Kezdőlap Motiváció A barátaidnak támogatniuk kellene téged

A barátaidnak támogatniuk kellene téged

A barátok azért vannak, hogy támogassák egymást. Ott kell lenniük, amikor szükséged van rájuk. Ugyanazt a törődést és tiszteletet kell visszaadniuk, mint amit tőled is kapnak. 

A barátok azért vannak, hogy jól érezd magad a velük való találkozásoktól. És nem azért, hogy kötekedjenek, vagy hogy kényelmetlenül érezd magad mellettük. Nem kellene rámutatniuk a hibáidra. Nem lenne szabad nyomorultnak és bizonytalannak érezned magad tőlük.

A barátoknak figyelniük kellene egymásra. Nem lenne szabad egymás háta mögött beszélniük. Meg kell beszélniük egymással mindent, anélkül, hogy akármelyiküket is kihagynák ebből. A barátság nem csak abból áll, hogy felkeresnek, amikor szükségük van segítségre, a hét többi részében pedig eltűnnek. 

A barátoknak bátorítani kell egymást álmaik valóra váltásában. Nem húzhatják vissza egymást a karrierben. Nem éreztethetik egymással, hogy a másik sosem képes megtenni azt a dolgot és még azért is buta, mert egyáltalán megpróbálja.

A barátoknak folyamatosan törődniük kell egymással. Nem kell, hogy mindennap beszélgessenek, ha elfoglaltak, de képesnek kell lenniük arra, hogy egyszer az egyik, másszor a másik kezdeményezze az érdeklődést. Az üzenetek nem maradhatnak megválaszolatlanul. A találkozókat nem mondhatják le minden egyes alkalommal. Alkalomadtán igenis át kell szervezniük az órarendjüket, hogy találkozhassanak egymással. 

A barátoknak együtt kell örülniük egymás sikerének. A féltékenységük nem állhat a barátságuk útjába. Nem keseredhetnek el, ha egyikük férjhez megy, vagy megkapja álom melóját. Teljesen mindegy, mi miatt, örülniük kell a másiknak. 

A barátoknak sokat kell egymásra gondolniuk. A többi barátjukhoz és családtagjaikhoz kell, hogy hasonlítsanak. Nem szabad komoly megjegyzéseket tenniük egymásról mindaddig, amíg meg nem hallgatták azt a felet. Nem szabad megalázniuk egymást mások előtt a társaságban.

A barátoknak barátokként kell viselkedniük egymással és nem versenytársakként, nem pedig ellenségekként. Kedvesen kell bánniuk egymással. Segíteniük kell egymásnak, akármiben is van rájuk szükség. Ott kell lenniük egymásnak, éppúgy a nehéz időkben, mint a boldog időkben.

Ha a szerelemben magas a mérce, legyen a barátságban is magas a mérce. 

Ha valamelyik barátod miatt szörnyen érzed magad, akkor ő nem a barátod. Jobbat érdemelsz. Olyan csoportot érdemelsz, ahol támogatva érzed magad, nem pedig bírálva.

Légy türelmes, amíg megérted saját magad

#követem

Legolvasottabbak

A csillagjegyed elárulja, miért miért bukik el a dolog már az első randi után

KOS Rögtön a szikrát akarod. Ha nem érzel intenzív kémiát már az első beszélgetéskor, feladod a dolgot. BIKA Szőrszálhasogató vagy. Ha egy kis...

10 ok, amiért egy erős nőnek nehezebb a szerelemre találnia

1.Nem alkudnak meg. Az erős nőknek magas elvárásaik vannak és ha valaki nem úgy bánik velük, ahogyan megérdemlik, akármikor elsétálnak. Nem engednek az elvárásaikból...

Napi jóslat 2019.10.15

Ma nincs túl sok kedvünk a nyomasztó feladatokhoz.Inkább beszélgetéssel töltjük a napot, mint bármi mással. Ma szétszórtabbak leszünk. Ha kapkodunk, vagy túlságosan rohanunk, akkor...

15 dolog, amit az ambiciózus nők kicsit máshogyan csinálnak, amikor ismerkednek

1. Amikor ők párkapcsolatban vannak, akkor nem a kapcsolat teszi ki az életük 100%-át, de a maximumot teszik bele a kapcsolatukba. Az ambiciózus nőknek...

Amit néhányan nem értenek meg az önmegvalósításhoz vezető úton

Megadni magadnak azt a fajta szeretetet, amit csak te tudsz megadni magadnak nem mindig könnyű dolog. Az önmegvalósításhoz vezető út gyakran göröngyös és csúszós....