Kezdőlap Horoszkóp Ezt kell tenned, hogy megnyerd a szívét. A horoszkópod elárulja.

Ezt kell tenned, hogy megnyerd a szívét. A horoszkópod elárulja.

KOS

El kell kápráztatnod valamivel. 

A Kosnak állandó szellemi stimulációra van szüksége és nehezen fogja megtalálni a boldogságot valakivel, akiről nem gondolja, hogy csak egy kicsit is okosabb és bölcsebb, mint ő. A Kos imád vezető lenni, de vonzódik is a szintén vezetőkhöz. Ha győzedelmeskedni akarsz egy Kos felett, képesnek kell lenned arra, hogy taníts nekik valamit, vagy az élet olyan útját megmutatni neki, amilyet még nem tapasztalt. 

BIKA

Inspirálnod kell.

A Bikák olyan növekedés vezérelt emberek, hogy gyakran vonzzák azokat, akik legnagyobb potenciáljuk elérésében segítenek neki. A szikra gyorsan kialszik, ha egy Bika nem olyan valakivel van, aki ösztönzi őt, hogy jobb legyen vagy többet érjen el az életben. A Bikák olyan emberekkel fenntartott kapcsolatokban fejlődnek, amiben a partnert csodálhatják. 

IKREK

Talajhoz kell rögzítened.

Az Ikreknek szinte mindig szüksége van másokra, hogy segítse őt a problémák átgondolásán és a jelen levésben, mert egyébként “mindenhol” van. A barátai, vagy partnere segítenek neki fókuszálni, célon maradni és inspirálják őt. Ha valaki nem szögezi le, az Ikrek kapcsolatról kapcsolatra fog szállni.

RÁK

El kell köteleződnöd mellette.

Egy Ráknak a hűség a legfontosabb dolog. Már az első randin képesnek kell lenned beszélgetni a házasságról, vagy elfelejtheted, hogy együtt maradtok. ( 🙂 ) Egy Rák rengeteg fájdalmat érez egy olyan partner mellett, aki nem olyan elkötelezett, mint ő maga és ezt el szeretné kerülni. Minél jobban komoly vagy ezzel kapcsolatban, annál jobban fog érdeklődni irántad.

OROSZLÁN

Tisztelned kell őt.Az Oroszlán akkor teljesedik ki, ha büszke magára, és olyan partner mellett teljesedik ki a kapcsolatban, aki csodálja és tiszteli őt, valamint engedi, hogy vezető legyen. Szinte mindig az Oroszlán a legjobb a hatalmi pozíciókban (különösen, ha személyes életéről van szó), ezért ha egy Oroszlánt szeretnél megnyerni, meg kell mutatnod neki, hogy olyan ember vagy, aki engedi, hogy ő átvegye a vezetést.

SZŰZ

Hinned kell benne.

A Szűznek őrült elképzelései vannak arról, hogy miként akarja az általa ismert emberek életét jobbá tenni. Ahhoz, hogy győzedelmeskedj egy Szűz felett, annak a kedves embernek kell lenned, aki képes átsétálni az irracionális félelmein keresztül és aztán megjelenni vele az új munkahelyén, vagy egy társas összejövetelen, vagy mindkettőt ugyanazon a hétvégén.

MÉRLEG

Meg kell győznöd arról, hogy a lélektársa vagy.

Egy Mérleg annyira romantikus (és idealista), hogy nem is hajlandó az idejét vesztegetni valakire, aki nem képes ugyanilyen szenvedélyesen szeretni. Valójában meg kell győznöd arról, hogy arra születtetek, hogy együtt legyetek. Egy Mérleg soha nem köteleződik el kevesebb mellett, mint a legtökéletesebb szerelem.

SKORPIÓ

Csak őt kell akarnod.

Talán nem meglepő olyat hallani egy Skorpióról, hogy egy kicsit mogorva és féltékeny… és minden e mögött húzódó ok az ő saját bizonytalansága. Annak elhárításához, ne aggódjanak azon, hogy nem elég jók (és ezzel győzedelmeskedni is felettük) meg kell győznöd arról, hogy csak és kizárólag őt akarod és soha senkitől sem akartál olyan sokat, mint tőle. Minél nagyobb biztonságban érzi magát melletted, annál jobban nyílik meg neked.


A horoszkópod szerint ilyen vagy, amikor szerelmes vagy


NYILAS

El kell bűvölnöd.

A zodiákus legbájosabb jegyeként olyan emberekhez vonzódnak, akik megnevettetik őket, akiktől tanulhatnak és akikkel felfedezhetik a világot. Az összes megállót ki kell húznod egy Nyilassal: jól alkalmazkodónak, érdekesnek és fogékonynak kell lenned egyidőben. Valójában csak addig kell kíváncsiságot keltened benne, amíg el nem dönti, hogy több időt akar veled tölteni. 

BAK

Ösztönöznöd kell.

A Bakot gyakran sújtja önteltség és gyakran vonzódik olyan emberekhez, akik segítenek neki kalandosabbnak, kockázatosnak és magabiztosabbnak lenni. Ahhoz, hogy megnyerj egy Bakot, egyedinek, motiváltnak kell lenned és olyannak, aki képes kitolni őt a komfort zónájából. Egy Bak hírhedten fafejű…epekedik egy olyan partnerért, aki segít neki fellazulni.

VÍZÖNTŐ

Meg kell őt értened.

A Vízöntő mindenkitől eltérően gondolkodik és olyan partnerre vágyik, aki ténylegesen megérti őt. Valaki olyat akar, aki elhiszi az álmait, egyetért a céljaival és bátorítja őt ezekben; nincs szüksége még egy szkeptikusra az életében. A Vízöntő gyakran viselkedik túl dominánsként, amikor attól tart, hogy nem érti meg őt valaki. Ezért meg kell értetned vele, hogy nem gondolod csodabogának, így nincs mitőt tartania.

HALAK

Lassan kell haladnod vele.

A Halak hajlamos beleugrani egy kapcsolatba valakivel, akit még csak felszínesen ismer és mérsékelten érdeklődik aziránt a személy iránt. Végső soron ez készteti olyan gyorsan át is menni a kapcsolatokon. Ha egy Halak jegyűt akarsz megnyerni, meg kell mutatnod neki, hogy hosszú távra gondolod vele kapcsolatban és olyan lassan fogtok haladni, amennyire csak szükséges és teljes mértékben el fogtok köteleződni idővel. A Halak számára a következetesség egy sármos tulajdonság. Mutasd meg neki, hogy te nem félsz ettől.

Fotó freestocks.org

#követem

Legolvasottabbak

A Markasbolt.hu csapata felveszi a kesztyűt a vírussal szemben

A Covid-19 a világon mindenhol kihívás elé állítja az embereket, a feje tetejére állt hétköznapok és a vírus miatt esetleg kieső jövedelmek pedig egészségtelen,...

Aknéja van, amelytől nem tud szabadulni? Ellenőrizze a baktériumokat a gyomrában.

Emésztés és pattanások Az egészséges emésztés és bélfunkció visszatükröződik a test állapotán. Ha az emésztés lassú és az emésztőrendszer szennyeződésektől van eltömődve, különféle problémák merülnek fel. Először...

Legjobb női frizurák 2020 -ban

Össze szedtük a legjobb női frizurákat 2020-ból! Még mindig hódítanak a félhosszú hajak, megmutatjuk a három legnépszerűbbet ezekből. Természetesen ez az a fajta hajhossz ami...

Az exeknek, akik nélkül ma nem lennénk azok, akikké váltunk

Az exeknek, akiknek köszönhetően váltunk olyanná, akik ma vagyunk. Csak azért, mert már nem vagyunk együtt, nem jelenti azt, hogy rosszul kell éreznünk magunkat egymással...

Mit csináljak ha nem tudok aludni, íme 18 dolog

„Ha most elalszom, akkor még hat órát tudok aludni.” „Ha most elalszom, akkor még öt órát tudok aludni.” „Ha most elalszom, akkor még négy órát tudok...