Kezdőlap Horoszkóp A horoszkópok és a spiritualitás

A horoszkópok és a spiritualitás

Halak

A spirituális energiák benned és körülötted vannak. Olyan dolgokat látsz és hallasz, amiket mások nem. Mindig mindennek a legmélyebb részét figyeled, nem kifejezetten foglalkozol a külsőségekkel. Egyedül annyi veled a „baj”, hogy a hatalmas, angyali szárnyadra aligha tudsz ruhát találni.

Nyilas

Sosem felszíneskedsz, mindig mély érzésű vagy. Nem veszel el a részletekben, hanem az egész képre koncentrálsz. Bízol a sorsban, így az égiekre hagyod a döntéseket. Tudod, hogy ha valami baj történik veled, az univerzum úgyis megvéd.

Skorpió

Remekül látsz a harmadik szemeddel. Tudod, hogy ez az élet gyors és véges, és úgyis arra kell koncentrálni, ami a halál után vár ránk. Tisztában vagy vele, hogy minden mindennel kapcsolatban áll, és úgy érzed, mindannyian egyek vagyunk.

Rák

Álmodozó vagy. Egy igazi művész. Nagyon tudsz szeretni. Előbb választod a boldogságot, mint mondjuk egy új autót. Nagyon igényes vagy magadra, adsz a külső megjelenésedre is, nem csupán a belső békédre. Tisztában vagy azzal, hogy a fentiek segítenek neked, azonban nem fognak mindent elvégezni helyetted.

Oroszlán

Lenézed azokat, akik azt hiszik, hogy a világegyetem csak úgy lett a semmiből, azonban nem vagy vakon hívő. Csak akkor kérsz fentről segítséget, ha nagyon muszáj. Isten szemében te vagy az a barát, aki csupán akkor hív, ha kell valami.

Szűz

Felemás vagy. Egyik feled földhözragadt, a másik a fellegekben szárnyal. Szíved szerint a túlvilágon nyáron a mennyben lennél, télen pedig a pokolban. Imádod a spirituális világot, azonban, ha elindul a kedvenc sorozatod, rohansz hozzá, hisz az univerzum úgyis megvár.


A horoszkópok és gyengéik


Mérleg

Hiszel és tudod, hogy létezik egy teremtő, azonban nem vagy vele annyira mély kapcsolatban. Tudod, hogy a sorsod te irányítod úgy, ahogy akarod, akkor, amikor akarod.

Bika

A valóságban élsz, nem pedig egy kitalált világban. Inkább maszturbálsz egyet, mintsem, hogy meditálj. Ha nyersz a lottón, inkább elköltöd, nem pedig jótékonykodsz belőle. Szereted az eget nézni, azonban csak azért, mert az szép, nem pedig Istent keresed.

Kos

Antihívő vagy; inkább csak röhögni jársz a templomba. Lenézed a spirituális embereket. Ha valaki úgy búcsúzik tőled, hogy „Isten veled”, te erre szarkasztikusan annyit reagálsz, hogy: „Az meg ki?”

Bak

Földhözragadt vagy és gyakorlatias. Nem hiszel abban, hogy a sors segít a bajban, inkább te magad veszed kézbe a dolgokat. Nálad a spirituális kaland az az, hogy jól berúgsz és hazamész valakivel.

Ikrek

A leggyakorlatiasabb jegy te vagy. Amit látsz, az van, nem foglalkozol a dolgok mélyebb jelentésével. Bizonyítékokra van szükséged, nem hitre. Neked az bőven elég, hogy van pénz a számládon, este van mit az asztalra tenned.

Horoszkóp tartalmakat találsz még oldalunkon.

Fotó  NASA

Érdekesnek találtad? Oszd meg másokkal is.

#követem

Legolvasottabbak

Ne ragadj le amellett, aki nem tesz igazán boldoggá

Egyáltalán miért csinálunk ilyet? Találkozunk valakivel, félig-meddig érdeklődünk iránta, információkat cserélünk; néha találkozgatunk még. Még mindig egy kicsit úgy érezzük magunkat az egésszel kapcsolatban: “ehh,...

Soha nem késő újrakezdeni

Megnyomni a szünet gombot és fellélegezni. Aztán újrakezdeni. Nem kell elveszned a véletlenszerű forgatagban, bele ragadnod a hibákba, vagy a félelmekbe és a szorongásokba. Nem...

Ezen a 10 módon keresztül szeretheted meg testi adottságaidat – még akkor is, ha ez hihetetlenül hangzik

“Minden jobb lesz akkor, ha lefogyok 10 kilót.” “Többen szeretnének, ha alacsonyabb lennék.” “Nem tetszem neki, mert kövér vagyok.” Voltak ilyen gondolataid? Mindig könnyebb azt gondolni, hogy a...

9 olyan szokás, ami komplett megállít abban, hogy megvalósítsd az álmaidat

Megakadályoz néhány szokásod attól, hogy egy ragyogó jövő elé nézz? Sikeresnek lenni és elbukni is ugyanúgy egy fokozatos folyamat eredménye. A szokások pedig, amiket idővel...

10 egyszerű módja, hogyan találd meg az igazi szerelmet, miközben fenntartod a magas mércét is

Miért fut zátonyra minden párkapcsolatod? Mi taszítja el a férfiakat? Talán a szerelemmel kapcsolatos elvárásaid túl magasak lennének… vagy túl alacsonyak? Hogyan ismerheted fel...