Kezdőlap Horoszkóp Melyik csillagjegy milyen okkal fog kidobni?

Melyik csillagjegy milyen okkal fog kidobni?

Kos

Kivágnak, amint egy kis füllentésen kapnak és ettől felismerik, hogy nem bízhatnak többé benned.

Bika

Kivágnak, ha hűtlen vagy. Amint átléped a határokat és ez megmutatja nekik, hogy nem vetted komolyan az elkötelezettség fogalmát.

Ikrek

Kivágnak, amint elkezdesz szükségtelenül drámázol; amint csúnyán veszekszel velük; vagy amint papucsként kezeled őket.

Rák

Kivágnak, amint tiszteletlen leszel valakivel a családjukban (vagy a közeli barátai közül) akikkel komolyan törődik; amint megpróbálod azok ellen fordítani, akiket szeret; amint úgy viselkedsz, mint aki jobb azoknál, akik kicsi kora óta körülötte vannak. 

Oroszlán

Kivágnak, amint megsérted őket; amint aláásod őket; amint kijavítod őket; amint zavarba hozod őket; amint fölényeskedsz velük.

Szűz

Kivágnak, amint meg akarod változtatni őket, ahelyett hogy megbecsülnéd, azt aki.

Mérleg

Kivágnak, amint megszeged az ígéreted és csalódnak benned.

Skorpió

Kivágnak, amint átvered őket és a bocsánatkérést is megtagadod; amint megpróbálod megváltoztatni a helyzetet és őket okolod; amint felismerik, hogy túl éretlen vagy ahhoz, hogy vállald a felelősséget.

Nyilas

Kivágnak, amint egyoldalúnak érzik a kapcsolatot; amint azt kezdik el érezni, hogy nem törődsz úgy velük, mint ahogy ők veled.

Bak

Kivágnak, amint kontrollálni próbálok őket; amint ultimátumot adsz nekik; amint valamilyen módon csapdában érzik magukat.

Vízöntő

Kivágnak, amint kételkedsz bennük; amint kineveted az álmaikat; amint meg próbálod győzni őket arról, hogy adják fel a törekvéseiket irántad.

Halak

Kivágnak, amint kényelmetlenné, stresszessé és a szerelmed iránti kétségekké változtatod az életét; amint kevesebb figyelmet és támogatást kapnak.

4 csillagjegy, akiknek a legnehezebb szeretni saját magukat

Fotó Matthew Henry

#követem

Legolvasottabbak

A csillagjegyed elárulja, miért miért bukik el a dolog már az első randi után

KOS Rögtön a szikrát akarod. Ha nem érzel intenzív kémiát már az első beszélgetéskor, feladod a dolgot. BIKA Szőrszálhasogató vagy. Ha egy kis...

10 ok, amiért egy erős nőnek nehezebb a szerelemre találnia

1.Nem alkudnak meg. Az erős nőknek magas elvárásaik vannak és ha valaki nem úgy bánik velük, ahogyan megérdemlik, akármikor elsétálnak. Nem engednek az elvárásaikból...

Napi jóslat 2019.10.15

Ma nincs túl sok kedvünk a nyomasztó feladatokhoz.Inkább beszélgetéssel töltjük a napot, mint bármi mással. Ma szétszórtabbak leszünk. Ha kapkodunk, vagy túlságosan rohanunk, akkor...

15 dolog, amit az ambiciózus nők kicsit máshogyan csinálnak, amikor ismerkednek

1. Amikor ők párkapcsolatban vannak, akkor nem a kapcsolat teszi ki az életük 100%-át, de a maximumot teszik bele a kapcsolatukba. Az ambiciózus nőknek...

Amit néhányan nem értenek meg az önmegvalósításhoz vezető úton

Megadni magadnak azt a fajta szeretetet, amit csak te tudsz megadni magadnak nem mindig könnyű dolog. Az önmegvalósításhoz vezető út gyakran göröngyös és csúszós....