Kezdőlap Horoszkóp Melyik csillagjegy milyen okkal fog kidobni?

Melyik csillagjegy milyen okkal fog kidobni?

Kos

Kivágnak, amint egy kis füllentésen kapnak és ettől felismerik, hogy nem bízhatnak többé benned.

Bika

Kivágnak, ha hűtlen vagy. Amint átléped a határokat és ez megmutatja nekik, hogy nem vetted komolyan az elkötelezettség fogalmát.

Ikrek

Kivágnak, amint elkezdesz szükségtelenül drámázol; amint csúnyán veszekszel velük; vagy amint papucsként kezeled őket.

Rák

Kivágnak, amint tiszteletlen leszel valakivel a családjukban (vagy a közeli barátai közül) akikkel komolyan törődik; amint megpróbálod azok ellen fordítani, akiket szeret; amint úgy viselkedsz, mint aki jobb azoknál, akik kicsi kora óta körülötte vannak. 

Oroszlán

Kivágnak, amint megsérted őket; amint aláásod őket; amint kijavítod őket; amint zavarba hozod őket; amint fölényeskedsz velük.

Szűz

Kivágnak, amint meg akarod változtatni őket, ahelyett hogy megbecsülnéd, azt aki.

Mérleg

Kivágnak, amint megszeged az ígéreted és csalódnak benned.

Skorpió

Kivágnak, amint átvered őket és a bocsánatkérést is megtagadod; amint megpróbálod megváltoztatni a helyzetet és őket okolod; amint felismerik, hogy túl éretlen vagy ahhoz, hogy vállald a felelősséget.

Nyilas

Kivágnak, amint egyoldalúnak érzik a kapcsolatot; amint azt kezdik el érezni, hogy nem törődsz úgy velük, mint ahogy ők veled.

Bak

Kivágnak, amint kontrollálni próbálok őket; amint ultimátumot adsz nekik; amint valamilyen módon csapdában érzik magukat.

Vízöntő

Kivágnak, amint kételkedsz bennük; amint kineveted az álmaikat; amint meg próbálod győzni őket arról, hogy adják fel a törekvéseiket irántad.

Halak

Kivágnak, amint kényelmetlenné, stresszessé és a szerelmed iránti kétségekké változtatod az életét; amint kevesebb figyelmet és támogatást kapnak.

4 csillagjegy, akiknek a legnehezebb szeretni saját magukat

Fotó Matthew Henry

#követem

Legolvasottabbak

Mi az a 6 ok, ami miatt nem találsz rá a szerelemre?

Annak, hogy egy bizonyos ideig egyedülállóak vagyunk, megvan a maga előnye. Ilyenkor lehet a legjobban fejlődni, kiteljesedni és megtalálni saját magunkat még annak ellenére...

50 legjobb “Jó reggelt” üzenet, hogy megmosolyogtasd

Szóval végre sikerült lekerülnöd a társkereső alkalmazásokról, és most egy kicsit mélyebben megismerkedsz azzal a különleges valakivel. Egy remek "Jó reggelt" szöveg segíthet fenntartani...

Kit szeretnél – kire van igazán szükséged egy párkapcsolatban? Horoszkópod elárulja

Kire van szükséged egy kapcsolatban? Horoszkópod elárulja KOS Ki az, akit te szeretnél: valakit, aki hajlamos időnként igazán erős lenni és alkalmazkodik a vágyaidhoz különösebb noszogatás...

Emlékeztetőül, az erős nőknek is joguk van néha elfáradni

Talán ez megdöbbentő, de vedd tudomásul, hogy az erős nőknek is joga van néha elesni. Whoaa tudom, mire gondolsz. Te vagy a stabil pont; az,...

Horoszkópod elárulja, mit kell tenned 2023-ban

Kos Ne mások kedvében járj, az összes erőforrásod kimerült az elmúlt évben; önmagadért gondoskodva kell szívedet és elmédet feltöltened. Nem kell mindent megtenned, amiért mások...