Kezdőlap Horoszkóp Melyik csillagjegy milyen okkal fog kidobni?

Melyik csillagjegy milyen okkal fog kidobni?

Kos

Kivágnak, amint egy kis füllentésen kapnak és ettől felismerik, hogy nem bízhatnak többé benned.

Bika

Kivágnak, ha hűtlen vagy. Amint átléped a határokat és ez megmutatja nekik, hogy nem vetted komolyan az elkötelezettség fogalmát.

Ikrek

Kivágnak, amint elkezdesz szükségtelenül drámázol; amint csúnyán veszekszel velük; vagy amint papucsként kezeled őket.

Rák

Kivágnak, amint tiszteletlen leszel valakivel a családjukban (vagy a közeli barátai közül) akikkel komolyan törődik; amint megpróbálod azok ellen fordítani, akiket szeret; amint úgy viselkedsz, mint aki jobb azoknál, akik kicsi kora óta körülötte vannak. 

Oroszlán

Kivágnak, amint megsérted őket; amint aláásod őket; amint kijavítod őket; amint zavarba hozod őket; amint fölényeskedsz velük.

Szűz

Kivágnak, amint meg akarod változtatni őket, ahelyett hogy megbecsülnéd, azt aki.

Mérleg

Kivágnak, amint megszeged az ígéreted és csalódnak benned.

Skorpió

Kivágnak, amint átvered őket és a bocsánatkérést is megtagadod; amint megpróbálod megváltoztatni a helyzetet és őket okolod; amint felismerik, hogy túl éretlen vagy ahhoz, hogy vállald a felelősséget.

Nyilas

Kivágnak, amint egyoldalúnak érzik a kapcsolatot; amint azt kezdik el érezni, hogy nem törődsz úgy velük, mint ahogy ők veled.

Bak

Kivágnak, amint kontrollálni próbálok őket; amint ultimátumot adsz nekik; amint valamilyen módon csapdában érzik magukat.

Vízöntő

Kivágnak, amint kételkedsz bennük; amint kineveted az álmaikat; amint meg próbálod győzni őket arról, hogy adják fel a törekvéseiket irántad.

Halak

Kivágnak, amint kényelmetlenné, stresszessé és a szerelmed iránti kétségekké változtatod az életét; amint kevesebb figyelmet és támogatást kapnak.

4 csillagjegy, akiknek a legnehezebb szeretni saját magukat

Fotó Matthew Henry

#követem

Legolvasottabbak

Miért a Natur Prémium szappanok?

A boltban kapható tusfürdőkkel vagy olcsó "szappanokkal" szemben termékeik nem tartalmaznak mesterséges alapanyagokat, tartósítószereket, SLS-t, parabént, kőolajszármazékokat, pálmaolajat, mesterséges színezékeket, allergén anyagokat. Mindemellett a...

Minőségi vitamin közvetlenül a gyártótól

Mostani helyzetben, hogy a bioboltok készletei fogyóban vannak, és nagyon nehéz nekik az utánrendelés, így legtöbbünknek marad az online rendelés. Sokan vagyunk úgy viszont, hogy...

Pozitív hírek a koronavírusról. Osszátok meg!

“A sok negatív hír mellett beszéljünk pár POZITÍV hírről is, ami a koronavírus kezelésével kapcsolatban jelent meg hazánkban és a világban: 💗Világszinten már 84 557...

Elfogyott a kézfertőtlenítő a boltokból? Készítsd el otthon, fillérekből.

A koronavírus-járvány megjelenése miatt egyre fontosabb szerepet kap a betegséggel szembeni védekezés, a legtöbben sokkal nagyobb figyelmet fordítanak a megfelelő kézmosásra, kézfertőtlenítésre. Sok boltban...

Balázs őszintén a korona vírusról és a média által keltett pánikról

Balázs élő bejelentkezésben őszintén beszélt a korona vírusról, és arról, hogyan is viselkedjünk. Ha ezt a videót megnézed biztosan nagy megértést kapsz arról miért van...