Kezdőlap Horoszkóp Melyik csillagjegy milyen okkal fog kidobni?

Melyik csillagjegy milyen okkal fog kidobni?

Kos

Kivágnak, amint egy kis füllentésen kapnak és ettől felismerik, hogy nem bízhatnak többé benned.

Bika

Kivágnak, ha hűtlen vagy. Amint átléped a határokat és ez megmutatja nekik, hogy nem vetted komolyan az elkötelezettség fogalmát.

Ikrek

Kivágnak, amint elkezdesz szükségtelenül drámázol; amint csúnyán veszekszel velük; vagy amint papucsként kezeled őket.

Rák

Kivágnak, amint tiszteletlen leszel valakivel a családjukban (vagy a közeli barátai közül) akikkel komolyan törődik; amint megpróbálod azok ellen fordítani, akiket szeret; amint úgy viselkedsz, mint aki jobb azoknál, akik kicsi kora óta körülötte vannak. 

Oroszlán

Kivágnak, amint megsérted őket; amint aláásod őket; amint kijavítod őket; amint zavarba hozod őket; amint fölényeskedsz velük.

Szűz

Kivágnak, amint meg akarod változtatni őket, ahelyett hogy megbecsülnéd, azt aki.

Mérleg

Kivágnak, amint megszeged az ígéreted és csalódnak benned.

Skorpió

Kivágnak, amint átvered őket és a bocsánatkérést is megtagadod; amint megpróbálod megváltoztatni a helyzetet és őket okolod; amint felismerik, hogy túl éretlen vagy ahhoz, hogy vállald a felelősséget.

Nyilas

Kivágnak, amint egyoldalúnak érzik a kapcsolatot; amint azt kezdik el érezni, hogy nem törődsz úgy velük, mint ahogy ők veled.

Bak

Kivágnak, amint kontrollálni próbálok őket; amint ultimátumot adsz nekik; amint valamilyen módon csapdában érzik magukat.

Vízöntő

Kivágnak, amint kételkedsz bennük; amint kineveted az álmaikat; amint meg próbálod győzni őket arról, hogy adják fel a törekvéseiket irántad.

Halak

Kivágnak, amint kényelmetlenné, stresszessé és a szerelmed iránti kétségekké változtatod az életét; amint kevesebb figyelmet és támogatást kapnak.

4 csillagjegy, akiknek a legnehezebb szeretni saját magukat

Fotó Matthew Henry

#követem

Legolvasottabbak

A Markasbolt.hu csapata felveszi a kesztyűt a vírussal szemben

A Covid-19 a világon mindenhol kihívás elé állítja az embereket, a feje tetejére állt hétköznapok és a vírus miatt esetleg kieső jövedelmek pedig egészségtelen,...

Aknéja van, amelytől nem tud szabadulni? Ellenőrizze a baktériumokat a gyomrában.

Emésztés és pattanások Az egészséges emésztés és bélfunkció visszatükröződik a test állapotán. Ha az emésztés lassú és az emésztőrendszer szennyeződésektől van eltömődve, különféle problémák merülnek fel. Először...

Legjobb női frizurák 2020 -ban

Össze szedtük a legjobb női frizurákat 2020-ból! Még mindig hódítanak a félhosszú hajak, megmutatjuk a három legnépszerűbbet ezekből. Természetesen ez az a fajta hajhossz ami...

Az exeknek, akik nélkül ma nem lennénk azok, akikké váltunk

Az exeknek, akiknek köszönhetően váltunk olyanná, akik ma vagyunk. Csak azért, mert már nem vagyunk együtt, nem jelenti azt, hogy rosszul kell éreznünk magunkat egymással...

Mit csináljak ha nem tudok aludni, íme 18 dolog

„Ha most elalszom, akkor még hat órát tudok aludni.” „Ha most elalszom, akkor még öt órát tudok aludni.” „Ha most elalszom, akkor még négy órát tudok...