Kezdőlap Motiváció A barátaidnak támogatniuk kellene téged

A barátaidnak támogatniuk kellene téged

A barátok azért vannak, hogy támogassák egymást. Ott kell lenniük, amikor szükséged van rájuk. Ugyanazt a törődést és tiszteletet kell visszaadniuk, mint amit tőled is kapnak. 

A barátok azért vannak, hogy jól érezd magad a velük való találkozásoktól. És nem azért, hogy kötekedjenek, vagy hogy kényelmetlenül érezd magad mellettük. Nem kellene rámutatniuk a hibáidra. Nem lenne szabad nyomorultnak és bizonytalannak érezned magad tőlük.

A barátoknak figyelniük kellene egymásra. Nem lenne szabad egymás háta mögött beszélniük. Meg kell beszélniük egymással mindent, anélkül, hogy akármelyiküket is kihagynák ebből. A barátság nem csak abból áll, hogy felkeresnek, amikor szükségük van segítségre, a hét többi részében pedig eltűnnek. 

A barátoknak bátorítani kell egymást álmaik valóra váltásában. Nem húzhatják vissza egymást a karrierben. Nem éreztethetik egymással, hogy a másik sosem képes megtenni azt a dolgot és még azért is buta, mert egyáltalán megpróbálja.

A barátoknak folyamatosan törődniük kell egymással. Nem kell, hogy mindennap beszélgessenek, ha elfoglaltak, de képesnek kell lenniük arra, hogy egyszer az egyik, másszor a másik kezdeményezze az érdeklődést. Az üzenetek nem maradhatnak megválaszolatlanul. A találkozókat nem mondhatják le minden egyes alkalommal. Alkalomadtán igenis át kell szervezniük az órarendjüket, hogy találkozhassanak egymással. 

A barátoknak együtt kell örülniük egymás sikerének. A féltékenységük nem állhat a barátságuk útjába. Nem keseredhetnek el, ha egyikük férjhez megy, vagy megkapja álom melóját. Teljesen mindegy, mi miatt, örülniük kell a másiknak. 

A barátoknak sokat kell egymásra gondolniuk. A többi barátjukhoz és családtagjaikhoz kell, hogy hasonlítsanak. Nem szabad komoly megjegyzéseket tenniük egymásról mindaddig, amíg meg nem hallgatták azt a felet. Nem szabad megalázniuk egymást mások előtt a társaságban.

A barátoknak barátokként kell viselkedniük egymással és nem versenytársakként, nem pedig ellenségekként. Kedvesen kell bánniuk egymással. Segíteniük kell egymásnak, akármiben is van rájuk szükség. Ott kell lenniük egymásnak, éppúgy a nehéz időkben, mint a boldog időkben.

Ha a szerelemben magas a mérce, legyen a barátságban is magas a mérce. 

Ha valamelyik barátod miatt szörnyen érzed magad, akkor ő nem a barátod. Jobbat érdemelsz. Olyan csoportot érdemelsz, ahol támogatva érzed magad, nem pedig bírálva.

Légy türelmes, amíg megérted saját magad

#követem

Legolvasottabbak

Minden, amit azzal kapcsolatban kell tudnod, melyik férfit engedd be az életedbe – 2. rész

Az egészségtelen párkapcsolatok egy csapdával kezdődnek Azok a kapcsolatok, amik a tiszta, hamisítatlan szenvedély parázsáról indulnak, ritkán maradnak fenn, kivéve, ha tényleg van valamilyen tartalmuk...

Minden, amit azzal kapcsolatban kell tudnod, melyik férfit engedd be az életedbe – 1. rész

Egy cikksorozat, amely 4 részből áll és igyekszik minél részletesebb információt adni azzal kapcsolatban, hogyan válasszunk megfelelő partnert magunknak, vagy hogy hogyan tartsuk meg...

Ha úgy érzed, nem tartozol sehova, teremtsd meg magadnak a helyet, ahova tartozhatsz

Mindig azt kérdezed magadtól, hogy mi a célod ebben a világban? Egyik dologból a másikba kezdesz bele, folyamatosan magadat keresve, vagy próbálod keretekbe bele...

6 tévhit a szerelemről, amit nem kellene bevenned

1.  “Nem kell dolgoznod rajta” Akárki is találta ezt ki, valószínűleg pár napja volt benne egy rózsaszín felhős mesében. Az igaz szerelmen márpedig dolgozni kell -...

20 jel, hogy sokkal jobban csinálod a dolgokat, mint ahogy azt gondolnád magadról

Fel a fejjel! Nagyon jól csinálod a dolgokat, és ha esetleg kételkednél magadban emiatt, akkor olvasd el az alábbi pontokat. 1. Kifizetted a számlákat és...