny vagy és szeretnivaló. Ezek mind nagyon jók, azonban túl sokat nyavalyogsz. Rengeteget. Ha nincs min nyavalyognod, akkor azon nyavalyogsz, hogy nyavalyogni akarsz valamin. Képes vagy olyan miatt hisztizni, ami évekkel ezelőtt történt. Megértem, hogy érzékeny vagy, de néha már túlzásba viszed. Volt, elmúlt, lépj túl rajta.

 

OROSZLÁN

Kedves, jószívű vagy, amihez általában egy jó adag önbecsülés is társul. Ez eddig mind szép és jó. Remek, hogy ennyire szereted magad, viszont ne ess át a ló másik oldalára. Néha koncentrál másra is magadon kívül. Az is remek, hogy ennyire büszke vagy magadra – legyél is egyébként. DE! Az a baj, hogy sokszor annyira büszke vagy, hogy mindent magad akarsz csinálni és lehetetlennek látod, hogy mások tegyenek valami érted. Néha fogadd el az emberek segítségnyújtását.

 

SZŰZ

Mindennap egyre jobb és jobb akarsz lenni, sőt, másokat is jobbá akarsz tenni. Annyi a baj veled, hogy mindent túlagyalsz, hiszen elveszel a részletekben. Mindent, mindenkit analizálni akarsz. Fogadni mernék, hogy már az egész hetedet átgondoltad, és minden percét beosztottad. Nemde? Sejtettem. Ne cseszegess mindenkit az apróságok miatt, ne akadj fenn minden egyes szón, amit mások mondanak. Nem kell mindent annyira körberágni. Lazíts egy kicsit.

 

MÉRLEG

Kijössz még az olyan emberrel is, akivel nem lehet. A környezeted egyszerűen imád. Roppant ambiciózus vagy. Az a baj azonban, hogy könnyen érdeklődésedet veszted és ritkán viszel véghez valamit. Mindig valami újba akarsz vágni. Másokkal is előfordul, hogy bizonyos dolgokban meggondolják magukat, azonban veled egy nap millió meg egy ilyen történik. Ne vacillálj mindig annyit; hozd meg könnyebben a döntéseidet.

 

SKORPIÓ

Heves, szenvedélyes, kedves és hűséges vagy. Viszont… bármibe is kezdesz, akkor azt a lehető legnagyobb hévvel viszed véghez, még a beton is lángra lobban a tüzességedtől. Nem kell mindig bizonygatnod az igazadat, nem kell mindig bosszút állnod mindenért. Engedd el az apróságokat. Nyugodj le, mert a hevességed nem mindig vezet jóra.

 

NYILAS

Optimista vagy és imádsz emberek között lenni, illetve új arcokkal találkozni. Ez eddig király, csak néha túlságosan naiv vagy. Mielőtt fejjel mennél a falnak és valakiben vakon bíznál, előbb talán ismerd meg. Ha új helyzet előtt vagy, akkor végezz egy kis kutatómunkát azzal kapcsolatban, hisz előfordulhat, hogy csalódás ér. Akkor meg a padlón találod magad.

 

BAK

Állandóan forognak a kerekeid, mindig tettre kész vagy. Az a bibi, hogy nem mindig tudod mindenre a választ. Talán, ha meghallgatnál néha másokat is, akkor tudnád, hogy ők is lehetnek okosak, nem csupán te. Keményen helyt állsz a munkahelyeden, orrvérzésig dolgozol. Ezzel nincs is baj, azonban ugyanezt várod a többiektől is. Ne tedd. Ez a te életed, az meg övék.

 

VÍZÖNTŐ

Kreatív vagy és imádsz új dolgokat készíteni, kitalálni. Szeretnél valami nagyon alkotni, hogy az emberiségnek jobb legyen. Ez figyelemreméltó. Egyet azonban tudj; nem mindenki fogja támogatni az ötleteidet, nem mindenki fog egyetérteni veled. Ezt fogadd el. Semmiképp se add fel az egyéniségedet, csupán értsd meg, hogy mások másként gondolkodnak – ezt pedig ne vedd nagyon a szívedre.

 

HALAK

Remek hallgatóság és barát vagy. Igazi álmodozó. A hiba azonban az, hogy nagyon a lelkeden tudod viselni a környezeted problémáját. Nem tudod megmenteni az egész világot, és nem tudod megoldani mások baját. Hidd el, ez teljesen rendben van, ne ostorozd magad.

Érdekel ,hogyan változol kapcsolatban a horoszkópod alapján?

Hogy mi is a horoszkóp megtalálod itt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg másokkal is.

#követem
Következő cikkAura színek

Legolvasottabbak

Aknéja van, amelytől nem tud szabadulni? Ellenőrizze a baktériumokat a gyomrában.

Emésztés és pattanások Az egészséges emésztés és bélfunkció visszatükröződik a test állapotán. Ha az emésztés lassú és az emésztőrendszer szennyeződésektől van eltömődve, különféle problémák merülnek fel. Először...

Legjobb női frizurák 2020 -ban

Össze szedtük a legjobb női frizurákat 2020-ból! Még mindig hódítanak a félhosszú hajak, megmutatjuk a három legnépszerűbbet ezekből. Természetesen ez az a fajta hajhossz ami...

Az exeknek, akik nélkül ma nem lennénk azok, akikké váltunk

Az exeknek, akiknek köszönhetően váltunk olyanná, akik ma vagyunk. Csak azért, mert már nem vagyunk együtt, nem jelenti azt, hogy rosszul kell éreznünk magunkat egymással...

Mit csináljak ha nem tudok aludni, íme 18 dolog

„Ha most elalszom, akkor még hat órát tudok aludni.” „Ha most elalszom, akkor még öt órát tudok aludni.” „Ha most elalszom, akkor még négy órát tudok...

Mit csinálj ha unatkozol- Íme 15 szuper ötlet

Mit csinálj ha unatkozol ? Íme 15 szuper ötlet  Szervezz egy mini házibulit: Hívj fel néhány embert – nem kell sok, tényleg, csak a legközelebbi...