Kezdőlap Horoszkóp A horoszkópok és a spiritualitás

A horoszkópok és a spiritualitás

Halak

A spirituális energiák benned és körülötted vannak. Olyan dolgokat látsz és hallasz, amiket mások nem. Mindig mindennek a legmélyebb részét figyeled, nem kifejezetten foglalkozol a külsőségekkel. Egyedül annyi veled a „baj”, hogy a hatalmas, angyali szárnyadra aligha tudsz ruhát találni.

Nyilas

Sosem felszíneskedsz, mindig mély érzésű vagy. Nem veszel el a részletekben, hanem az egész képre koncentrálsz. Bízol a sorsban, így az égiekre hagyod a döntéseket. Tudod, hogy ha valami baj történik veled, az univerzum úgyis megvéd.

Skorpió

Remekül látsz a harmadik szemeddel. Tudod, hogy ez az élet gyors és véges, és úgyis arra kell koncentrálni, ami a halál után vár ránk. Tisztában vagy vele, hogy minden mindennel kapcsolatban áll, és úgy érzed, mindannyian egyek vagyunk.

Rák

Álmodozó vagy. Egy igazi művész. Nagyon tudsz szeretni. Előbb választod a boldogságot, mint mondjuk egy új autót. Nagyon igényes vagy magadra, adsz a külső megjelenésedre is, nem csupán a belső békédre. Tisztában vagy azzal, hogy a fentiek segítenek neked, azonban nem fognak mindent elvégezni helyetted.

Oroszlán

Lenézed azokat, akik azt hiszik, hogy a világegyetem csak úgy lett a semmiből, azonban nem vagy vakon hívő. Csak akkor kérsz fentről segítséget, ha nagyon muszáj. Isten szemében te vagy az a barát, aki csupán akkor hív, ha kell valami.

Szűz

Felemás vagy. Egyik feled földhözragadt, a másik a fellegekben szárnyal. Szíved szerint a túlvilágon nyáron a mennyben lennél, télen pedig a pokolban. Imádod a spirituális világot, azonban, ha elindul a kedvenc sorozatod, rohansz hozzá, hisz az univerzum úgyis megvár.


A horoszkópok és gyengéik


Mérleg

Hiszel és tudod, hogy létezik egy teremtő, azonban nem vagy vele annyira mély kapcsolatban. Tudod, hogy a sorsod te irányítod úgy, ahogy akarod, akkor, amikor akarod.

Bika

A valóságban élsz, nem pedig egy kitalált világban. Inkább maszturbálsz egyet, mintsem, hogy meditálj. Ha nyersz a lottón, inkább elköltöd, nem pedig jótékonykodsz belőle. Szereted az eget nézni, azonban csak azért, mert az szép, nem pedig Istent keresed.

Kos

Antihívő vagy; inkább csak röhögni jársz a templomba. Lenézed a spirituális embereket. Ha valaki úgy búcsúzik tőled, hogy „Isten veled”, te erre szarkasztikusan annyit reagálsz, hogy: „Az meg ki?”

Bak

Földhözragadt vagy és gyakorlatias. Nem hiszel abban, hogy a sors segít a bajban, inkább te magad veszed kézbe a dolgokat. Nálad a spirituális kaland az az, hogy jól berúgsz és hazamész valakivel.

Ikrek

A leggyakorlatiasabb jegy te vagy. Amit látsz, az van, nem foglalkozol a dolgok mélyebb jelentésével. Bizonyítékokra van szükséged, nem hitre. Neked az bőven elég, hogy van pénz a számládon, este van mit az asztalra tenned.

Horoszkóp tartalmakat találsz még oldalunkon.

Fotó  NASA

Érdekesnek találtad? Oszd meg másokkal is.

#követem

Legolvasottabbak

Miért a Natur Prémium szappanok?

A boltban kapható tusfürdőkkel vagy olcsó "szappanokkal" szemben termékeik nem tartalmaznak mesterséges alapanyagokat, tartósítószereket, SLS-t, parabént, kőolajszármazékokat, pálmaolajat, mesterséges színezékeket, allergén anyagokat. Mindemellett a...

Minőségi vitamin közvetlenül a gyártótól

Mostani helyzetben, hogy a bioboltok készletei fogyóban vannak, és nagyon nehéz nekik az utánrendelés, így legtöbbünknek marad az online rendelés. Sokan vagyunk úgy viszont, hogy...

Pozitív hírek a koronavírusról. Osszátok meg!

“A sok negatív hír mellett beszéljünk pár POZITÍV hírről is, ami a koronavírus kezelésével kapcsolatban jelent meg hazánkban és a világban: 💗Világszinten már 84 557...

Elfogyott a kézfertőtlenítő a boltokból? Készítsd el otthon, fillérekből.

A koronavírus-járvány megjelenése miatt egyre fontosabb szerepet kap a betegséggel szembeni védekezés, a legtöbben sokkal nagyobb figyelmet fordítanak a megfelelő kézmosásra, kézfertőtlenítésre. Sok boltban...

Balázs őszintén a korona vírusról és a média által keltett pánikról

Balázs élő bejelentkezésben őszintén beszélt a korona vírusról, és arról, hogyan is viselkedjünk. Ha ezt a videót megnézed biztosan nagy megértést kapsz arról miért van...