Kezdőlap Motiváció 15 jele annak, hogy helyes döntést hoztál, amikor szakítottál (még ha most...

15 jele annak, hogy helyes döntést hoztál, amikor szakítottál (még ha most fáj is)

1.Úgy érzed, újra rátalálsz magadra, és csak most ismered fel, hogy ezt már hamarabb is elkezdhetted volna.

2. Az idő legnagyobb részében utálod azokat a napkat, éjjeleket és azokat a pillanatokat, amikor magadban vagy, de hosszú ideje most először egy kis békét érzel – és talán ez nem is olyan rossz, inkább jó.

3. Hiányzik, hogy beszélgess valakivel, de nem különösebben az hiányzik, hogy vele beszélgess.

4. Félelmetesnek tűnik most a jövőbe tekinteni, de nem olyan fojtogató érzés, mint ahogy eddig érezted magad, amikor még a kapcsolatodban voltál.

5. Végre van esélyed kigondolni, mit szeretnél, egyedül, egy másik személy nélkül. Könyvet olvasol, vagy tv-t nézel, ha akarsz – most már látod, mi az, amit igazán szeretsz csinálni, mert eddig kompromisszumot kötöttetek ezekben a dolgokban. Most minden rólad szól.

6. Még ha most csak arra is tudsz gondolni, mennyire meg lettél bántva, egy kis szikra ott lapul benned, ami azt súgja, akkor is megérte, annak ellenére, hogy lehet, hogy hónapok, vagy akár évek múlva fog megtérülni.

7. Amikor a szakítás utáni fájdalom különösen kegyetlen, úgy próbálod megnyugtatni magad, hogy arra gondolsz, hogy éreznéd magad ha még mindig együtt lennétek. A kibékülés könnyebbnek tűnik a felszínen, de ha jobban belegondolsz, idegessé tenne az, ha kibékülnétek.

8. Most azt tanulod meg, hogy legyél boldog egyedül is anélkül, hogy mástól függene ez az öröm és boldogság érzése.

9. A családoddal, barátaiddal és más szeretteiddel való kapcsolatod olyannyira elmélyül, hogy azt érzed, ez nem is történhetett volna meg ilyen mértékben, ha még mindig abban a kapcsolatban lennél.9 dolog, amit tenni fogok amíg a nagy Ő-re várok


10. Olyan kihívásokkal próbálkozol, amiket előtte nem csináltál volna. Olyan munkákra jelentkezel, amik teljesen újak számodra, új hobbikkal, vagy akár egy ijesztő előléptetésre pályázol. Ezek ugyanis kívül esnek a komfort zónádon, és sosem próbáltad volna meg, ha még mindig a biztonságos buborékban lennél.

11.Olyan dolgokat ismersz meg magadról, amiket sosem ismertél volna meg, ha még mindig együtt lennétek. Megtanulod, hogy számíts csak magadra, megtanulod, hogy szerezz önbizalmat és megtanulod, hogyan adj magadnak érvényt ahelyett, hogy valaki mástól várnád azt.

12. Bizonytalanul kérdezed meg magadtól azokat a fontos kérdéseket: “Tényleg ezt a karriert akarom? Elég kihívás van az életemben? Elég helyet hagyok arra, hogy segítsek az embereknek? Még mindig tudatosan azon dolgozom, hogy új dolgokat tanuljak? Elköltözzek abba a városba, ahova titokban mindig is akartam?”

13. A fájdalmadon és jelenlegi magányságodon felül olyan békét érzel, ami napról napra egyre biztosabban növekszik.

14. Annak ellenére, hogy összeomlottál és elveszettnek érzed magad, továbbra is reménykedsz a jövővel kapcsolatban.

15. Minden fájdalmad mellett szereted, aki vagy, és tetszik a gondolat, hogy inkább legyen kényelmetlenül hideg az a víz, mint kényelmesen langyos. 

#követem

Legolvasottabbak

A Markasbolt.hu csapata felveszi a kesztyűt a vírussal szemben

A Covid-19 a világon mindenhol kihívás elé állítja az embereket, a feje tetejére állt hétköznapok és a vírus miatt esetleg kieső jövedelmek pedig egészségtelen,...

Aknéja van, amelytől nem tud szabadulni? Ellenőrizze a baktériumokat a gyomrában.

Emésztés és pattanások Az egészséges emésztés és bélfunkció visszatükröződik a test állapotán. Ha az emésztés lassú és az emésztőrendszer szennyeződésektől van eltömődve, különféle problémák merülnek fel. Először...

Legjobb női frizurák 2020 -ban

Össze szedtük a legjobb női frizurákat 2020-ból! Még mindig hódítanak a félhosszú hajak, megmutatjuk a három legnépszerűbbet ezekből. Természetesen ez az a fajta hajhossz ami...

Az exeknek, akik nélkül ma nem lennénk azok, akikké váltunk

Az exeknek, akiknek köszönhetően váltunk olyanná, akik ma vagyunk. Csak azért, mert már nem vagyunk együtt, nem jelenti azt, hogy rosszul kell éreznünk magunkat egymással...

Mit csináljak ha nem tudok aludni, íme 18 dolog

„Ha most elalszom, akkor még hat órát tudok aludni.” „Ha most elalszom, akkor még öt órát tudok aludni.” „Ha most elalszom, akkor még négy órát tudok...