Kezdőlap Motiváció 15 dolog, amit az ambiciózus nők kicsit máshogyan csinálnak, amikor ismerkednek

15 dolog, amit az ambiciózus nők kicsit máshogyan csinálnak, amikor ismerkednek

1. Amikor ők párkapcsolatban vannak, akkor nem a kapcsolat teszi ki az életük 100%-át, de a maximumot teszik bele a kapcsolatukba. Az ambiciózus nőknek vannak más prioritásaik is az életükben a kapcsolatukon felül. De ez nem jelenti azt, hogy emiatt el is hanyagolnák azt, ha valakivel boldogok.

 

2. Ők nem egy kihívást keresnek, de olyasvalakit keresnek, akik meghódítják őket. Ők nem megnyerni akarnak egy játékot. De olyasvalaki iránt érdeklődnek, akik mellett motiváltabbak és jobbak lehetnek nap, mint nap.

 

3. A románc az ambiciózus nők számára valami mást jelent. Ők is ugyanúgy szeretik a randikat és az ajándékokat, mint más nő társaik. De számukra a legromantikusabb dolog valaki olyannal lenni, akihez igazán tartozhatnak és aki támogatja őket céljaik elérésében.

 

4.Az ambiciózus nők nem félnek kimondani, ha tetszik nekik a férfi. Ha úgy érzik, a dolognak van esélye, nem ülnek ölbe tett kézzel és nem várják meg, hogy a férfi tegye meg az első lépést. Egyenesek lesznek, amivel a férfi azt csinál, amit akar.

 

5. Ők nem játékot játszanak. Nekik nem jön be “2 óra múlva válaszolok, hátha attól jobban fog akarni” dolog. Az ambiciózus lányok azt fogják csinálni, amit akarnak és akkor, amikor ők akarják, mert nincs idejük ilyen önkényes randizós játszmákra.

 

6. Nekik sok más tennivalójuk van randizás mellett is. Komolyan veszik a randikat, de vannak céljaik a karrierjükben, törődnek a barátaikkal és a családjukkal, élnek a hobbijaiknak, érdeklődési köreik vannak. Amikor randiznak, az ambiciózus nők olyasvalakit keresnek, aki nem csak mellettük áll, hanem mindenükkel együtt elfogadja őket.

 

7. Nem próbálkoznak, ha nem tetszenek a férfinak. Pontosan tudják, mit akarnak, így ha egy férfi nem érdeklődik irántuk annyira, boldogan továbblépnek, és nem vesztegetik tovább az idejüket.

 

8. Ők nem egy trófea feleség akarnak lenni. Az a gondolat, hogy társasága háta mögött jelenjen meg, egy ambiciózus nő számára hányingert kelt. Ők olyan társat keresnek, akik a partnerük lesznek, és nem a vezetőjük.

 

9. Az ambiciózus nők tudják, hogy  erősnek lenni és érzelmesnek lenni ugyanakkor nem zárják ki egymást. Az ambiciózus nők erősek, magabiztosak és intelligensek. Tudják, hogyan bánjanak önmagukkal. De az, hogy ilyen tudatosak, nem jelenti azt, hogy ők nem képesek sebezhetőnek vagy érzelmesnek lenni. Az egyik oka, hogy kényelmesen érzik magukat a randin az, hogy tudják, hogy kell erősnek lenni anélkül, hogy bocsánatot kellene kérni érzelmek jelenléte esetén.

 

10. Egy jó beszélgetés náluk azzal kapcsolatban van, hogy a férfi mennyi pénzt keres. Őket sokkal jobban érdekli, hogy a férfit mi lelkesíti be az életben, mi inspirálja és mik a szenvedélyeik.

 

11. Tudják magukról, hogy néha nehéz megnyílniuk az elején. Általában ők kontrollálnak és amikor nem, az kicsit kényelmetlen érzés. De élvezik annak a kihívó érzését, hogy jobbá váljanak, szóval ez olyan, amin mindig szívesen dolgoznak, hogy jobb legyen.

 

12. Nem fogják a partnerüket soha arra kérni, hogy válasszon közöttük, vagy valami más között, mert nekik is megvannak a saját elfoglaltságaik.

 

13. Az ambiciózus nők azokhoz vonzódnak, akiknek vannak céljaik és törekvőek – akik egy általános léten felül többet akarnak. Nem arra van szükségük, hogy partnerük az XY cég ügyvezető igazgatója legyen, vagy egy elképesztően híres vállalkozó. Ők egyszerűen azt szeretik, ha a párjuk érdeklődik dolgok iránt, amik számítanak és megéri dolgozni értük.

 

14. Az ambiciózus nők nem várnak örökké. Egyszer ígyis-úgyis kifejezik tetszésüket a választottjuk iránt. Soha nem rohannak bele a kapcsolatba, de gyakorlatiasak azzal kapcsolatban, hol is van a helyük az életben és mikor kell lépni.

 

15. Az ambiciózus nők nem tündérmesére vágynak, sokkal inkább találkozni valakivel, aki boldoggá teszik őket. Nem a hatalmas gyémánt gyűrű van a gondolataikban, vagy nem egy álom esküvő, vagy egy nevetséges love sztori, amit elmesélhetnek a barátnőiknek. Ők olyasvalakivel akarnak lenni, aki olyannak szereti őket, amilyenek és soha nem próbálja megállítani őket az álmaik elérésében.

Fotó Vasile Stancu

#követem

Legolvasottabbak

Miért a Natur Prémium szappanok?

A boltban kapható tusfürdőkkel vagy olcsó "szappanokkal" szemben termékeik nem tartalmaznak mesterséges alapanyagokat, tartósítószereket, SLS-t, parabént, kőolajszármazékokat, pálmaolajat, mesterséges színezékeket, allergén anyagokat. Mindemellett a...

Minőségi vitamin közvetlenül a gyártótól

Mostani helyzetben, hogy a bioboltok készletei fogyóban vannak, és nagyon nehéz nekik az utánrendelés, így legtöbbünknek marad az online rendelés. Sokan vagyunk úgy viszont, hogy...

Pozitív hírek a koronavírusról. Osszátok meg!

“A sok negatív hír mellett beszéljünk pár POZITÍV hírről is, ami a koronavírus kezelésével kapcsolatban jelent meg hazánkban és a világban: 💗Világszinten már 84 557...

Elfogyott a kézfertőtlenítő a boltokból? Készítsd el otthon, fillérekből.

A koronavírus-járvány megjelenése miatt egyre fontosabb szerepet kap a betegséggel szembeni védekezés, a legtöbben sokkal nagyobb figyelmet fordítanak a megfelelő kézmosásra, kézfertőtlenítésre. Sok boltban...

Balázs őszintén a korona vírusról és a média által keltett pánikról

Balázs élő bejelentkezésben őszintén beszélt a korona vírusról, és arról, hogyan is viselkedjünk. Ha ezt a videót megnézed biztosan nagy megértést kapsz arról miért van...