Kezdőlap Párkapcsolat 10 egyszerű módja, hogyan találd meg az igazi szerelmet, miközben fenntartod a...

10 egyszerű módja, hogyan találd meg az igazi szerelmet, miközben fenntartod a magas mércét is

Miért fut zátonyra minden párkapcsolatod? Mi taszítja el a férfiakat? Talán a szerelemmel kapcsolatos elvárásaid túl magasak lennének… vagy túl alacsonyak? Hogyan ismerheted fel már előre a reménytelen kapcsolatot, hogy ne pazarolj időt vele?Milyen tényezők döntik el, hogy egy párkapcsolat sikeres lesz, vagy elbukik? Mit akarnak a férfiak egy kapcsolattól? Mik azok a leggyakrabban elkövetett hibák a nők részéről egy kapcsolatban? Miért veszítik el a férfiak az érdeklődésüket? 

1.Válassz okosan!
Először is nézd meg a saját céljaidat és fogalmazd meg magadnak, mi az amit szeretnél, hogy a párod megadjon neked. Randizz céllal, nem pedig csak úgy. Vigyél egy kis tudatosságot a dologba már a legelső randitól kezdve és így, vagy úgy, de beszélgessetek ezekről a dolgokról, hogy igazán mit várnátok el egymástól.

2. A szerelem csodálatos, de nem egy tündérmese
A szerelemtől nem fog minden fájdalmad és problémád elillanni. Nem fogja kitörölni a múlt fájdalmas emlékeit és ettől még nem fog kinyílni az örökké nyitva álló boldogság kapuja. A szerelem sokféleképpen fel tudja fokozni az életedet (az egészséges szerelem), de soha nem lesz tökéletes, mint ahogy semmi sem az életben. Nem létezik tökéletes partner és tökéletes szerelem sem. Szóval csakis a szerelem nem elég mindenhez. Kellenek közös célok, érzelmi érettség, összeillés stb.

3. Néha te vagy a probléma
2 oka lehet annak, ha valaki hosszú ideig egyedül marad: egyszerűen nem találkoztál még a megfelelő sráccal, vagy még te nem váltál a megfelelő lánnyá. Érzelmileg, mentálisan.

4. Ne vesztegesd az idődet!
Alapjában véve ilyenkor az történik, hogy amikor látunk egy kis potenciált az illetőben, szerelmesek leszünk gondolatban abba, hogy mi az ami ebből lehet. És nem látjuk meg akkor a problémát higgadtan. Azt gondoljuk, fog ez menni, csak próbálkozni kell még, be kell törnünk őt (?), így azzá változtathatjuk, amilyenné mi akarjuk, hogy váljon. Ez így nem működik. Általában még nagyobb fájdalommal és időpocsékolással jár.
5. Mindenki követ el hibákat
És itt sok nő megsértődhet és mondhatja azt, hogy ő sosem követ el semmilyen hibát, mert minden a férfiak miatt van. Így is lehet nézni a dolgokat, de ez nem biztos, hogy hatékony; sokkal célravezetőbb ránézni a valódi dolgokra.
Mindannyiunknak meg kell értenie, hogyan működik egy párkapcsolat. És ehhez hozzátartozik az is, hogy önmagunkba tekintsünk, és megvizsgáljuk, mi az, amit mi csinálunk rosszul. A legnagyobb hiba, amit egy nő elkövethet egy párkapcsolatban, az, ha túlságosan rászorul a férfira.

6. Önbizalom
Amikor valaki benne marad egy rossz kapcsolatban, annak nem az az oka, mert “amúgy is minden férfi rossz”, vagy hogy minden párkapcsolat nehéz, vagy hogy azért, mert a menők már elkeltek. Ami miatt benne maradunk egy rossz kapcsolatban, az az önbizalom hiányunk. Amikor nem értékeled magad, akkor olyan embereket fogsz behúzni az életedbe, akik nem fognak értékelni. Ha rosszul bánsz magaddal, mások is rosszul fognak veled bánni. Az egészséges, romantikus szerelmet mindig megelőzi az önbizalom jelenléte.

7. Ne üldözz!
Meg lehet tenni, de nem fenntartható hosszú távon. Ha az “üldözéssel” állandóan te kelted fel a srác érdeklődését újra, meg újra, a bizalmat felkeltheted, de a kémiát nem. És legbelül egyre drámaibbá válhat, ha folyamatosan arra gondolsz, hogy a srác hogy érezhet. Egy kapcsolat nem épülhet bizonytalanságra.

8. Férfiak és nők különböző módon lesznek szerelmesek
És különböző dolgokra is van szükségük egy kapcsolatban. A férfiak elsődlegesen arra vágynak, hogy értékeljék őket azért, akik és azért, amit tesznek. Győztesnek kell érezniük magukat. Ha ezt nem kapják meg, nem akarnak benne maradni a kapcsolatban. Egy férfinak arra van szüksége, hogy Férfiként érezze magát, hogy tisztelve legyen azért, amit ő ad (nem feltétlenül anyagi dolgokkal kapcsolatban). Kérdezz meg egy férfit arról, miért boldogtalan a párkapcsolata és meg fogja mondani, hogy azért, mert úgy érzi, bármit ad, nincs elfogadva, a párjának semmi sem elég jó.

9. Amit nem veszel észre… hogy a férfiak miért vesztik el az érdeklődésüket
Vannak olyan nyílt viselkedések, amik eltaszítanak egy férfit, és vannak rejtettek. Ezutóbbi sokkal több zűrzavart okoz, mint az első. Nagyon bántó lehet, amikor egy férfi, aki elsőre elragadónak tűnik, egyszercsak 180 fokos fordulatot vesz. Természetesen ezt nem lehet nem személyeskedésnek venni.

Ez általában zsigerből jön, te nem veszed észre, de ő érzi és általában a túl sok stressz okozza. A kapcsolaton való stresszelés teszi ezt tönkre általában, ugyanúgy, mint egy bizonyos eredményhez való ragaszkodás. Ha komoly kapcsolatra számítasz, miközben még csak randizgatsz a sráccal, akkor veszítesz, a kapcsolat véget ér. Ha tudsz csak sodródni az árral, nyerni fogsz.

10. Teljesen mindegy, mit mondasz, a lényeg az, ahogy mondod
A kommunikációnak nagyon fontos szerepe van abban, hogy egy párkapcsolat megmarad-e, vagy elbukik. Meg kell tanulnod olyan módon beszélni a másikhoz, hogy az megértsen téged, különben semerre sem jutsz. 

Fotó freestocks.org

#követem

Legolvasottabbak

A Markasbolt.hu csapata felveszi a kesztyűt a vírussal szemben

A Covid-19 a világon mindenhol kihívás elé állítja az embereket, a feje tetejére állt hétköznapok és a vírus miatt esetleg kieső jövedelmek pedig egészségtelen,...

Aknéja van, amelytől nem tud szabadulni? Ellenőrizze a baktériumokat a gyomrában.

Emésztés és pattanások Az egészséges emésztés és bélfunkció visszatükröződik a test állapotán. Ha az emésztés lassú és az emésztőrendszer szennyeződésektől van eltömődve, különféle problémák merülnek fel. Először...

Legjobb női frizurák 2020 -ban

Össze szedtük a legjobb női frizurákat 2020-ból! Még mindig hódítanak a félhosszú hajak, megmutatjuk a három legnépszerűbbet ezekből. Természetesen ez az a fajta hajhossz ami...

Az exeknek, akik nélkül ma nem lennénk azok, akikké váltunk

Az exeknek, akiknek köszönhetően váltunk olyanná, akik ma vagyunk. Csak azért, mert már nem vagyunk együtt, nem jelenti azt, hogy rosszul kell éreznünk magunkat egymással...

Mit csináljak ha nem tudok aludni, íme 18 dolog

„Ha most elalszom, akkor még hat órát tudok aludni.” „Ha most elalszom, akkor még öt órát tudok aludni.” „Ha most elalszom, akkor még négy órát tudok...