Kezdőlap Horoszkóp Melyik csillagjegy milyen okkal fog kidobni?

Melyik csillagjegy milyen okkal fog kidobni?

Kos

Kivágnak, amint egy kis füllentésen kapnak és ettől felismerik, hogy nem bízhatnak többé benned.

Bika

Kivágnak, ha hűtlen vagy. Amint átléped a határokat és ez megmutatja nekik, hogy nem vetted komolyan az elkötelezettség fogalmát.

Ikrek

Kivágnak, amint elkezdesz szükségtelenül drámázol; amint csúnyán veszekszel velük; vagy amint papucsként kezeled őket.

Rák

Kivágnak, amint tiszteletlen leszel valakivel a családjukban (vagy a közeli barátai közül) akikkel komolyan törődik; amint megpróbálod azok ellen fordítani, akiket szeret; amint úgy viselkedsz, mint aki jobb azoknál, akik kicsi kora óta körülötte vannak. 

Oroszlán

Kivágnak, amint megsérted őket; amint aláásod őket; amint kijavítod őket; amint zavarba hozod őket; amint fölényeskedsz velük.

Szűz

Kivágnak, amint meg akarod változtatni őket, ahelyett hogy megbecsülnéd, azt aki.

Mérleg

Kivágnak, amint megszeged az ígéreted és csalódnak benned.

Skorpió

Kivágnak, amint átvered őket és a bocsánatkérést is megtagadod; amint megpróbálod megváltoztatni a helyzetet és őket okolod; amint felismerik, hogy túl éretlen vagy ahhoz, hogy vállald a felelősséget.

Nyilas

Kivágnak, amint egyoldalúnak érzik a kapcsolatot; amint azt kezdik el érezni, hogy nem törődsz úgy velük, mint ahogy ők veled.

Bak

Kivágnak, amint kontrollálni próbálok őket; amint ultimátumot adsz nekik; amint valamilyen módon csapdában érzik magukat.

Vízöntő

Kivágnak, amint kételkedsz bennük; amint kineveted az álmaikat; amint meg próbálod győzni őket arról, hogy adják fel a törekvéseiket irántad.

Halak

Kivágnak, amint kényelmetlenné, stresszessé és a szerelmed iránti kétségekké változtatod az életét; amint kevesebb figyelmet és támogatást kapnak.

4 csillagjegy, akiknek a legnehezebb szeretni saját magukat

Fotó Matthew Henry

#követem

Legolvasottabbak

Minden, amit azzal kapcsolatban kell tudnod, melyik férfit engedd be az életedbe – 2. rész

Az egészségtelen párkapcsolatok egy csapdával kezdődnek Azok a kapcsolatok, amik a tiszta, hamisítatlan szenvedély parázsáról indulnak, ritkán maradnak fenn, kivéve, ha tényleg van valamilyen tartalmuk...

Minden, amit azzal kapcsolatban kell tudnod, melyik férfit engedd be az életedbe – 1. rész

Egy cikksorozat, amely 4 részből áll és igyekszik minél részletesebb információt adni azzal kapcsolatban, hogyan válasszunk megfelelő partnert magunknak, vagy hogy hogyan tartsuk meg...

Ha úgy érzed, nem tartozol sehova, teremtsd meg magadnak a helyet, ahova tartozhatsz

Mindig azt kérdezed magadtól, hogy mi a célod ebben a világban? Egyik dologból a másikba kezdesz bele, folyamatosan magadat keresve, vagy próbálod keretekbe bele...

6 tévhit a szerelemről, amit nem kellene bevenned

1.  “Nem kell dolgoznod rajta” Akárki is találta ezt ki, valószínűleg pár napja volt benne egy rózsaszín felhős mesében. Az igaz szerelmen márpedig dolgozni kell -...

20 jel, hogy sokkal jobban csinálod a dolgokat, mint ahogy azt gondolnád magadról

Fel a fejjel! Nagyon jól csinálod a dolgokat, és ha esetleg kételkednél magadban emiatt, akkor olvasd el az alábbi pontokat. 1. Kifizetted a számlákat és...