Kezdőlap Motiváció Ha mindig másokhoz hasonlítod magad, akkor ezt olvasd el

Ha mindig másokhoz hasonlítod magad, akkor ezt olvasd el

Tudom, hogy ez nem könnyű.

Tudom, hogy mindenkit figyelgetsz az Instagramon vagy a Facebook-on és azt érzed, hogy nekik mindenük megvan, ami neked nincs. Ők valahogyan megcsinálták és te nem tudtad.

Nekik valahogyan olyan jó, neked meg nem.

Ez elég frusztráló. Azt látni, hogy másoknak olyan tökéletes életük van, amit nem tudtál felépíteni. És ők ezt olyan könnyen megkapták, elérték. 

De azt akarom, hogy tudd, hogy ez ez érzés nem tart örökké. Talán egy kis időbe és erőfeszítésbe telik, de egy nap képes leszel arra, hogy emlékeztesd ilyenkor magad, hogy az emberek emberek és mindenkinek megvan a saját maga problémája.

Emlékeztetni fogod magad arra, hogy más emberekkel ne hasonlítsd össze magad. Mindannyiunknak ugyanis csak saját magunkkal kell összehasonlítani magunkat, saját elvárásainknak kell megfelelnünk, mert máshogy nem megy. Folyamatosan biztosak vagyunk abban, hogy teszünk is azért, amivé válni akarunk, vagy csak egyszerűbb mások sikeres életét féltékenyen figyelnünk? 

Az teljesen rendben van, ha ránézel valaki sikereire és egy kicsit irigy vagy. De a kulcs azon van, hogy azon túllépj, hogy azt kérdezgeted magadtól, hogy milyük van nekik, amire neked is szükséged van, És ha egyébként megkaptad a választ rá, akkor lépéseket kellene afelé, hogy el is érd őket.

Nem azt akarom mondani, hogy a nap 24 órájában csak ezzel foglalkozz izgatottan, hanem azt akarom ezzel mondani, hogy ha elégedetlen vagy a jelenlegi életeddel, az egy nagyon jó kiindulópont, ahonnan elkezdj a céljaid felé menni.

Az elégedetlenség csupán egy lépcsőfok a következő kalandhoz, de lehetőségként kell erre tekintened, nem pedig útlezárásként.

Ha azon kapod magad, hogy állandóan másokhoz hasonlítod magad, ne pánikolj – hasznosítsd, mint egy felismerést és alakítsd át lehetőséggé, hogy olyanná nőj, amilyenné akarsz.

Kezd el magad a megálmodott saját magadhoz hasonlítani. Aki lenni akarsz. Aki mindig is akartál lenni. És tegyél lépéseket ez irányba, hogy elkezd megvalósítani. 

Légy saját magad!

#követem

Legolvasottabbak

Az exeknek, akik nélkül ma nem lennénk azok, akikké váltunk

Az exeknek, akiknek köszönhetően váltunk olyanná, akik ma vagyunk. Csak azért, mert már nem vagyunk együtt, nem jelenti azt, hogy rosszul kell éreznünk magunkat egymással...

Mit csináljak ha nem tudok aludni, íme 18 dolog

„Ha most elalszom, akkor még hat órát tudok aludni.” „Ha most elalszom, akkor még öt órát tudok aludni.” „Ha most elalszom, akkor még négy órát tudok...

Mit csinálj ha unatkozol- Íme 15 szuper ötlet

Mit csinálj ha unatkozol ? Íme 15 szuper ötlet  Szervezz egy mini házibulit: Hívj fel néhány embert – nem kell sok, tényleg, csak a legközelebbi...

Miért a Natur Prémium szappanok?

A boltban kapható tusfürdőkkel vagy olcsó "szappanokkal" szemben termékeik nem tartalmaznak mesterséges alapanyagokat, tartósítószereket, SLS-t, parabént, kőolajszármazékokat, pálmaolajat, mesterséges színezékeket, allergén anyagokat. Mindemellett a...

Minőségi vitamin közvetlenül a gyártótól

Mostani helyzetben, hogy a bioboltok készletei fogyóban vannak, és nagyon nehéz nekik az utánrendelés, így legtöbbünknek marad az online rendelés. Sokan vagyunk úgy viszont, hogy...