Kezdőlap Horoszkóp Ezt kell tenned 2023-ban, Horoszkópod elárulja

Ezt kell tenned 2023-ban, Horoszkópod elárulja

Kos

Ne mások kedvében járj, az összes erőforrásod kimerült az elmúlt évben; önmagadért gondoskodva kell szívedet és elmédet feltöltened. Nem kell mindent megtenned, amiért mások könyörögnek neked. Idén tanulj meg nemet mondani mások végtelen igényeivel szemben  és szíved helyett beszéljen az agyad. 

Bika

Engedd be az embereket. Törd le a falakat, amiket évek óta felállítva tartasz és ténylegesen engedj be valakit a gondolataidba, a szívedbe és magadhoz közel. Tudd, hogy ha úgy érzed, hogy megbántanak, még akkor megéri az egész, mert így megfejted, ki is vagy. 

Ikrek

Fogadd el jobban, hogy a dolgok változnak. Megálltál a terveid szerinti úton és a dolgok ellenkező irányba mutatnak. Öleld át az ismeretlent, mert ha nem, akkor folyamatosan le fog húzni. Hagyd, hogy a változás átmenjen rajtad.

Rák

Idén ne korlátozd le magad. Ragadd meg a kínálkozó alkalmakat, lépj az utadba kerülő ösvényekre, éld át a szenvedélyeket és tedd fel a kérdéseket, és hagyd, hogy ez a kaland elvigyen helyekre. Elég bátor vagy ahhoz, hogy elengedd azt, amit az emberek gondolnak rólad; és meg kell találnod az utadat. Merülj el a vándorlás világában és lelj otthonra azokban a dolgokban, amelyek megijesztenek. 

Oroszlán

Egyszerre csak egy kapcsolatra koncentrálj. Büszke vagy arra, hogy társadalmilag elismert és extrovertált vagy, de tavaly túl sok kapcsolatba mentél bele egyszerre. Le kell lassítanod és igazán kiválasztani az embereket, akik a te oldaladon állnak. 

Kit szeretnél – kire van igazán szükséged egy párkapcsolatban? Horoszkópod elárulja

Szűz

Egyszerűsítsd az életed. Könnyű számodra káoszban élni és most itt az idő, hogy megnyugodj egy kicsit. Rakd rendbe a javaid, és használj egyszerű megközelítést, amikor a holmijaidra, a kapcsolataidra és az érzelmeidre gondolsz. Ne ragadj ki mindent csak úgy a forgószélből, hanem lélegezz mélyen és keresd meg a szépséget a lassú nyugalomban. 

Mérleg

Önmagad elismerése legyen az első a számodra. Túl sok időt töltöttél azzal, hogy arra fókuszálj, mit gondol rólad mindenki, itt az ideje visszatérni önmagadhoz. Tanuld meg elengedni mások véleményét, mert ők mindig üresen fognak téged hagyni. 

Skorpió

Fogadd el a segítséget másoktól. Sokmindenen keresztül mentél a közelmúltban, hagynod kell, hogy mások is vezessenek. Ne félj megnyitni a szíved valakinek, aki az érdekeidet szem előtt tartja és ott akar lenni neked. 

Nyilas

Keress érzelmi növekedést és stabilitást. Könnyű megnevettetned másokat és jó időket okozni nekik, de meg kell találnod a módját az érzelmi biztonság elérésének. Tölts időt a múltaddal és ismerkedj meg azokkal az érzelmekkel, amelyek elől menekülsz. 

Bak

Fordíts időt arra, hogy kreatív legyél. Gyakran nehéz elmerülnöd egy olyan világba, amely nem termelékeny és tele van feladatokkal. Úgy érezheted, hogy nincs képzeleted, vagy ötleted. Teremts időt a kreatív oldaladhoz való kapcsolódáshoz, bármiben részt vehetsz, amely a termelékeny világ hátrahagyását teszi lehetővé. 

Vízöntő

Állíts fel fontos határokat. A kedves szívedet és az ítélkezési képességgel nem rendelkező személyiségedet gyakran tévedésnek tekintik mások, ezért az emberek nem félnek átgázolni rajtad. Szilárdan ragaszkodj azokhoz, amikre szükséged van és követeld meg őket. Ne hagyd, hogy az emberek ebben az évben átugorják az érzéseidet, vagy álmaidat. 

Halak

Légy teljesen hiteles. Hajlamos vagy arra, hogy mindig kedveskedj és könnyen beszélj és ez arra késztet, hogy ne mond el, mit gondolsz vagy hogyan érzed magad valójában. Ahhoz, hogy hiteles légy, őszintének kell lenned önmagaddal és másokkal szemben. Ez hosszú távon ki fogja alakítani az életed.

#követem

Legolvasottabbak

Mi az a 6 ok, ami miatt nem találsz rá a szerelemre?

Annak, hogy egy bizonyos ideig egyedülállóak vagyunk, megvan a maga előnye. Ilyenkor lehet a legjobban fejlődni, kiteljesedni és megtalálni saját magunkat még annak ellenére...

50 legjobb “Jó reggelt” üzenet, hogy megmosolyogtasd

Szóval végre sikerült lekerülnöd a társkereső alkalmazásokról, és most egy kicsit mélyebben megismerkedsz azzal a különleges valakivel. Egy remek "Jó reggelt" szöveg segíthet fenntartani...

Kit szeretnél – kire van igazán szükséged egy párkapcsolatban? Horoszkópod elárulja

Kire van szükséged egy kapcsolatban? Horoszkópod elárulja KOS Ki az, akit te szeretnél: valakit, aki hajlamos időnként igazán erős lenni és alkalmazkodik a vágyaidhoz különösebb noszogatás...

Emlékeztetőül, az erős nőknek is joguk van néha elfáradni

Talán ez megdöbbentő, de vedd tudomásul, hogy az erős nőknek is joga van néha elesni. Whoaa tudom, mire gondolsz. Te vagy a stabil pont; az,...

Horoszkópod elárulja, mit kell tenned 2023-ban

Kos Ne mások kedvében járj, az összes erőforrásod kimerült az elmúlt évben; önmagadért gondoskodva kell szívedet és elmédet feltöltened. Nem kell mindent megtenned, amiért mások...