Kezdőlap Motiváció A barátaidnak támogatniuk kellene téged

A barátaidnak támogatniuk kellene téged

A barátok azért vannak, hogy támogassák egymást. Ott kell lenniük, amikor szükséged van rájuk. Ugyanazt a törődést és tiszteletet kell visszaadniuk, mint amit tőled is kapnak. 

A barátok azért vannak, hogy jól érezd magad a velük való találkozásoktól. És nem azért, hogy kötekedjenek, vagy hogy kényelmetlenül érezd magad mellettük. Nem kellene rámutatniuk a hibáidra. Nem lenne szabad nyomorultnak és bizonytalannak érezned magad tőlük.

A barátoknak figyelniük kellene egymásra. Nem lenne szabad egymás háta mögött beszélniük. Meg kell beszélniük egymással mindent, anélkül, hogy akármelyiküket is kihagynák ebből. A barátság nem csak abból áll, hogy felkeresnek, amikor szükségük van segítségre, a hét többi részében pedig eltűnnek. 

A barátoknak bátorítani kell egymást álmaik valóra váltásában. Nem húzhatják vissza egymást a karrierben. Nem éreztethetik egymással, hogy a másik sosem képes megtenni azt a dolgot és még azért is buta, mert egyáltalán megpróbálja.

A barátoknak folyamatosan törődniük kell egymással. Nem kell, hogy mindennap beszélgessenek, ha elfoglaltak, de képesnek kell lenniük arra, hogy egyszer az egyik, másszor a másik kezdeményezze az érdeklődést. Az üzenetek nem maradhatnak megválaszolatlanul. A találkozókat nem mondhatják le minden egyes alkalommal. Alkalomadtán igenis át kell szervezniük az órarendjüket, hogy találkozhassanak egymással. 

A barátoknak együtt kell örülniük egymás sikerének. A féltékenységük nem állhat a barátságuk útjába. Nem keseredhetnek el, ha egyikük férjhez megy, vagy megkapja álom melóját. Teljesen mindegy, mi miatt, örülniük kell a másiknak. 

A barátoknak sokat kell egymásra gondolniuk. A többi barátjukhoz és családtagjaikhoz kell, hogy hasonlítsanak. Nem szabad komoly megjegyzéseket tenniük egymásról mindaddig, amíg meg nem hallgatták azt a felet. Nem szabad megalázniuk egymást mások előtt a társaságban.

A barátoknak barátokként kell viselkedniük egymással és nem versenytársakként, nem pedig ellenségekként. Kedvesen kell bánniuk egymással. Segíteniük kell egymásnak, akármiben is van rájuk szükség. Ott kell lenniük egymásnak, éppúgy a nehéz időkben, mint a boldog időkben.

Ha a szerelemben magas a mérce, legyen a barátságban is magas a mérce. 

Ha valamelyik barátod miatt szörnyen érzed magad, akkor ő nem a barátod. Jobbat érdemelsz. Olyan csoportot érdemelsz, ahol támogatva érzed magad, nem pedig bírálva.

Légy türelmes, amíg megérted saját magad

#követem

Legolvasottabbak

Pozitív hírek a koronavírusról. Osszátok meg!

“A sok negatív hír mellett beszéljünk pár POZITÍV hírről is, ami a koronavírus kezelésével kapcsolatban jelent meg hazánkban és a világban: 💗Világszinten már 84 557...

Elfogyott a kézfertőtlenítő a boltokból? Készítsd el otthon, fillérekből.

A koronavírus-járvány megjelenése miatt egyre fontosabb szerepet kap a betegséggel szembeni védekezés, a legtöbben sokkal nagyobb figyelmet fordítanak a megfelelő kézmosásra, kézfertőtlenítésre. Sok boltban...

Balázs őszintén a korona vírusról és a média által keltett pánikról

Balázs élő bejelentkezésben őszintén beszélt a korona vírusról, és arról, hogyan is viselkedjünk. Ha ezt a videót megnézed biztosan nagy megértést kapsz arról miért van...

Itt a járvány vége!

Egy kínai szakértő megjósolta a járvány végét Vuhan reptere arra készül, hogy március 12-én a légi forgalom újraindul. Legalább júniusig tarthat az új típusú koronavírus-járvány terjedése...

Katonából lett kozmetikus

Kovács Vivien közel 7 év szolgálati viszony után a gépkarabélyt krémekre és sminkecsetekre cserélte. A két pálya közel sincs köszönő viszonyban egymással, mégis több a...