Kezdőlap Horoszkóp A horoszkópok és a spiritualitás

A horoszkópok és a spiritualitás

Halak

A spirituális energiák benned és körülötted vannak. Olyan dolgokat látsz és hallasz, amiket mások nem. Mindig mindennek a legmélyebb részét figyeled, nem kifejezetten foglalkozol a külsőségekkel. Egyedül annyi veled a „baj”, hogy a hatalmas, angyali szárnyadra aligha tudsz ruhát találni.

 

Nyilas

Sosem felszíneskedsz, mindig mély érzésű vagy. Nem veszel el a részletekben, hanem az egész képre koncentrálsz. Bízol a sorsban, így az égiekre hagyod a döntéseket. Tudod, hogy ha valami baj történik veled, az univerzum úgyis megvéd.

 

Skorpió

Remekül látsz a harmadik szemeddel. Tudod, hogy ez az élet gyors és véges, és úgyis arra kell koncentrálni, ami a halál után vár ránk. Tisztában vagy vele, hogy minden mindennel kapcsolatban áll, és úgy érzed, mindannyian egyek vagyunk.

 

Rák

Álmodozó vagy. Egy igazi művész. Nagyon tudsz szeretni. Előbb választod a boldogságot, mint mondjuk egy új autót. Nagyon igényes vagy magadra, adsz a külső megjelenésedre is, nem csupán a belső békédre. Tisztában vagy azzal, hogy a fentiek segítenek neked, azonban nem fognak mindent elvégezni helyetted.

 

Oroszlán

Lenézed azokat, akik azt hiszik, hogy a világegyetem csak úgy lett a semmiből, azonban nem vagy vakon hívő. Csak akkor kérsz fentről segítséget, ha nagyon muszáj. Isten szemében te vagy az a barát, aki csupán akkor hív, ha kell valami.

 

Szűz

Felemás vagy. Egyik feled földhözragadt, a másik a fellegekben szárnyal. Szíved szerint a túlvilágon nyáron a mennyben lennél, télen pedig a pokolban. Imádod a spirituális világot, azonban, ha elindul a kedvenc sorozatod, rohansz hozzá, hisz az univerzum úgyis megvár.

 

Mérleg

Hiszel és tudod, hogy létezik egy teremtő, azonban nem vagy vele annyira mély kapcsolatban. Tudod, hogy a sorsod te irányítod úgy, ahogy akarod, akkor, amikor akarod.

 

Bika

A valóságban élsz, nem pedig egy kitalált világban. Inkább maszturbálsz egyet, mintsem, hogy meditálj. Ha nyersz a lottón, inkább elköltöd, nem pedig jótékonykodsz belőle. Szereted az eget nézni, azonban csak azért, mert az szép, nem pedig Istent keresed.

 

Kos

Antihívő vagy; inkább csak röhögni jársz a templomba. Lenézed a spirituális embereket. Ha valaki úgy búcsúzik tőled, hogy „Isten veled”, te erre szarkasztikusan annyit reagálsz, hogy: „Az meg ki?”

 

Bak

Földhözragadt vagy és gyakorlatias. Nem hiszel abban, hogy a sors segít a bajban, inkább te magad veszed kézbe a dolgokat. Nálad a spirituális kaland az az, hogy jól berúgsz és hazamész valakivel.

 

Ikrek

A leggyakorlatiasabb jegy te vagy. Amit látsz, az van, nem foglalkozol a dolgok mélyebb jelentésével. Bizonyítékokra van szükséged, nem hitre. Neked az bőven elég, hogy van pénz a számládon, este van mit az asztalra tenned.

Horoszkóp tartalmakat találsz még oldalunkon. Milyen barát vagy a horoszkópod szerint?

Fotó by NASA on Unsplash

Érdekesnek találtad? Oszd meg másokkal is.

Legolvasottabbak

Napi jóslat 2019.09.19

Frissen ébredünk reggel, tele vagyunk kíváncsisággal. Örömmel szervezünk munkamegbeszéléseket, vagy ismerünk meg új üzleti partnereket. Boldogan hangoztatjuk a véleményünket, de azért szabjunk gátat közlékenységünknek!...

Napi jóslat 2019.09.18

Ma frissen ébredünk, örülünk, hogy munkába mehetünk. Szívesen beszélgetünk a kollégákkal, de korántsem előnyös, hogy csak pletykálkodással akarjuk elütni az időt. Jó dolog a...

Elhagytak, de erősnek kell maradnod

Késő éjszaka van, de te még mindig fent vagy. Fekszel az ágyban és nem bírsz harcolni a könnyeiddel. Tudom, milyen nehéz. Tudom, hogy túlságosan...

4 csillagjegy, akiknek a legnehezebb szeretni saját magukat

  1.Szűz A szüzek talán úgy is ismertek, hogy kritikusak másokkal szemben, de saját magukkal szemben még kritikusabbak. Mindig arra törekszenek, hogy megjavítsanak dolgokat, amik elromlottak...

Lassan megtanulom, hogy ne legyek olyan leértékelő magammal

Lassan megtanulom, hogy ne legyek olyan szigorú magammal. Teljesen rendben van, hogy időre van szükség ahhoz, hogy megszabaduljak a nehéz bőröndjeimtől. Rendben van, ha...