Kezdőlap Horoszkóp Kit szeretnél - kire van igazán szükséged egy párkapcsolatban? Horoszkópod elárulja

Kit szeretnél – kire van igazán szükséged egy párkapcsolatban? Horoszkópod elárulja

Kire van szükséged egy kapcsolatban? Horoszkópod elárulja

KOS

Ki az, akit te szeretnél: valakit, aki hajlamos időnként igazán erős lenni és alkalmazkodik a vágyaidhoz különösebb noszogatás nélkül. Valakit, aki mellett igazán magabiztosnak érezheted magad.

Kire van szükséged: valakire, aki az oldaladon áll és nem az árnyékodban sétál. Aki magabiztos és független akár egyedülállóként, akár párkapcsolatban. Aki nem fél kiállni az igazáért veled szemben, ha arra van szükség.

BIKA

Ki az, akit te szeretnél: valakit, akinek látszólag megvan mindene és nem tőled függ. Aki megengedi neked, hogy még jobban és még jobban szeresd. 

Kire van szükséged: valakire, aki extra erőbedobással nyűgöz téged le. Aki megtesz mindent annak érdekében, hogy elnyerje a bizalmad és még azon is túl. Aki nem szégyenli kimutatni a világ előtt, hogy együtt vagytok.

IKREK

Ki az, akit te szeretnél: valakit, aki mindenhol ott van, intenzív és szétszórt. Aki tükörképedként viselkedik. Aki nem tud megérteni teljesen, mert te szeretsz bonyolult misztikus maradni. 

Kire van szükséged: valakire, aki egyezik az energiáiddal és lelkesedéseddel a beszélgetéseitekben. Aki jól képes kommunikálni az érzéseiről. Aki képes összeolvadni a jó és rossz tulajdonságaiddal együttvéve – és mindezek mellett képes szeretni olyannak, aki vagy.

RÁK

Ki az, akit te szeretnél: valakit, aki egyezik a tündérmeséddel, amit felállítottál. Akit úgy érzel, meg tudsz változtatni csakis azáltal, hogy erősen szereted. Aki csak úgy magától értetődően illik  hozzád.

Kire van szükséged: aki kivételesen hűséges, aki felkészült egy hosszú távú dologra. Aki mellett sohasem esel kétségbe azt illetően, hogy függhetsz tőle. Akivel a kémia magától értendően működik és aki dicsér, elismer és aki el is viszi a párkapcsolatot valamerre. 

OROSZLÁN

Ki az, akit te szeretnél: valakit, aki kihívásként éli meg mindent, amit mondasz vagy teszel. Aki simogatja az egódat. Aki azt várja el tőled, hogy egy kis extra varázst adj neki. 

Kire van szükséged: valakire, akitől jobbá válsz, anélkül, hogy ezt vitával érné el – aki jobbat hoz ki belőled saját természetességével. Aki megdicsér, anélkül, hogy háttérbe szorítana. Aki nem fél kimutatni, hogy szeret téged, anélkül, hogy korlátozna.

SZŰZ

Ki az, akit te szeretnél: valakit, aki nem ért meg téged teljesen. Akit ki lehet pipálni a listádon mindennel kapcsolatban, amit felállítottál egy tökéletes és mindenben megfelelő partnerrel szemben. Aki hagyja, hogy mindent te kontrollálj.

Kire van szükséged: valakire, aki megérti, amikor a legmélyebben vagy és hagyja is neked, hogy ott legyél. Aki fel tudja venni veled a versenyt intellektuálisan. Aki ki tud csalogatni a csigaházadból és meg tudja mutatni neked, hogy a dolgok nem olyan rosszak.

MÉRLEG

Ki az, akit te szeretnél: valakit, aki egyszerűen csak szeret téged (még akkor is, ha te nem szereted őt viszont). Aki figyelmet és odaadást szentel neked, anélkül, hogy azt kérni kelljen. Aki a legszenvedélyesebb és legromantikusabb szerető.

Kire van szükséged: valakire, aki értéket helyez a szerelmetekbe és a kapcsolatotokba. Aki ugyanolyan intenzitással viszonozza a szerelmet, amit te viszel bele a kapcsolatba. Aki tényleg értékel téged anélkül, hogy bármit is várjon érte cserébe, annak ellenére, hogy te a tízszeresét is viszonoznád neki.

SKORPIÓ

Ki az, akit te szeretnél: valakit, akit nem kaphatsz meg, vagy aki téged nem akar. Aki szenvedélyesen lenyűgöző, aki megbolondít. Akitől sokkal fontosabbnak érezheted magad attól, ha összekapcsolódtok.

Kire van szükséged: valakire, aki dédelget és elfogad téged mindeneddel együtt. Aki  csak a természetes féltékenységedet hozza ki belőled, hogy ettől megnyugodj, mert egyébként teljes szívvel bízol meg benne. Aki mellett nem érzed azt, hogy kevesebb vagy és teljes mértékben vágyakozik irántad. 

A horoszkópod szerint ilyen vagy, amikor szerelmes vagy

NYILAS

Ki az, akit te szeretnél: valakit, akit nem érhetsz el. Akiről úgy gondolod, kiegészítene téged és kitölti azokat az üregeket, amiket te önmagadon észlelsz. Aki elsőre társul hozzád bármilyen kalandban, ami csak az eszedbe jut. 

Kire van szükséged: valakire, aki nem próbál megváltoztatni és nem kéri tőled azt, hogy hagyj fel a kalandvággyal, és mégis meg akar ismerni és megadja a szabadságot, hogy önmagad légy és azt csinálj, amit akarsz. Aki mellett magad döntesz arról, hogy megállapodsz mellette. Aki társul kalandvágyadban, míg ezalatt mégis visszahoz a valóságba egyszerre.

BAK

Ki az, akit te szeretnél: valakit, aki totálisan független. Aki visszatükrözi mindazt, aki vagy, mert úgy érzed, ez motivál abban, hogy még jobban önmagad légy. Aki totálisan sikeres az életben, különösen olyan területen, ami téged érdekel.

Kire van szükséged: valakire, aki hagyja, hogy felfedezd saját szabadságod mialatt mégis arra ösztönöz, hogy kigyere a komfort zónádból és lépésenként elérd céljaidat. Aki szenvedélyes és ambiciózus, de egyszer-egyszer segítséget kér. 

VÍZÖNTŐ

Ki az, akit te szeretnél: valakit, aki kedvel téged. Aki visszatükrözi minden fajta minőséged, a jót is és a rosszat is. Aki bár szétszórt, de azt érezteti veled, hogy szüksége van rád és te vagy az épelméjűbb.

Kire van szükséged: valakire, aki dicsér, és nem olyan, aki azonos veled. Akinek nincs szüksége kiigazításra és ő sem próbál kiigazítani téged. Aki nem fél spontán lenni, amikor csak kell.

HALAK

Ki az, akit te szeretnél: valakit, aki mellett mindent érezhetsz. Akiről álmodozhatsz állandóan és aki inspirál téged, vagyis aki a múzsád lehet. Akivel elég könnyen őszinte lehetsz, ha az érdeklődésed megcsappanna.

Kire van szükséged: valakire, aki nem zúzza össze a kreatív és érzelmi oldaladat, mégis logikát és gyakorlatot visz a kapcsolatotokba. Aki mellett nem kell félned az elkötelezettségtől, hanem egyszer csak azt veszed észre, hogy nem keresed a kiutat. Aki mellett nem unalomból, vagy félelemből köteleződsz el, hanem az inspiráció és izgalmak új világában találod magad.

Mitől félsz a legjobban a szerelemben? Horoszkóp jegyed elárulja

Fotó Savs

#követem

Legolvasottabbak

A Markasbolt.hu csapata felveszi a kesztyűt a vírussal szemben

A Covid-19 a világon mindenhol kihívás elé állítja az embereket, a feje tetejére állt hétköznapok és a vírus miatt esetleg kieső jövedelmek pedig egészségtelen,...

Aknéja van, amelytől nem tud szabadulni? Ellenőrizze a baktériumokat a gyomrában.

Emésztés és pattanások Az egészséges emésztés és bélfunkció visszatükröződik a test állapotán. Ha az emésztés lassú és az emésztőrendszer szennyeződésektől van eltömődve, különféle problémák merülnek fel. Először...

Legjobb női frizurák 2020 -ban

Össze szedtük a legjobb női frizurákat 2020-ból! Még mindig hódítanak a félhosszú hajak, megmutatjuk a három legnépszerűbbet ezekből. Természetesen ez az a fajta hajhossz ami...

Az exeknek, akik nélkül ma nem lennénk azok, akikké váltunk

Az exeknek, akiknek köszönhetően váltunk olyanná, akik ma vagyunk. Csak azért, mert már nem vagyunk együtt, nem jelenti azt, hogy rosszul kell éreznünk magunkat egymással...

Mit csináljak ha nem tudok aludni, íme 18 dolog

„Ha most elalszom, akkor még hat órát tudok aludni.” „Ha most elalszom, akkor még öt órát tudok aludni.” „Ha most elalszom, akkor még négy órát tudok...