Kezdőlap Motiváció Ha mindig másokhoz hasonlítod magad, akkor ezt olvasd el

Ha mindig másokhoz hasonlítod magad, akkor ezt olvasd el

Tudom, hogy ez nem könnyű.

Tudom, hogy mindenkit figyelgetsz az Instagramon vagy a Facebook-on és azt érzed, hogy nekik mindenük megvan, ami neked nincs. Ők valahogyan megcsinálták és te nem tudtad.

Nekik valahogyan olyan jó, neked meg nem.

Ez elég frusztráló. Azt látni, hogy másoknak olyan tökéletes életük van, amit nem tudtál felépíteni. És ők ezt olyan könnyen megkapták, elérték. 

De azt akarom, hogy tudd, hogy ez ez érzés nem tart örökké. Talán egy kis időbe és erőfeszítésbe telik, de egy nap képes leszel arra, hogy emlékeztesd ilyenkor magad, hogy az emberek emberek és mindenkinek megvan a saját maga problémája.

Emlékeztetni fogod magad arra, hogy más emberekkel ne hasonlítsd össze magad. Mindannyiunknak ugyanis csak saját magunkkal kell összehasonlítani magunkat, saját elvárásainknak kell megfelelnünk, mert máshogy nem megy. Folyamatosan biztosak vagyunk abban, hogy teszünk is azért, amivé válni akarunk, vagy csak egyszerűbb mások sikeres életét féltékenyen figyelnünk? 

Az teljesen rendben van, ha ránézel valaki sikereire és egy kicsit irigy vagy. De a kulcs azon van, hogy azon túllépj, hogy azt kérdezgeted magadtól, hogy milyük van nekik, amire neked is szükséged van, És ha egyébként megkaptad a választ rá, akkor lépéseket kellene afelé, hogy el is érd őket.

Nem azt akarom mondani, hogy a nap 24 órájában csak ezzel foglalkozz izgatottan, hanem azt akarom ezzel mondani, hogy ha elégedetlen vagy a jelenlegi életeddel, az egy nagyon jó kiindulópont, ahonnan elkezdj a céljaid felé menni.

Az elégedetlenség csupán egy lépcsőfok a következő kalandhoz, de lehetőségként kell erre tekintened, nem pedig útlezárásként.

Ha azon kapod magad, hogy állandóan másokhoz hasonlítod magad, ne pánikolj – hasznosítsd, mint egy felismerést és alakítsd át lehetőséggé, hogy olyanná nőj, amilyenné akarsz.

Kezd el magad a megálmodott saját magadhoz hasonlítani. Aki lenni akarsz. Aki mindig is akartál lenni. És tegyél lépéseket ez irányba, hogy elkezd megvalósítani. 

Légy saját magad!

#követem

Legolvasottabbak

Stílusos megoldások, avagy minden alkalom tökéletes a trendi megjelenésre!

A divat változó, sokszínű, azonban egyes alapdaraboknak és kiegészítőknek hála nincs az az esemény, vagy helyzet, ami kihívást jelenthetne, már ami a maximálisan stílusos...

Mi az a 6 ok, ami miatt nem találsz rá a szerelemre?

Annak, hogy egy bizonyos ideig egyedülállóak vagyunk, megvan a maga előnye. Ilyenkor lehet a legjobban fejlődni, kiteljesedni és megtalálni saját magunkat még annak ellenére...

50 legjobb “Jó reggelt” üzenet, hogy megmosolyogtasd

Szóval végre sikerült lekerülnöd a társkereső alkalmazásokról, és most egy kicsit mélyebben megismerkedsz azzal a különleges valakivel. Egy remek "Jó reggelt" szöveg segíthet fenntartani...

Kit szeretnél – kire van igazán szükséged egy párkapcsolatban? Horoszkópod elárulja

Kire van szükséged egy kapcsolatban? Horoszkópod elárulja KOS Ki az, akit te szeretnél: valakit, aki hajlamos időnként igazán erős lenni és alkalmazkodik a vágyaidhoz különösebb noszogatás...

Emlékeztetőül, az erős nőknek is joguk van néha elfáradni

Talán ez megdöbbentő, de vedd tudomásul, hogy az erős nőknek is joga van néha elesni. Whoaa tudom, mire gondolsz. Te vagy a stabil pont; az,...