Kezdőlap Motiváció A barátaidnak támogatniuk kellene téged

A barátaidnak támogatniuk kellene téged

A barátok azért vannak, hogy támogassák egymást. Ott kell lenniük, amikor szükséged van rájuk. Ugyanazt a törődést és tiszteletet kell visszaadniuk, mint amit tőled is kapnak. 

A barátok azért vannak, hogy jól érezd magad a velük való találkozásoktól. És nem azért, hogy kötekedjenek, vagy hogy kényelmetlenül érezd magad mellettük. Nem kellene rámutatniuk a hibáidra. Nem lenne szabad nyomorultnak és bizonytalannak érezned magad tőlük.

A barátoknak figyelniük kellene egymásra. Nem lenne szabad egymás háta mögött beszélniük. Meg kell beszélniük egymással mindent, anélkül, hogy akármelyiküket is kihagynák ebből. A barátság nem csak abból áll, hogy felkeresnek, amikor szükségük van segítségre, a hét többi részében pedig eltűnnek. 

A barátoknak bátorítani kell egymást álmaik valóra váltásában. Nem húzhatják vissza egymást a karrierben. Nem éreztethetik egymással, hogy a másik sosem képes megtenni azt a dolgot és még azért is buta, mert egyáltalán megpróbálja.

A barátoknak folyamatosan törődniük kell egymással. Nem kell, hogy mindennap beszélgessenek, ha elfoglaltak, de képesnek kell lenniük arra, hogy egyszer az egyik, másszor a másik kezdeményezze az érdeklődést. Az üzenetek nem maradhatnak megválaszolatlanul. A találkozókat nem mondhatják le minden egyes alkalommal. Alkalomadtán igenis át kell szervezniük az órarendjüket, hogy találkozhassanak egymással. 

A barátoknak együtt kell örülniük egymás sikerének. A féltékenységük nem állhat a barátságuk útjába. Nem keseredhetnek el, ha egyikük férjhez megy, vagy megkapja álom melóját. Teljesen mindegy, mi miatt, örülniük kell a másiknak. 

A barátoknak sokat kell egymásra gondolniuk. A többi barátjukhoz és családtagjaikhoz kell, hogy hasonlítsanak. Nem szabad komoly megjegyzéseket tenniük egymásról mindaddig, amíg meg nem hallgatták azt a felet. Nem szabad megalázniuk egymást mások előtt a társaságban.

A barátoknak barátokként kell viselkedniük egymással és nem versenytársakként, nem pedig ellenségekként. Kedvesen kell bánniuk egymással. Segíteniük kell egymásnak, akármiben is van rájuk szükség. Ott kell lenniük egymásnak, éppúgy a nehéz időkben, mint a boldog időkben.

Ha a szerelemben magas a mérce, legyen a barátságban is magas a mérce. 

Ha valamelyik barátod miatt szörnyen érzed magad, akkor ő nem a barátod. Jobbat érdemelsz. Olyan csoportot érdemelsz, ahol támogatva érzed magad, nem pedig bírálva.

Légy türelmes, amíg megérted saját magad

#követem

Legolvasottabbak

Mi az a 6 ok, ami miatt nem találsz rá a szerelemre?

Annak, hogy egy bizonyos ideig egyedülállóak vagyunk, megvan a maga előnye. Ilyenkor lehet a legjobban fejlődni, kiteljesedni és megtalálni saját magunkat még annak ellenére...

50 legjobb “Jó reggelt” üzenet, hogy megmosolyogtasd

Szóval végre sikerült lekerülnöd a társkereső alkalmazásokról, és most egy kicsit mélyebben megismerkedsz azzal a különleges valakivel. Egy remek "Jó reggelt" szöveg segíthet fenntartani...

Kit szeretnél – kire van igazán szükséged egy párkapcsolatban? Horoszkópod elárulja

Kire van szükséged egy kapcsolatban? Horoszkópod elárulja KOS Ki az, akit te szeretnél: valakit, aki hajlamos időnként igazán erős lenni és alkalmazkodik a vágyaidhoz különösebb noszogatás...

Emlékeztetőül, az erős nőknek is joguk van néha elfáradni

Talán ez megdöbbentő, de vedd tudomásul, hogy az erős nőknek is joga van néha elesni. Whoaa tudom, mire gondolsz. Te vagy a stabil pont; az,...

Horoszkópod elárulja, mit kell tenned 2023-ban

Kos Ne mások kedvében járj, az összes erőforrásod kimerült az elmúlt évben; önmagadért gondoskodva kell szívedet és elmédet feltöltened. Nem kell mindent megtenned, amiért mások...