Kezdőlap Motiváció 15 dolog, amit az ambiciózus nők kicsit máshogyan csinálnak, amikor ismerkednek

15 dolog, amit az ambiciózus nők kicsit máshogyan csinálnak, amikor ismerkednek

1. Amikor ők párkapcsolatban vannak, akkor nem a kapcsolat teszi ki az életük 100%-át, de a maximumot teszik bele a kapcsolatukba. Az ambiciózus nőknek vannak más prioritásaik is az életükben a kapcsolatukon felül. De ez nem jelenti azt, hogy emiatt el is hanyagolnák azt, ha valakivel boldogok.

 

2. Ők nem egy kihívást keresnek, de olyasvalakit keresnek, akik meghódítják őket. Ők nem megnyerni akarnak egy játékot. De olyasvalaki iránt érdeklődnek, akik mellett motiváltabbak és jobbak lehetnek nap, mint nap.

 

3. A románc az ambiciózus nők számára valami mást jelent. Ők is ugyanúgy szeretik a randikat és az ajándékokat, mint más nő társaik. De számukra a legromantikusabb dolog valaki olyannal lenni, akihez igazán tartozhatnak és aki támogatja őket céljaik elérésében.

 

4.Az ambiciózus nők nem félnek kimondani, ha tetszik nekik a férfi. Ha úgy érzik, a dolognak van esélye, nem ülnek ölbe tett kézzel és nem várják meg, hogy a férfi tegye meg az első lépést. Egyenesek lesznek, amivel a férfi azt csinál, amit akar.

 

5. Ők nem játékot játszanak. Nekik nem jön be “2 óra múlva válaszolok, hátha attól jobban fog akarni” dolog. Az ambiciózus lányok azt fogják csinálni, amit akarnak és akkor, amikor ők akarják, mert nincs idejük ilyen önkényes randizós játszmákra.

 

6. Nekik sok más tennivalójuk van randizás mellett is. Komolyan veszik a randikat, de vannak céljaik a karrierjükben, törődnek a barátaikkal és a családjukkal, élnek a hobbijaiknak, érdeklődési köreik vannak. Amikor randiznak, az ambiciózus nők olyasvalakit keresnek, aki nem csak mellettük áll, hanem mindenükkel együtt elfogadja őket.

 

7. Nem próbálkoznak, ha nem tetszenek a férfinak. Pontosan tudják, mit akarnak, így ha egy férfi nem érdeklődik irántuk annyira, boldogan továbblépnek, és nem vesztegetik tovább az idejüket.

 

8. Ők nem egy trófea feleség akarnak lenni. Az a gondolat, hogy társasága háta mögött jelenjen meg, egy ambiciózus nő számára hányingert kelt. Ők olyan társat keresnek, akik a partnerük lesznek, és nem a vezetőjük.

 

9. Az ambiciózus nők tudják, hogy  erősnek lenni és érzelmesnek lenni ugyanakkor nem zárják ki egymást. Az ambiciózus nők erősek, magabiztosak és intelligensek. Tudják, hogyan bánjanak önmagukkal. De az, hogy ilyen tudatosak, nem jelenti azt, hogy ők nem képesek sebezhetőnek vagy érzelmesnek lenni. Az egyik oka, hogy kényelmesen érzik magukat a randin az, hogy tudják, hogy kell erősnek lenni anélkül, hogy bocsánatot kellene kérni érzelmek jelenléte esetén.

 

10. Egy jó beszélgetés náluk azzal kapcsolatban van, hogy a férfi mennyi pénzt keres. Őket sokkal jobban érdekli, hogy a férfit mi lelkesíti be az életben, mi inspirálja és mik a szenvedélyeik.

 

11. Tudják magukról, hogy néha nehéz megnyílniuk az elején. Általában ők kontrollálnak és amikor nem, az kicsit kényelmetlen érzés. De élvezik annak a kihívó érzését, hogy jobbá váljanak, szóval ez olyan, amin mindig szívesen dolgoznak, hogy jobb legyen.

 

12. Nem fogják a partnerüket soha arra kérni, hogy válasszon közöttük, vagy valami más között, mert nekik is megvannak a saját elfoglaltságaik.

 

13. Az ambiciózus nők azokhoz vonzódnak, akiknek vannak céljaik és törekvőek – akik egy általános léten felül többet akarnak. Nem arra van szükségük, hogy partnerük az XY cég ügyvezető igazgatója legyen, vagy egy elképesztően híres vállalkozó. Ők egyszerűen azt szeretik, ha a párjuk érdeklődik dolgok iránt, amik számítanak és megéri dolgozni értük.

 

14. Az ambiciózus nők nem várnak örökké. Egyszer ígyis-úgyis kifejezik tetszésüket a választottjuk iránt. Soha nem rohannak bele a kapcsolatba, de gyakorlatiasak azzal kapcsolatban, hol is van a helyük az életben és mikor kell lépni.

 

15. Az ambiciózus nők nem tündérmesére vágynak, sokkal inkább találkozni valakivel, aki boldoggá teszik őket. Nem a hatalmas gyémánt gyűrű van a gondolataikban, vagy nem egy álom esküvő, vagy egy nevetséges love sztori, amit elmesélhetnek a barátnőiknek. Ők olyasvalakivel akarnak lenni, aki olyannak szereti őket, amilyenek és soha nem próbálja megállítani őket az álmaik elérésében.

Fotó Vasile Stancu

#követem

Legolvasottabbak

Aknéja van, amelytől nem tud szabadulni? Ellenőrizze a baktériumokat a gyomrában.

Emésztés és pattanások Az egészséges emésztés és bélfunkció visszatükröződik a test állapotán. Ha az emésztés lassú és az emésztőrendszer szennyeződésektől van eltömődve, különféle problémák merülnek fel. Először...

Legjobb női frizurák 2020 -ban

Össze szedtük a legjobb női frizurákat 2020-ból! Még mindig hódítanak a félhosszú hajak, megmutatjuk a három legnépszerűbbet ezekből. Természetesen ez az a fajta hajhossz ami...

Az exeknek, akik nélkül ma nem lennénk azok, akikké váltunk

Az exeknek, akiknek köszönhetően váltunk olyanná, akik ma vagyunk. Csak azért, mert már nem vagyunk együtt, nem jelenti azt, hogy rosszul kell éreznünk magunkat egymással...

Mit csináljak ha nem tudok aludni, íme 18 dolog

„Ha most elalszom, akkor még hat órát tudok aludni.” „Ha most elalszom, akkor még öt órát tudok aludni.” „Ha most elalszom, akkor még négy órát tudok...

Mit csinálj ha unatkozol- Íme 15 szuper ötlet

Mit csinálj ha unatkozol ? Íme 15 szuper ötlet  Szervezz egy mini házibulit: Hívj fel néhány embert – nem kell sok, tényleg, csak a legközelebbi...