Kezdőlap Horoszkóp Horoszkóp szerinti rangsor: ki szeret a legerősebben - ki lép le legkönnyebben?

Horoszkóp szerinti rangsor: ki szeret a legerősebben – ki lép le legkönnyebben?

Rangsoroltuk a csillagjegyeket, kik szeretnek a legjobban, kik szakítanak legkönnyebben.íme.

Halak


Az egyik legérzelmesebb jegy, a Halak, aki hajlamos könnyen szerelembe esni és szerelemben is maradni. Nyitott és fenntartások nélkül tárja ki a szívét a személynek, aki iránt érdeklődik, kockázattól függetlenül és habozás nélkül tesz fel mindent a kapcsolatra.

 

Skorpió


Eltarthat egy ideig, amíg olyan valakit talál, akibe hajlandó beleszeretni – önvédelmező természete miatt. De ha egyszer megtalálta ezt a személyt, akkor többé sosem engedi el. Fenntartások nélkül és szenvedélyesen szeret. A szerelem a legerősebb dolog, amit csak adhat.

 

Rák


Virágzik, amikor szerelmes, így nem meglepő, hogy amikor párkapcsolatba lép valakivel, letér az útjáról, hogy mindenét beleadja és elárassza szerelemmel a szeretett személyt. Minden egyes kapcsolatáról úgy gondolja, hogy az lesz az igazi és mindent meg is tesz, hogy ez valósággá váljon – annak a személynek, akivel van, kétsége sem támad afelől, hogy szereti-e.

 

Mérleg


Hajlamos mindent megtenni azért, hogy az emberek jól érezzék magukat a körében és ezt a legjobban annak a személynek adja meg, akibe beleszeret. Arról ismert, hogy hosszú távon kapcsolatokat létesít, így senkit sem lep meg, mennyire kimutatja a partnere iránti szeretetét.

 

Bika


Elképesztően hűséges és megbízható. Nincs találgatós játék azok számára, akikkel párkapcsolatra lép, hogy mit akar velük és hogyan érzi magát velük. Erősen és egyértelműen szeret, amit a partnere tudatára is ad és senkinek nem okoz meglepetést ezzel, akivel kapcsolatba lép. Teljes szívvel szenteli magát a kapcsolatnak és nem valószínű, hogy elhagyja azt, hacsak nincs valami nyomós oka rá.

 

Bak


Ha szerelmes lesz, elköteleződik, hűséges és teljes figyelmet szentel a kapcsolatnak. A partnerét általában meglepi azzal, hogy milyen erősen szereti őt, mert olyan érzelmeket bocsát ki számára, amit az élet más területein nem szokott. Soha nem gondol arra, hogy elhagyja partnerét, miután beleszeretett, mivel hajlamos nagyon ragaszkodni, ugyanakkor arra is hajlamos, hogy a munkáját és céljait a kapcsolata elébe helyezze. Noha ez nem mindig rossz dolog, de egyértelművé is válik, hogy a sikerre való vágy fontosabb számára, mint a kedvesével való bánás, és ha úgy gondolja, hogy valaki megakadályozhatja céljai elérésében, elsétálhat, amikor ez a választás tűnik a leglogikusabbnak.

 

Szűz


Képes arra, hogy valakit mélyen szeressen, de annak a személynek idejébe telik nála ledönteni a falait, tégláról téglára. És végül megnyílhat és olyan szerelmes is lehet, hogy még saját magát is meglepi ezzel, amin el is gondolkozik, hogy ez jó ötlet-e. Ha a választott személy nem felel meg az elvárásainak bár engedi, hogy elsöprő gondolatai átvegyék a kormányt tőle, előfordulhat, hogy hullámvasút jellegű kapcsolatban találja magát és annak érdekében, hogy távol tartsa magát a sebezhetőségtől, nem fog sokat stresszelni azon a döntésen, hogy elmeneküljön a kapcsolatból.

 

Vízöntő


Csak akkor szeret bele valakibe, ha több szinten mélyen kapcsolódik ahhoz a személyhez, ami azt jelenti, hogy gyakran találja magát abban a szituációban, hogy elhagyja a választott személyt, egyszerűen csak azért, mert nem érezte a kapcsolatot kettejük között. De ha megtalálja azt a személyt, akivel ez megvan és az a személy keresztül tud hatolni a korlátain, nincs kétség afelől, hogy szerelmes lesz. De nem fog hezitálni elhagyni a kapcsolatot, ha a partnere beleavatkozik a szabadságába, vagy akármilyen módon megpróbálja megállítani őt.
 

Oroszlán


Azt akarja, hogy mindenki belé legyen szerelmes és bár az emberek rosszul ítélik meg azzal kapcsolatban, hogy állandóan saját magára figyel, óriási szíve van, ami tele van szeretettel és nem vágyik semmi másra, csak hogy szeressen valakit. A probléma úgy tűnik abban a hajlandóságában rejlik, hogy azon tűnődik, megállapodjon-e, mert semmi sem aggasztja jobban, mint az a félelme, hogy vajon a legjobb partnert találta-e meg, vagy valaki kevesebb mellett döntött-e. Noha erősen tud szeretni valakit, nem lesz nehézsége elhagyni a kapcsolatot, ha úgy gondolja, hogy van valami / valaki jobb odakinn a számára.

 

Ikrek


Bár igaz rá, hogy erős érzelmei vannak, de az is igaz rá, hogy nehéz ragaszkodnia. Vágyakkal telien és intenzíven szerethet bele valakibe, aztán a másik napon kérdőre vonhatja magát azzal kapcsolatban, hogy valós érzelmei vannak-e. Azon tűnődik, van-e más út, amin járhat és ezzel az érzések és gondolatok folyamatos váltakozásával nem meglepő, hogy nincs túl sok nehézsége lelépni egy kapcsolatból.

 

Kos


A szerelembe esés számára vágyak beteljesülése, felfedezés és izgalom – és ezek igazak is. Szereti, ha van mellette valaki, akivel együtt fedezheti fel a világot, de túl hamar találja magát abban a számára unalmas szituációban, hogy ugyanaz az ember van mellette nap, mint nap. Túlságosan kedvét leli abban, hogy új emberekkel találkozik és új dolgokat próbál ki, hogy egy emberhez ragaszkodni számára nehéz, éppen ezért nem nehéz számára elhagyni a kapcsolatot és azzal igazolni, hogy az már elavult.

 

Nyilas

Nem arról van szó, hogy a Nyilas nem tud intenzíven szeretni. De az egész világ ott van kint előtte, amit fel akar fedezni és meg akarja tartani a szabadságát is. Noha csodálatosnak tartja valakibe beleszeretni, nem engedi meg magának, hogy érzései ragaszkodóvá tegyék, ha bármennyire is visszatartva érzi magát. Abban a pillanatban, amikor azt érzi, hogy elfojtják, nem fog habozni, hogy kiszabaduljon és többet vissza se néz.

Olvasd el az alábbiakat is:

3 dolog amit visszautasítasz a párkapcsolatodban a horoszkópod szerint

4 csillagjegy, akiknek a legnehezebb szeretni saját magukat

Fotó Priscilla Du Preez

#követem

Legolvasottabbak

Stílusos megoldások, avagy minden alkalom tökéletes a trendi megjelenésre!

A divat változó, sokszínű, azonban egyes alapdaraboknak és kiegészítőknek hála nincs az az esemény, vagy helyzet, ami kihívást jelenthetne, már ami a maximálisan stílusos...

Mi az a 6 ok, ami miatt nem találsz rá a szerelemre?

Annak, hogy egy bizonyos ideig egyedülállóak vagyunk, megvan a maga előnye. Ilyenkor lehet a legjobban fejlődni, kiteljesedni és megtalálni saját magunkat még annak ellenére...

50 legjobb “Jó reggelt” üzenet, hogy megmosolyogtasd

Szóval végre sikerült lekerülnöd a társkereső alkalmazásokról, és most egy kicsit mélyebben megismerkedsz azzal a különleges valakivel. Egy remek "Jó reggelt" szöveg segíthet fenntartani...

Kit szeretnél – kire van igazán szükséged egy párkapcsolatban? Horoszkópod elárulja

Kire van szükséged egy kapcsolatban? Horoszkópod elárulja KOS Ki az, akit te szeretnél: valakit, aki hajlamos időnként igazán erős lenni és alkalmazkodik a vágyaidhoz különösebb noszogatás...

Emlékeztetőül, az erős nőknek is joguk van néha elfáradni

Talán ez megdöbbentő, de vedd tudomásul, hogy az erős nőknek is joga van néha elesni. Whoaa tudom, mire gondolsz. Te vagy a stabil pont; az,...